Kriya for Disease Resistance

Kriya for Disease Resistance

Een kriya die helpt om je gezondheid te optimaliseren. Als je wel eens struggled met je gezondheid, ziek of verkouden bent. Dan is deze set echt voor jou, want het helpt om je immuunsysteem te versterken en zo ziektes buiten de deur te houden.

Deze kriya is goed te doen voor beginners.

Gezondheid is een van de mooiste kwaliteiten om te hebben, zonder een goede gezondheid is het heel moeilijk om een bewust leven te leiden. Alles in het leven begint met jouw gezondheid. Vanuit de indiaanse leer weten we dat gezondheid begint in je buik. Je verteringsvuur moet goed op orde zijn. Zo werkt je immuunsysteem het beste. Deze kirya gaat je hierbij helpen. Je helpt je lichaam om virussen en bacteriën buiten de deur te houden.

De Kriya for Disease Resistance is een Kundalini Yoga kriya om je gezondheid te optimaliseren. Je kunt deze kriya vinden in de Kundalini Yoga Club inclusief de volledige kriya op video uitgelegd en voorgedaan door mij. Ook krijg je er de pdf bij met alle uitleg en vindt je een community met gelijkgestemden. Lid worden kan hier.

Kriya for Disease Resistance
Reactie plaatsen