Online Training

Wil jij de kracht van Kundalini Yoga ontdekken?

Doe mee met de workshop en word Yogi in 1 dag!

Ontdek de Kracht van Kundalini Yoga in deze mooie workshop

Al bijna 15 jaar beoefen ik dagelijks yoga en meditatie. Ik zal bekennen: ik ben meer met yoga begonnen uit wanhoop dan uit inspiratie. Vanaf mijn 11e kampte ik met chronische rugpijn. Op mijn 27e kwam ik in een crisis. Ik werkte op de universiteit, maar voelde geen connectie met mijn werk. Daarbij waren er in mijn familie grote uitdagingen die mij sterk raakten. De spanning liep zo hoog op dat mijn rugklachten ertoe leidden dat ik een aantal keer een week niet kon lopen. 


Volle zaal tijdens de eerste editie van de Kundalini Yoga workshop Yogi in 1 Dag in Amsterdam


Nog veel belangrijker: ik kwam in contact met mezelf. Ik kreeg helder wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik blij van word. Yoga uit wanhoop werd yoga uit inspiratie. Ik doe het nu dagelijks en niet omdat het moet, maar omdat ik het wil. Dat ik mezelf belangrijk vind om dagelijks aan de verbinding met mezelf te werken.Nu deel ik met veel plezier en toewijding mijn ervaring van yoga en meditatie. Ik help mensen met plezier dagelijks yoga en meditatie doen. 

Uitgeteld, in pijn en zonder energie lag ik op de bank. Ik kon en wilde niet geloven dat dit het leven was. Jong, maar totaal uitgeblust en fysiek in de kreukels.Op dit dieptepunt nam een vriend mij mee naar Kundalini Yoga. Ik was stijf, voelde me uitgedaagd, maar iets diep in mij vertelde toch door te gaan. Dit bleek de belangrijkste beslissing in mijn leven. Ik ging steeds meer yoga en meditatie doen en mijn problemen werden steeds kleiner. Mijn rugpijn verdween en mijn energie kwam terug. 


Live muziek van Matthijs Lievaart tijdens de Kundalini Yoga workshop Yogi in 1 Dag in Amsterdam


Wil jij ook leven uit inspiratie en je uitdagingen overwinnen? Dan wil ik je uitnodigen voor een unieke ervaring. Een ervaring dat een nieuw begin van je leven betekent. Of misschien een doorstart naar meer eigen kracht en inspiratie. Ik wil je uitnodigen voor de workshop waar al mijn 15 jaar ervaring met het geven van yoga en meditatie in samen komen. Het is de mooiste, meest complete en transformerende workshop die ik ooit heb gegeven. 

Schrijf je nu  in voor de workshop op
 (nieuwe datum T.B.A.)


... en leer de kracht van Kundalini yoga kennen

Wat ga je leren in de workshop?

Je leert de essentie van Kundalini Yoga kennen tijdens de workshop Yogi in 1 Dag

Je leert de essentie van Kundalini Yoga...

...zodat je weet waar je aan begint en hoe het werkt

Je ervaart de kracht van Kundalini Yoga door het doen van oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie tijdens de workshop Yogi in 1 Dag

Je ervaart de kracht van Kundalini Yoga door het doen van oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie...

...zodat je meer energie, rust en ontspanning ervaart

Je leert krachtige mantras tijdens de Kundalini Yoga workshop Yogi in 1 Dag

Je leert krachtige mantras...

...zodat je direct in contact komt met je Ware Zelf

Je maakt een op maat yoga serie tijdens de Kundalini Yoga workshop Yogi in 1 Dag zodat je thuis verder kunt gaan.

Je leert een op maat yoga serie...

...zodat je na de workshop direct thuis kunt oefenen en de positieve effecten van yoga kunt integreren

Je leert de belangrijkste technieken van de Kundalini Yoga en hoe de Kundalini Energie hoort te stromen

...zodat je echt diep begrijpt en voelt hoe de Kundalini Energie dient te stromen

Je voelt je na de workshop opgeladen en geïnspireerd

...en je weet wat je na de workshop te doen staat!

Wat vonden anderen van Yogi in 1 Dag?

Het was een zeer inspirerende en energieke dag! De dag vloog echt om. Jasper legt heel fijn en uitgebreid de basisprincipes van kundalini yoga uit. Heel basic, no nonsense en met humor: I love it! Jasper is een mooi voorbeeld van hoe je dit mooie pad kan gaan bewandelen.

Ik heb meer kennis opgedaan en ben nog gemotiveerder om elke dag Kundalini Yoga te beoefenen. Dat komt doordat de workshop echt veel omvattend is: theorie en praktijk zijn mooi gemixt. 

Daarnaast heb ik ook nog eens leuke gelijkgestemde mensen ontmoet en daar heb ik nog steeds contact mee.

Een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar Kundalini yoga en meer energie wil hebben.


Karen deelt haar ervaring met de kundalini yoga workshop yogi in 1 dag in een testimonial. Ze vond het een fijne verdieping

Karen - Stress Counselor

Voor mij was de Yogi in 1 Dag workshop een heel fijne verdieping in de Kundalini met een degelijke fundering. Naast allerlei bekende en ook nog onbekende oefeningen die we deden, was er nu tijd om meer het hoe en waarom te ontdekken onder de enorm fijne begeleiding van Jasper en zijn team. Er was een fijne sfeer in de groep. Ik voelde connectie en verbondenheid.
De aantekeningen en duidelijke handleiding die we hadden gekregen heeft me meer structuur gegeven, mijn horizon is verbreed en ik ben heel gemotiveerd om verder te gaan met Kundalini in mijn leven. 

Ik kan deze workshop aan iedereen aanbevelen die zich meer met Kundalini wil bezig houden of er al mee bezig is. Deze dag is namelijk geschikt voor alle levels. Heel veel dank nogmaals!

Esther Verkaik deelt haar ervaringen met de Kundalini Yoga workshop Yogi in 1 Dag in Amsterdam in deze testimonial. Ze vond het een fijne verdieping voor beginners en gevorderden.

Esther - Cinematograaf 

Duik voor slechts 87,- een hele dag in de wereld van Kundalini Yoga.

Waarom aanmelden?

  • Je leert de principes & kracht van Kundalini
  • Je ervaart meer rust & energie
  • Je komt in contact met je ware zelf
  • Je kunt na deze workshop thuis zelf aan de slag
  • Je ervaart positieve veranderingen in elke aspect van je leven

Praktische informatie over de workshop

Guru Gian

"In deze 1-daagse Kundalini Yoga workshop heb ik mijn 15 jaar ervaring met het geven van yoga en meditatie samengebracht. Het is de mooiste, meest complete en transformerende workshop die ik ooit heb gegeven. Een cadeau voor jezelf!"

Workshop Yogi in 1 dag 

Datum

T.B.A.

10.00

Meld je direct aan voor de workshop!

Het was een heerlijke inspirerende dag. Leuk om je nu een keer live te zien in plaats van online ;-)


Ik heb de workshop als zeer prettig en relaxed ervaren. Ik ging er alleen heen, maar maakte gelijk al gezellig contact met mede yogi's.


Ik heb in ieder geval weer wat erbij geleerd! De witte tantra ("venus kriya") oefening van 11 minuten vond ik sensationeel. Door je grenzen van denken dat je iets niet kan heen gaan was een bliss!


Ik beveel dit aan de hele wereld aan!

Petra