Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel.

Opleiding Kundalini Yoga Coach - Level 1 Internationaal 2021


Word een succesvolle Yoga Coach met cliënten

Hoor als eerste wanneer de Kundalini Yoga Coaching online begint

“If you want to learn something, read about it. If you want to understand something, write about it. If you want to master something, teach it."

- Yogi Bhajan - 

De Kundalini Yoga Coaching level 1 is een programma waarin je wordt opgeleid tot (spiritueel) coach met behulp van Kundalini Yoga en Meditatie. Je raakt geïnspireerd en gemotiveerd en krijgt alle tools en technieken, zodat je na de opleiding ook gelijk als yogacoach aan de slag kunt gaan.


De trainingsdagen bestaan uit het beoefenen van Kundalini Yoga en Meditatie waarin jij leert hoe je eigen practice uit te bouwen en te verdiepen, zodat je met je essentie verbonden raakt en je leven vanuit flow en energie kunt gaan vormgeven. 


Gedurende de training doe je ook veel 1-op-1 yoga en coachingsoefeningen en breng je het geleerde ook gelijk in praktijk. Je doet zowel ervaring op als yogacoach als wel dat je ervaart hoe het is om gecoacht te worden.  

Je leert diverse Kundalini Yoga en meditatie oefeningen, zodat je op ieder probleem een passend antwoord weet. 

Naast de praktische coachings kant met de juiste vraag en luistertechnieken leer je ook meer en meer te vertrouwen op je intuïtie en op je gevoel. Het is spiritualiteit op een heel down-to-earth en praktische manier overgebracht. Op deze manier kun je spiritualiteit ook naar het bedrijfsleven brengen. 


Doordat je 4 tot 6 uur Kundalini Yoga en Meditatie op een dag doet leer je ook de essentie van Kundalini Yoga kennen zodat je precies weet wat je doet, wat het effect is en welke oefeningen je het best kunt toepassen en wanneer.  


Daarnaast kom je in aanraking met geweldig mooie geïnspireerde mensen die er ook voor je zijn als het even tegenzit of als je wordt uitgedaagd. Wanneer je het programma met succes hebt afgerond ontvang je het Kundalini Yoga Coaching level 1 certificaat. 

Waarom deze opleiding?

Spirituele verdieping

Jezelf motiveren en trainen om succesvol een programma van 40/90 dagen yoga, meditatie en (zelf)coaching te creëren en vol te houden zodat je stappen voorwaarts zet in je leven. 

Coaching vaardigheden

Specifieke coachingsvaardigheden en technieken met daarbij  yoga en meditatie oefeningen. Je leert  een professioneel intake proces en hoe je anderen kunt coachen om een dagelijkse routine erop na te houden. Ook leer je hoe jij ze begeleidt om hun volledige potentieel te gaan leven en hen te helpen bij lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades.

Succes in business & mind

Je leert een overvloedsmentaliteit en win-win mindset te hebben, zodat je ook cliënten kunt creëren en inkomsten kunt genereren. 

Voor wie is deze opleiding?

 • Voor iedereen die zich wilt verdiepen in Kundalini Yoga
 • Voor yogaleraren die graag 1-op-1 met mensen willen gaan werken
 • Yogaleraren die al 1-op-1 werken, maar succesvoller hierin willen worden
 • Mensen die spiritueel coach willen worden
 • Iedereen die spiritualiteit praktisch wil aanpakken
 • Yoga leraren en coaches die hun inkomsten willen verhogen
 • Voor wie voelt dat deze opleiding voor hem/haar is

Wat ga je leren?

