Levensdoelvinder: Reis met Sandesh van Karma naar Dharma

Ben je zoekende naar betekenis? Sandesh kan je helpen ontdekken

Herken je deze vragen?

"Wat is het doel van mijn bestaan?"

"Waarom ontbreekt het me aan motivatie en inspiratie?"

"Hoe kan ik mijn passies ontdekken en volgen?"

"Wat kan ik doen om mijn leven meer betekenis te geven?"

"Hoe kan ik mijn innerlijke vuur weer aanwakkeren?"
Voel je je momenteel verloren in het doolhof van het leven?

Ervaar je frustratie en onzekerheid wanneer je nadenkt over je levensdoel?

Vraag je je af of er meer is dan de dagelijkse sleur, maar weet je niet hoe je daar kunt komen?

Misschien worstel je met vragen die diep in je ziel resoneren:

Waarom ben ik hier?

Wat is het doel van mijn bestaan?

Is er meer in het leven dan dit?

Hoe komt het dat ik me zo leeg voel?

Waar is mijn energie en motivatie om te leven?

Verdoe ik mijn tijd?

Wat als ik je vertel dat je kunt ontsnappen aan verwarring en onzekerheid?


Wat als je de tools kunt krijgen voor helderheid?


Wat als je begeleiding kunt krijgen voor het ontdekken van je pad naar een vervullend leven?

Stel je eens voor

Dat je jouw leven leeft in volledige afstemming met je diepste overtuigingen en verlangens.

Dat als je 's ochtends wakker wordt, voel je een gevoel van doel en opwinding.

Dat je weet dat je onderweg bent om je diepste verlangens te vervullen.

Dat je je obstakels overwint!

Dat je zelfverzekerd bent!

Dat je diep van binnen vrede en vreugde voelt.

Wil je dat?

Dat is waar mijn coachingssessie "Van Karma naar Dharma" in beeld komt. Ik bied je de kans om in te zien welk leven te leiden dat in lijn is met jouw ware zelf.


Mijn doel is om je te helpen die gewenste staat te bereiken, waarin je vrij bent van je huidige uitdagingen en volledig bent afgestemd op je levensdoel.

Ik nodig je uit om samen aan de slag gaan en de weg naar vervulling en vreugde bewandelen.

Hierin gaan we samen op zoek naar: 

1. Begrip van de Uitdagingen: We zullen diepgaand begrijpen welke uitdagingen je op dit moment tegenkomt. Dit inzicht zal dienen als het fundament voor jouw verdere groei en transformatie. Door deze uitdagingen te begrijpen, kunnen we gericht werken aan het overwinnen ervan.


2. Verbinding met de Ziel: Samen zullen we jouw zelfinzicht verdiepen en werken aan het creëren van een diepere verbinding met je innerlijke zelf, je kern en je authentieke verlangens. Dit is een essentieel onderdeel van het vinden van jouw levensdoel en het leven in overeenstemming daarmee.


3. Waardig Levensdoel: We zullen verkennen wat voor jou een waardevol levensdoel zou kunnen zijn. Dit omvat het identificeren van je passies, talenten en drijfveren, zodat je een duidelijke richting hebt om naartoe te werken. Een levensdoel dat je vervulling en vreugde zal brengen.

Ik creëer een veilige en oordeelloze omgeving waarin je vrijuit kunt spreken en je gedachten en gevoelens kunt delen. Mijn begeleiding zal eerlijk en oprecht zijn, zonder enig oordeel. Samen zullen we de diepten van je gedachten en emoties verkennen zonder angst voor veroordeling.


Het uiteindelijke resultaat van onze sessie zal een concreet actieplan zijn, bestaande uit drie doelgerichte stappen. Dit plan zal je begeleiden bij de overgang van Karma naar Dharma. Deze stappen vormen de sleutel tot jouw transformatie en het bewandelen van jouw authentieke levenspad.

Dit zal je helpen om:

Duidelijkheid te krijgen

Richting te vinden

Kracht en inspiratie te voelen

Gemotiveerd je dag in te gaan.

Mijn Reis van Karma...

Laat me mijn persoonlijke verhaal met je delen, een reis van verwarring naar een leven in harmonie met mijn levensdoel. Deze reis heeft mijn leven ingrijpend veranderd.


