Opleiding Kundalini Yoga Coach
arrow_drop_up arrow_drop_down
Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel.

Opleiding Kundalini Yoga Coach - Level 1

“If you want to learn something, read about it. If you want to understand something, write about it. If you want to master something, teach it."

- Yogi Bhajan - 

Spiritueel verdiepen

Mensen zijn hongerig naar transformatie. De snelle veranderingen in de wereld om ons heen, gekoppeld aan onze verhoogde sensitiviteit, zorgen voor turbulente tijden. Het beoefenen van yoga en meditatie is één van de meest effectieve manieren om hier doorheen te gaan. Daarom ontstaat er dan ook steeds meer vraag naar yoga coaches. Kundalini Yoga Coaching - Level 1 biedt een programma waarin jij anderen leert coachen en waarin jij jezelf gaat ontwikkelen als mens én coach. In dit professionele trainingsprogramma leer je dan ook niet alleen hoe je het leven van anderen kunt transformeren met behulp van krachtige yogatechnieken en coachingsvaardigheden, maar ook dat van jezelf.

Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel.

Voor iedereen die: 

 • Zijn eigen yoga beoefening wil verdiepen en verhogen met meer plezier, voldoening en resultaten
 • Zijn spirituele ontwikkeling een boost wil geven
 • Een effectieve dagelijkse yoga en meditatie routine wil ontwikkelen
 • Een ongelooflijk effectieve en solide coachmethode wil leren met yoga als vehikel
 • Zijn volledige potentieel wil leven en dit wil delen met anderen
 • De wereld een betere plek wil maken!

Het doel van dit traject is tweeledig:

 • Jezelf motiveren en trainen om succesvol een programma van 40/90 dagen yoga, meditatie en zelfcoaching  te volgen en daarmee stappen voorwaarts zetten in het leven. 
 • Het leren van specifieke coachingsvaardigheden en -technieken & yoga en meditatie oefeningen. Daarnaast ook het coachen van anderen om een dagelijkse routine erop na te houden en hun volledige potentieel te gaan leven door hen te helpen bij lichamelijke, emotionele en mentale blokkades.

Wat ga je doen in het level 1 programma?

Level 1 is een programma waarin jij jezelf kunt ontwikkelen als spiritueel coach met behulp van Kundalini yoga en meditatie. Gedurende het programma zul je zo gemotiveerd zijn dat je het liefst direct zou willen beginnen!


De trainingsdagen bestaan uit het beoefenen van yoga en meditatie waarin jij leert je eigen routine op te bouwen, zodat je weet wie jij bent, hoe je verbonden kunt blijven met je eigen essentie en ook de energie hebt om te doen wat jij wilt.

Ook doe je ervaring op in het doceren en coachen en breng je alles wat je leert ook in de praktijk. Je leert diverse yoga en meditatie oefeningen, zodat je elk soort probleem kunt aangaan.  Je maakt je eigen met de essentie van Kundalini yoga kennen zodat je precies weet wat je doet, wat het effect is en welke methodes je het best kunt toepassen en wanneer. Wanneer je het programma succesvol hebt afgerond, ontvang je een Kundalini Yoga Coach Level 1 certificaat. 


En ook...

...word jij je eigen coach zodat je altijd positief bent over jezelf en niet geblokkeerd wordt door je innerlijke criticus.

...maak je een intake proces zodat jouw cliënten niet kunnen wachten om met jou aan de slag te gaan.

....leer je professionele coachingsvaardigheden en vergroot je elektromagnetische veld zodat jij makkelijk en vol vertrouwen sessies kunt geven.

...bouw je een relatie met je eigen oneindigheid zodat jouw leven altijd klopt.

Dit is wat anderen van Guru Gian/ Jasper's teachings vinden...

Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. De opleiding start dit najaar

Wanneer?

 • Week 1: 
  Van 11 september 2019 (17.00 uur) tot en met 15 september 2019 (17.00 uur)

 • Week 2: 
  Van 13 november 2019 (17.00 uur) tot en met 17 november 2019 (17.00 uur)

Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. Na afloop ontvangen studenten een certifcaat.

Investering?

 • Bij betaling voor 1 juni is de investering € 1.650,-

 • Bij betaling voor 1 augustus de investering € 1.800,-

 • Na 1 augstus is de investering € 1.900,-

Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. Na afloop ontvangen studenten een certifcaat.

Wat krijg je allemaal?

 • Trainingen en manuals
 • Studiemateriaal
 • Compleet coachsysteem 
 • Onbeperkt lidmaatschap van de online community 
 • Accommodatie in Dopersduin, Schoorl
 • Ecologisch & vegetarisch ontbijt, lunch en diner
 • Yogi thee
 • Certificaat van erkende CRKBO opleiding
De opleiding tot Kundalini Yoga coach is erkend door het CRKBO en is daarmee aftrekbaar voor de belasting

Wist je dat?

De opleiding tot Kundalini Yoga coach een geregistreerde CRKBO opleiding is? 