 • De beste manier om voor jezelf en je klanten een dagelijkse Kundalini Yoga practice op te bouwen
 • De belangrijkste 18 zelf-coachingsvragen, zodat jij je innerlijke criticus ombouwt tot een innerlijke coach
 • De 30 belangrijkste principes van een succesvolle coach
 • Het volledige gescripte intakegesprek waardoor je een coachingsprogramma niet hoeft te verkopen, maar je cliënt graag je diensten bij je wil kopen.
 • Een simpele maar krachtige yogische techniek van Yogi Bhajan om je beperkende gedachten te overwinnen
 • De 4 essentiële stappen om als beginnende coach cliënten te creëren, zonder dat je veel van marketing of websites hoeft te weten.
 • 53 Kundalini Yoga en meditatie oefeningen zodat je op elke coachingsvraag een passend yogisch antwoord weet
 • Hoe je je intuïtie op een praktische manier kunt inzetten
 • 4 manieren om de beste kriya voor je cliënt (of voor jezelf) te kiezen
 • De belangrijkste mindsets zodat je met plezier en vertrouwen coacht, en geld durft te vragen voor je coaching.
 • Een verbinding maken met de spirituele traditie van de Kundalini Yogi's, zodat de oneindigheid jouw ontwikkeling ondersteunt.

Dit is wat anderen van Guru Gian/ Jasper's teachings vinden...

Bedankt voor het delen!

Vandaag had ik mijn eerste twee intakes met "echte" klanten en beiden boekten een 6-maanden coaching-programma: D.


Dat is best geweldig voor mij! Heel erg bedankt voor het delen van deze geweldige technieken met me!

Lakshmi Gian Kaur (Duitsland)
Het was boven mijn verwachtingen
Aan het einde van Level 1 kan ik zeggen dat het volledig vervullend is en zelfs boven mijn verwachtingen. Het was een goede mix van theoretische kennis en het beste van Kundalini Yoga en coaching. Na de eerste module waren we al in staat om de vaardigheden en technieken te gebruiken om veranderingen in ons leven en bij anderen aan te brengen. Bovendien was de cursus zeer goed georganiseerd, een prachtige omgeving en hadden we veel plezier met zeer interessante en energieke deelnemers.

Suzana Agostini (Slovenië) 

Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb
Ik ben zo blij dat ik de opleiding heb gedaan!!! Zowel voor mijn privéleven als mijn eerste coachingsessie... gaat zo goed en voelt zo vertrouwd alsof ik het al jaren doe (op mijn eigen wijze manier)😇Uma Harpreet Kaur (Nederland)

Praktische informatie:

Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. De opleiding start dit najaar

Wanneer en waar?


 • Week 1: 
  Vanaf woensdag 2 maart 2022 (17.00 uur) tot zondag 6 maart 2022 (15.00 uur) 
 • Week 2: 
  Vanaf woensdag 11 mei 2022 (17.00 uur) tot zondag 15 mei 2022 (15.00 uur)
 • Waar: 
  Dopersduin, Schoorl, Nederland
Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. Na afloop ontvangen studenten een certifcaat.

Investering?

 • Bij betaling voor 31 januari 2022 is de investering €1.950,- 
 • Bij betaling voor na 31 januari is de investering €2.200 ,-
 •  

Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. Na afloop ontvangen studenten een certifcaat.

Wat krijg je allemaal?

 • Trainingen en manuals in het Engels
 • Studiemateriaal (in het Engels)
 • Compleet coachsysteem 
 • Accommodatie in Dopersduin Schoorl
 • Ecologisch & vegetarisch ontbijt, lunch en diner
 • Yogi thee
 • Certificaat van door Gian Instituut erkende opleiding
 • Levenslang toegang online leeromgeving Kundalini Yoga Coaching

BONUS

De beste manier om Kundalini Yoga te leren is door veel Kundalini Yoga te doen bij een ervaren leraar. Daarom krijg je als Kundalini Yoga Coaching Level 1 student 1 jaar gratis toegang tot de Kundalini Yoga Club. Dit is een online Kundalini Yoga platform opgericht door Guru Gian, waar hij en andere gastdocenten iedere week een nieuwe kriya en meditatie op video online zetten. Je krijgt toegang tot alle meer dan 150 kriya's en meditaties. Dat is niet alleen ideaal voor je eigen practice maar ook een perfecte bibliotheek om kriya's en meditaties voor je cliënten uit te zoeken. Als je je vandaag nog inschrijft krijg je direct toegang en kun je dus ook gelijk met Guru Gian beginnen Kundalini Yoga te beoefenen. 


Waarde = €110,-

Wil je niet langer wachten en meedoen aan de opleiding?

De opleiding tot Kundalini Yoga coach is erkend door het CRKBO en is daarmee aftrekbaar voor de belasting

Wist je dat...

