Online Training

Kundalini Yogi 1.0 - Modern, Intuïtief, Bewust

Online  Training waarin jij de basis van

Kundalini Yoga & Meditatie leert in 14 stappen

Ben jij gegrepen door Kundalini Yoga?

Wil jij je er verder in verdiepen?

Alles leren en ervaren van deze eeuwenoude yogische technieken?


Volg dan deze Online Training: Kundalini Yogi 1.0

Moeder Van Alle Yoga's

Kundalini Yoga wordt ook wel de Moeder Van Alle Yoga's genoemd. Dit komt omdat het een combinatie is van Hatha Yoga, Raja Yoga, Mantra (Naad) Yoga, Bhakti Yoga, Tantrische Yoga, Karma Yoga en Laya Yoga. 


Het is de meest krachtige vorm van yoga en meditatie en je hoeft er niet extreem flexibel voor te zijn. Het is gemaakt voor de moderne mens die niet uren in een grot kan gaan zitten mediteren, maar voor mensen die volop in het leven staan. 


Kundalini Yoga maakt je lichaam sterk en fit. Je geest gefocust, helder en intuïtief. En je komt in contact met je essentie, je ziel. Hierdoor weet je wie je bent en wat je pad is in dit leven. Verder creëer je een krachtig aura waarmee je met je gevoeligheid in deze wereld kunt zijn en floreren.

Waar te beginnen?

In de Kundalini Yoga traditie zijn er wel 2500 verschillende yoga series en meditaties die je kunt beoefenen. Om je zenuwstelsel te versterken, je chakra's te openen, te detoxen, diep te ontspannen, je intuitie te versterken en nog veel meer. Je kunt door de bomen het bos niet meer zien. De uitdaging van Kundalini Yoga is om hierin je weg te vinden. Niet getreurd!


Ik heb een online training samengesteld waarin je stap-voor-stap Kundalini Yoga leert en ervaart. Ik leg de belangrijkste technieken uit en introduceer een-voor-een de belangrijkste Kundalini Yoga oefeningen, kriya's en meditaties. En omdat de training online is kun je dit helemaal in je eigen tempo volgen

introductie training kundalini yoga waarin je de basis leert over kriya meditatie en pranayama

Wat anderen zeggen over Kundalini Yoga:

En dit over deze training!

De afgelopen 2 weken heb ik de Kundalini Yoga 1.0 Introductie Training gedaan. Ik ben inmiddels ongeveer een half jaar dagelijks bezig met Kundalini Yoga (reeds 3 keer een 40-daagse gedaan) maar ik vond het een enorm verrijkende cursus.


Zeer informatieve en heldere filmpjes met uitleg over alle belangrijke aspecten van Kundalini Yoga. Weer veel nieuwe dingen geleerd dankzij de filmpjes en mijn motivatie (die al goed op niveau was) verder opgestuwd.


De filmpjes gaven me een goede context en mooi perspectief bij het hoe en wat van mijn dagelijkse practice. Ik kon een aantal zaken gelijk integreren in mijn practice, met name op gebied van alignement. Ook de opbouw van de kriya's vond ik fijn; binnen 14 dagen via een rustige opbouw komen alle essentiële kriya's en meditaties langs. Hoogtepuntjes voor mij waren Kriya Disease Resistance, Sarb Gyan Kriya, Kriya to Elevate the Spirit en Sodarshan Chakra Meditatie.


Wat fijn dat je deze cursus hebt ontwikkeld. Ik hoop dat deze cursus vele anderen net als mij inspireert om Kundalini Yoga leuker, diepgaander en effectiever te maken!


Maarten Mulder

Wat leer je zoal in deze online training?

 • Hoe Kundalini Yoga op je fysieke lichaam inwerkt waardoor het zo'n krachtig effect heeft (dit heeft mij zelf meer dan 10 jaar gekost om te ontdekken).
 • De 4 belangrijkste ademhalingstechnieken die ervoor zorgen dat je altijd genoeg energie voor je practice en je dag hebt.
 • De 8 aspecten van Kundalini Yoga die ervoor zorgen dat je binnen een korte tijd veel effect uit je practice haalt.
 • Waarom traditioneel gezien je met andere yoga vormen je van de wereld afzet en met Kundalini Yoga juist meer in de wereld komt.
 • De twee kanten van elke Kundalini Yoga asana en hoe deze 2 kanten ervoor zorgen dat je veel minder weerstand en veel positievere effecten van je practice ervaart.
 • Een belangrijke vrouwelijke focus in je Kundalini Yoga practice die de mannelijke kant van Kundalini Yoga balanceert (en die ik persoonlijke in mijn eigen beoefening toepas en me daardoor veel meer gegrond voel).
 • De 8 verschillende aspecten en technieken in Kundalini Yoga (dit is de reden waarom Kundalini Yoga zoveel dieper werkt dan andere yoga's)
 • De 4 "locks" die ervoor zorgen dat de Kundalini Energie die je losmaakt ook goed doorstroomt (ik doe ze voor om je niet alleen de kennis te geven maar ook de ervaring).
 • De 3 belangrijkste meditaties om je zenuwstelsel voor te bereiden op deze tijd. 
 • Kundalini Yoga kriya's van Yogi Bhajan en een aantal door mij gemaakte beginnersseries speciaal voor de moderne mens.
 • Hoe je je eigen practice kunt aanpassen aan je eigen niveau en tijdschema.
 • Het belangrijkste (kleine) punt in je lichaam die ervoor zorgt dat het ontwakingsproces van start gaat (en natuurlijk kriya's om dit te versterken).
 • De 7 belangrijkste elementen van de yogische levensstijl.
 • De belangrijkste meditatie om te ontspannen (die werkt op het parasymphatisch zenuwstelsel - hoe vaker je deze meditatie doet, hoe gemakkelijker je kunt ontspannen).
 • Een transformatieve kriya die je helpt om oude trauma's los te laten
 • De wetenschappelijke onderzochte meditatie die supergoed voor je brein is en je leven in een flow brengt (deze studies hebben wetenschappelijk aangetoond dat het Alzheimer vermindert en het geheugen ondersteunt).
 • En natuurlijk nog veel meer. Waaronder mijn support en tips als je je yoga- en meditatie beoefening naar een volgend niveau wil brengen. Met deze extra tips zorg je ervoor dat je bewust en intentioneel je practice vorm geeft. 