Dat betekent dus ook dat het aftrekbaar is van de belasting. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Ervaar de kracht van Kundalini Yoga zelf!

De opleiding tot Kundalini Yoga Coach is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je leert ook hoe je anderen dit geschenk kunt geven. Zodat je er ook, als je dat wilt, ruim van kunt leven. Dus schrijf je direct in! Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook altijd een gratis half uur durend adviesgesprek aanvragen met Guru Gian zelf.

Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. Na afloop ontvangen studenten een certifcaat.

Lees hieronder over de reis van Jasper zelf

Heb je het gevoel dat er meer in je leven zit? Dat je niet je volledige potentie leeft? Heb je gedachtes in je hoofd die je klein houden? Of voel je je niet gelukkig met jezelf?

Dat geeft niet. Ik had het zelfde. 


Vanaf mijn 11e had ik vele rugklachten. Op mijn 27e was mijn energie op een dieptepunt. Weken lag ik plat op bed vanwege rugpijn. Ik had absoluut geen idee wat de zin van het leven was. Ik begreep niet dat ik op zo’n jonge leeftijd al zo het gevoel te hebben oud en op te zijn.

Van de buitenkant had ik alles voor elkaar. Een leuk appartement, promovendi op de Universiteit, gezellige vrienden en een mooie vriendin. Maar van binnen was ik leeg. Op.


Het keerpunt

Op een dag nam een vriend mij mee naar een les yoga en meditatie. Dat was het begin van mijn reis van bewustwording en ontwikkeling. Eerst één keer per week. Toen een paar keer in de week. Daarna dagelijks. Nu al meer dan 10 jaar doe ik dagelijks yoga en meditatie. Zowel in de ochtend als in avond. Mijn lichaam en leven veranderde volledig. Fysieke problemen verdwenen. Eerst de rugpijn. Daarna de algehele pijn, vermoeidheid en stress. Ook mijn energie kwam terug. Ik werd veel blijer. Nu ben ik alleen nog maar super blij en dankbaar met het leven en het wordt elk jaar beter.


De groep studenten van de Kundalini Yoga coach opleiding doet samen een kriya. In dit geval de zonnegroet.


Wat zelfcoaching mij bracht

Maar mijn grootste transformatie kwam toen ik yoga en meditatie ging combineren met zelfcoaching. Dagelijks stelde ik mijzelf positieve constructieve vragen. De antwoorden daarop veranderden mijn oude gedachtepatronen. Ik ging op een positieve en liefdevolle manier met mezelf communiceren. Eigenwaarde, zelfrespect, zelfvertrouwen en moed kwamen in mijn leven. 

Ik veranderde al mijn moeten in willen. Opeens durfde ik mezelf in de wereld te zetten. Naast mijn lessen kwamen workshops, retraites en opleidingen erbij in binnen- en buitenland. Niets ga ik meer uit de weg. Alle beren op de weg veranderden in mogelijkheden om te groeien en mogelijkheden om andere mensen te inspireren hetzelfde te doen.

Kundalini Yoga coach en leraar Guru Gian doet samen met een student een kriya


Ik ging ook steeds meer mensen met yoga en coaching begeleiden. Ook zij losten lichamelijke klachten op, gingen beter met zichzelf communiceren, zetten stappen vooruit in hun leven en behaalden successen. Niet alleen ik behaalde meer successen en had meer voldoening en zingeving, ook de mensen om mij heen groeiden als kool.


Waarom ik dit doe

Het allerleukst vind ik het om mensen vanuit een stevige, emotionele en spirituele basis zichzelf op een authentieke unieke manier in de wereld te leren zetten. Ik doe dit met yoga en meditatie als tools om het contact met jezelf te vergroten en met zelfcoaching en coaching als de support structuur om door de moeilijke momenten heen te komen. Wat je dan kunt, is moeilijk te beschrijven. Het onmogelijke mogelijk maken, komt het dichts in de buurt. Ik noem het Kundalini Yoga Coaching. Het is echter veel meer. Maar dat mag je zelf gaan uitvinden.


Een cadeau aan jezelf

De opleiding tot Kundalini Yoga Coach is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je leert ook hoe je anderen dit kunt geven. Zodat je er ook, als je dat wilt, ruim van kunt leven. Dat leer ik je ook. Zoals mijn grootste Yoga inspiratie bron Yogi Bhajan zegt: "Armoede is een vloek, en overvloed is ons geboorterecht". Dus schrijf je direct in en ervaar het zelf. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook altijd een gratis adviesgesprek aanvragen.

Guru Gian geeft de studenten tijdens de opleiding Kundalini Yoga coach alle coachingtools mee om zelf yoga coach te worden.

Wil jij ook vanuit liefde en rust werken met jezelf en anderen? Je spiritueel verdiepen en een diepe innerlijke ervaring op doen?

Schrijf je dan nu in en krijg 250 euro vroegboekkorting!