De opleiding tot Kundalini Yoga coach een geregistreerde CRKBO opleiding is? Dankzij deze CRKBO registratie is er een vrijstelling van de BTW. Verder is de opleiding in sommige gevallen aftrekbaar van de belasting. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Ervaar de kracht van Kundalini Yoga zelf!

De opleiding tot Kundalini Yoga Coach is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Je leert de wetenschap van Kundalini Yoga beheersen, coachen en je eigen succesvolle coaching bedrijf oprichten. Dus schrijf je direct in! Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook altijd een gratis half uur durend adviesgesprek aanvragen met Guru Gian zelf.

Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. Na afloop ontvangen studenten een certifcaat.

Lees hieronder over de reis van Jasper zelf

Ik geloof dat mensen om twee redenen Kundalini Yoga opzoeken. Uit inspiratie of uit wanhoop. Ik kwam uit wanhoop. Sinds mijn elfde had ik rugklachten. Ik herinner me dat mijn moeder zo verrast was om deze problemen te zien bij iemand die zo jong was. De rugklachten varieerden in de loop van de jaren in intensiteit en bereikten hun hoogtepunt toen ik 28 was.


In die tijd was ik werkzaam als promovendus aan de Universiteit van Maastricht. Op een avond kon ik niet opstaan van mijn bureau en een vriend van me moest me van de trap dragen om me naar huis te brengen. Met wat zware pijnstillers en spierverslappers, wat bier en chips bracht ik meer dan een week door met alleen maar op bed liggen. Nauwelijks in staat te zijn, herinner ik me dat ik in pure wanhoop dacht: "Hoe is het mogelijk dat ik zo beperkt energie heb en waarom is mijn fysieke lichaam zo'n puinhoop op zo'n jonge leeftijd?" Nu ik dit schrijf, voel ik nog steeds verdriet door me heen stromen.


Ik geloof dat het universum heeft geantwoord op mijn wanhopige verzoek. Een paar weken later, toen ik een beetje herstelde, vroeg dezelfde vriend of ik met hem mee wilde naar een yogales. Ik dacht dat het goed voor me zou zijn om aan mijn fysieke lichaam te werken, dus ik ging met hem mee. Het was een Kundalini Yogales. Natuurlijk vond ik het een beetje raar. Ik geloof dat we de Ten Bodies kriya en de Kirtan Kriya hebben gedaan (de Sa-Ta-Na-Ma gaf me het gevoel dat ik iets occult aan het doen was). Mijn vriend vroeg me of we hiermee door moesten gaan. Ik aarzelde een beetje, maar een innerlijke stem zei ja. Dus gingen we verder. Soms wekelijks, soms misten we een paar weken, soms meer dan een paar weken. Ik denk dat je de dynamiek van het beginnen van je practice wel kent.


Toen ik 29 was, promoveerde ik en verhuisde ik van Maastricht naar Amsterdam om te gaan werken als economisch adviseur bij de afdeling Economische Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam. Mijn broer, die ook Kundalini Yoga begon na mijn enthousiasme, vertelde me dat hij eens per maand naar een vroege ochtendtraining ging met de naam Sadhana in het centrum van Amsterdam. Ik besloot dat ik hem zou vergezellen op een van zijn sadhana’s op woensdagmorgen. Maar telkens als mijn wekker om 04.00 uur afging, snoozde ik en besloot ik een andere keer aan te sluiten. Weken gingen voorbij. Op een dag vertelde mijn broer me dat de volgende ochtend een 40 dagen vroege ochtend Sadhana Challenge zou beginnen en hij daagde me uit om met hem mee te doen.


De volgende ochtend sliep ik niet door, maar sprong uit mijn bed, stapte onder de koude douche en fietste met mijn broer naar de Sadhana in het centrum van Amsterdam. Na twee weken elke ochtend de groep Sadhana te hebben gedaan, voelde ik zo diep in mijn wezen dat deze oefening de bestemming van mijn leven kon veranderen. Daar ontstond een diep commitment aan dit pad. Na de 40 dagen ging ik door met Sadhana in de vroege ochtend en nu meer dan 13 jaar later doe ik nog steeds mijn dagelijkse sadhana. Niet altijd in een groep meer (hoewel ik dat de eerste 7 jaar dagelijks deed) en niet altijd zo vroeg (hoewel altijd voor het ontbijt) of zo lang (hoewel ik altijd Japji, wat yoga en wat mantra's doe). Ik mis nooit een dag. Het is mijn sterkste leven bevorderende gewoonte geworden en daar ben ik dankbaar voor.