Hoe werkt het online programma?

introductie training kundalini yoga waarin je de basis leert over kriya meditatie en pranayama

Deel 1: verdiepen in Kundalini Yoga

Je leert de voordelen, het proces van transformatie en de resultaten van Kundalini Yoga beoefening. Ook leer je het belang en de uitdagingen van meditatie en over de 8 aspecten van Kundalini Yoga. Daarna leer je over de 8 basistechnieken in Kundalini Yoga, de bhanda's en allignment, mantra's, pranayama en het navelpunt.
introductie training kundalini yoga waarin je de basis leert over kriya meditatie en pranayama

Deel 2: belangrijkste oefeningen

In deel 2 leer je in 14 lessen de belangrijkste oefeningen, kriya's, pranayama's, meditaties en mantra's. Er zit een logische volgorde in waarin we met de basisoefeningen beginnen en steeds een stapje dieper in de wereld van de Kundalini Yoga duiken. 

introductie training kundalini yoga waarin je de basis leert over kriya meditatie en pranayama

Deel 3: optioneel

Dit deel  is optioneel en geeft je de kans om je practice naar een hoger niveau te brengen.

Je krijgt 29 video's met bijna 20 uur Kundalini Yoga! 


De meest complete online introductie en basistraining Kundalini Yoga van Nederland & België!

Aan het eind van de online training ben je een echte Kundalini Yogi en weet je precies welke elementen belangrijk zijn in Kundalini Yoga en wat jouw ideale practice is om je verder in te gaan verdiepen. 

Nog wat reacties van deelnemers: 

Introductie training Kundalini Yoga & Meditatie
recensie

Bestel dit waardevolle programma €197,-voor en behoudt eeuwig toegang

Kundalini Yoga is mijn passie

In deze training heb ik al mijn ervaring van meer dan 15 jaar Kundalini Yoga gestopt. Ik beoefen deze yoga al voor meer dan 10.000 uur en heb meer dan 10 trainingen gevolgd. Ik geef inmiddels 13 jaar zelf les in deze vorm en geef trainingen en retraites in binnen- en buitenland. 


Al deze kennis, wijsheid en ervaring heb ik voor jou gebundeld in deze introductie training Kundalini Yoga 1.0. Ik weet zeker dat je er veel van gaat leren. 


Kundalini Yoga heeft mij op vele niveaus geheeld en heeft mij in mijn kracht gezet. Nu ben jij aan de beurt. De wereld heeft je nodig.


Sat nam,

Guru Gian/ Jasper Kok

Kundalini Yoga

Ja, ik wil deze training volgen!

Veel gestelde vragen:

 • Ik heb nog niet zo veel ervaring met Kundalini Yoga. Kan ik deze training dan doen?
  Ja zeker. Je hoeft geen jaren ervaring te hebben om de oefeningen mee te kunnen doen. Aan de hand van video's leg ik je precies uit hoe alles werkt. Je kunt dan op je eigen niveau de lessen meedoen. Je leert op deze manier echt de basis van Kundalini Yoga kennen.

 • Moet ik de 14 stappen allemaal direct elkaar doen?
  Nee hoor. De lessen openen wel, maar je kunt ze doen op een moment dat het jou uitkomt. Je hoeft dus niet elke dag een les te volgen om de training bij te houden.

 • Hoe lang blijft de training beschikbaar?
  Eenmaal aangemeld voor de training blijft de inhoud levenslang voor je beschikbaar.

 • Ik ben niet zo flexibel? Is het dan ook voor mij?
  Natuurlijk. Het mooie van Kundalini Yoga is dat niet elke houding perfect moet zijn, maar dat je een ervaring hebt. Je kunt dus alles op je eigen niveau meedoen en je eigen tempo. Heb je echt fysieke problemen? Overleg dan eerst even met je huisarts. 

 • Ik volg al langer Kundalini Yoga lessen.  Is deze training dan ook voor mij?
  Ja zeker. In deze training ga je namelijk echt de diepte in. Als je lessen volgt (live of in de Kundalini Yoga Club) dan gaat het vaak om de ervaring, het voelen. Met de training ga je dieper en leer je ook over de achtergrond van Kundalini Yoga en waarom je bepaalde dingen doet en kiest. Je wordt dus bewuster over het waarom van een kriya, meditatie of pranayama, waardoor je ervaring nog dieper wordt.