Achtergrond

Ik ben geboren, als Hai Vo, net na de Vietnamese oorlog, in een tijd van onrust en verandering. Mijn vader was een bootvluchteling, en ik heb hem vier lange jaren niet gezien. Op mijn zesde kwam ik aan in Nederland, een vreemd land waar ik opgroeide tussen de Nederlandse en Vietnamese culturen. Ik worstelde om te begrijpen waar ik thuishoorde, en tijdens mijn jeugd droeg ik veel onverwerkte emotionele pijn met me mee.


Carrière

Ik studeerde af aan de TU Delft als Master in Technologie, Bestuur en Management. Na mijn afstuderen leefde ik maar liefst 11 jaar in landen als Zuid-Afrika, Oekraïne en Verenigde Arabische Emiraten. Mijn carrière bracht me in de wereld van IT-ondernemerschap, outsourcing en digitale transformatieconsultancy. Ik leerde zaken te doen in diverse culturen en omgevingen. Ik vond vooral plezier in het trainen en coachen van jonge professionals met veel potentie.


Persoonlijke Crisis

Toen ik de leeftijd van dertig bereikte, beleefde ik een persoonlijke crisis. Ik kampte met gezondheidsproblemen, relatieproblemen en zelfs een faillissement. Ik stond op een keerpunt in mijn leven waar ik mijn eigen waarde opnieuw moest ontdekken. Bijna alles leek verloren te zijn, behalve mijn eigen identiteit....naar Dharma

Ommekeer

Het was in februari 2008, op mijn dieptepunt, dat ik een cruciale ontdekking deed: "Ik breng altijd waarde in situaties, maar ik kon die waarde nooit behouden." Dit besef bracht me ertoe om mijn leven om te keren en een nieuw fundament te bouwen, met de nadruk op het behouden van mijn gezondheid, relaties en financiën. Ik begon mijn zoektocht naar heling en begon met coaching, reiki, massages, fitness en uiteindelijk kundalini-yoga.


Resultaat na 15 jaar Helingspad

Sinds 2014 ben ik gecertificeerd als Kundalini Yoga-docent, en sinds 2017 ben ik Kundalini Yoga Coach. Ik ben ook werkzaam als Happiness Officer voor IT-scale-uporganisaties en een Yogipreneur die workshops en trainingen geeft bij de Kundalini Yoga Club. Ik ben me bewust van mijn emotionele uitdagingen en bevind me in een verre staat van heling. Ik heb vrede gesloten met mijn verleden en ben open en kwetsbaar in mijn relaties.


Mijn grootste succes is mijn docther die vindt dat ik de beste papa in de wereld ben voor haar.


Mijn Duidelijke Missie

Mijn missie is helder: ik bevorder emotionele heling bij mensen, zodat ze hun beste leven kunnen leiden en kunnen bijdragen aan een betere wereld voor onze kinderen. Door mensen te helpen hun innerlijke pijn te helen en hun levensdoel te ontdekken, creëren we een positieve impact op individuen, gemeenschappen en de toekomstige generaties. Samen streven we naar een wereld waarin welzijn, vreugde en verbondenheid centraal staan, en waarin onze kinderen kunnen gedijen in een omgeving van liefde en begrip. Kundalini Yoga is een van de essentiele tools die ik deel met mijn coachees.

Wat anderen vonden van de stijl van Hai

In één gesprek bij jezelf
Als je op zoek bent naar een baan/richting die bij je past en waarin je je op je gemak voelt, neem dan contact op met Hai Vo.


Hij begrijpt zowel je professionel als persoonlijke ervaringen, brengt je in één gesprek bij jezelf en je spreekt je hart en gedachten uit.


Hetzelfde is met mij gebeurd. Ik voel dat ik nu richting en motivatie heb voor mijn mogelijkheden.


Zeer gewaardeerd!
Seema - Agile Lead | Coach
Enorme ervaring in coaching

Ik heb veel waardering voor Hai's steun en nuttige adviezen tijdens mijn eerste stappen in mijn IT-carrière.


Ik weet zeker dat zonder Hai's hulp in het begin van mijn carrière mijn weg veel moeilijker zou zijn geweest tot op dit moment.


Met de steun van Hai heb ik veel ervaring en solide vaardigheden opgedaan als full python stack developer.


Ik schat Hai's enorme ervaring in coaching zeer hoog in, waardoor ik efficiënter en nuttiger ben geworden in alle projecten waar ik bij betrokken was.

Aleksandr - Phyton Developer
Unieke en intuïtieve geest
Unieke en intuïtieve geest met geweldige communicatieve vaardigheden. Sterke professionele vaardigheden maar geen 'zakelijk' type.


Hai kan goed luisteren en kan aan alle aspecten een persoonlijk tintje geven als dat nodig is. Mentorschap en begeleiding zijn hier essentieel. Door zijn combinatie van cultuur, filosofische gedachten en detailgerichte karakter vindt hij gemakkelijk zijn publiek en neemt hij deel aan allerlei evenementen.


We kijken uit naar onze volgende ontmoeting!
Galyna - Project Manager

Stel je eens voor dat je persoonlijke blokkade in het leven, precies de kans is om nieuwe waardevolle en voldoenende doelen in het leven te identificeren.


Hoe zal je levenspad dan eruit zien ?

Hoe zou je hier over 5 jaar op willen terugkijken?

Voor wie is dit?


Deze sessie is er speciaal voor jou, als je bewust streeft naar een diepere verbinding met jezelf en het volledige potentieel van je leven wilt ontplooien. Het is perfect als:


  • Je op zoek bent naar een nieuwe carrière die je meer voldoening geeft, zodat je jouw passie volledig kunt benutten.
  • Je in de knoop zit met jezelf en wel wat hulp kunt gebruiken bij interne en externe relaties.
  • Je regelmatig dezelfde uitdagingen tegenkomt en op zoek bent naar een nieuwe richting.
  • Je genoeg hebt van de 'rat race' en graag een grotere impact wilt maken op mensen en je leefomgeving.
  • Je je dag positiever wilt beginnen en op zoek bent naar meer levensenergie.
  • Je na een burn-out op zoek bent naar balans op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek gebied.
  • Je een meer hoopvoller kijk op het leven wilt ontwikkelen.


Een vervolgtraject is bespreekbaar, maar geen must voor een "Karma naar Dharma" coaching sessie. 


Ja Sandesh, ik wil graag een 90 minuten karma naar dharma coaching sessie en helderheid over wie ik echt ben, wat me blokkeert en wat voor leven mij voldoening gaat geven. 


Hoe nu verder?

1. Bestel een 90 minuten transformatie coaching sessie

2. Je gaat automatisch naar mijn online agenda waar je je afspraak zelf kunt inplannen

3. Je krijgt automatisch een email met bevestiging van de afspraak en een persoonlijke Zoom link die je kunt gebruiken voor de online 90 minuten transformatie coaching

Bestel hier je 90 minuten online transformatie coaching met Sandesh

"Aandachtige en attente coach"

Hai is een aandachtige en attente coach die de tijd neemt om ervoor te zorgen dat hij en zijn deelnemers de beste ervaring krijgen. De sessies zijn een mix van bewuste gesprekken, oefeningen en meditatie. Ik heb geleerd mezelf uit te dagen en mijn eigen grenzen te doorbreken.
Erin - Customer Support Consultant II & Coach
"De juiste vragen op het juiste moment"
Hai kan zich echt inleven in een persoon en laat zich leiden door zijn intuïtie. Voor de sessie voelde ik me niet geaard. Na een tijdje voelde mijn keelchakra bevrijd omdat ik de neiging heb om mijn waarheid niet uit te spreken.


Ik had dit echt nodig en ben dankbaar voor wat het me gebracht heeft. Na de sessie voelde ik me geaard, meer in balans en licht. Namaste!Michael - Coach and Fotograaf
"Zeer scherpe & diepgaande coach"

Hij is niet alleen een zeer scherpe & diepgaande coach, maar ook mijn favoriete kundalini-leraar. Geloof me, ik heb er veel geprobeerd...hij is een van de beste kundalini leraren die ik in Nederland heb gevonden en het belangrijkste, met het hart op de juiste plaats! Vorige week hebben we gelachen zoals ik al vele jaren niet meer had gelachen...bedankt Hai dat je ons hebt laten kennismaken met lachyoga.

Laura - Business and Career Coach

Bestel hier je 90 minuten online transformatie coaching met Sandesh