Niet lang na mijn eerste 40 dagen begon ik Kundalini Yoga lerarenopleiding en begon ik les te geven en was ik klaar voor een aantal nieuwe uitdagingen in mijn leven. Eind 2009 besloot ik mijn baan als economisch adviseur te beëindigen, reisde ik naar India en beloofde mezelf dat wanneer ik terug zou komen, ik alleen mijn brood zou verdienen met het delen van yoga. En tjonge, wat werd ik uitgedaagd in die toewijding aan mezelf. In 2010 ontmoette ik mijn partner en zij werd al snel zwanger. Dus nu had ik een opgroeiend gezin, geen werk meer en gaf ik twee yogalessen per week.


Mijn spaargeld kromp snel en voordat ik het wist, verkeerden we in een financiële crisis aangezien mijn partner vanwege haar zwangerschap niet kon werken.

Gelukkig begonnen mensen mij te vragen of ik ook privélessen kon geven (op een zeer beperkte schaal deed ik dat vanaf 2008). Dus begon ik meer privélessen te geven. Ik vroeg €45 voor een privéles van 90 minuten. En dan zou er €15 naar de yogastudio-eigenaar gaan. Dit gaf me wat meer inkomen. Hoewel de extra particuliere klanten wat meer geld binnenbrachten, was het financieel nog steeds erg lastig om aan het einde van de maand de eindjes aan elkaar te knopen.


Ik voelde me geroepen om iets meer te doen en ik besloot om workshops te geven. Workshops geven betekende wel dat ik naar buiten moest treden. Van nature was ik heel verlegen, dus dit was vreselijk voor mij. Hoewel mijn studenten van me hielden, durfde ik ze niet uit te nodigen voor mijn workshops. Mijn onderbewuste en mijn oude programmering zorgden voor allerlei doemscenario's met mensen die me niet leuk vonden, mensen die nee zeiden, mensen die dachten: wie denk je dat je bent om Kundalini Yoga-workshops te geven. Er was een sterke oppositie in mij, maar de urgentie was groot genoeg om de angsten onder ogen te zien en hoe dan ook door te zetten.


Door zelfcoaching en de skills om naar buiten te treden (en natuurlijk mijn toewijding aan de praktijk van Kundalini Yoga) had ik altijd volle workshops. Ook was mijn interactie met cliënten en studenten veel meer ontspannen en effectief. Ik zag zoveel mensen hun leven ten goede veranderen door Kundalini Yoga en Coaching. Dus besloot ik om een programma met de naam Kundalini Yoga Coaching te creëren waarin ik mijn positieve ervaringen met het dagelijks doen van Kundalini Yoga en het enorme positieve effect van (zelf)coaching kon delen met anderen.

Dit besluit heeft me op een hoger niveau veel dingen gebracht. Ik begon met het samenstellen van twee handleidingen met aan de ene kant het beste van Kundalini Yoga (de leringen, oefeningen, kriya's en meditaties), en aan de andere kant het beste van coaching en zelfcoaching. Toen beide handleidingen waren voltooid en afgedrukt, herinner ik me zo duidelijk dat ik op een avond de aanwezigheid van Yogi Bhajan zo dichtbij voelde. Ik voelde hem glimlachen en dat gaf me de laatste duw en het vertrouwen dat wat ik aan het doen was goed was, en dat ik de Golden Chain (de lijn met voorgaande leraren in de Kundalini Yoga traditie) had die me steunde.


In mijn onderzoek naar coaching ontdekte ik (nou ja, het voelde meer alsof het gegeven werd aan me  als geschenk van het Universum voor het nemen van deze gedurfde stap) een zeer goed coaching bedrijfsmodel gebaseerd op lange termijn programma's en een intake. Ik voelde meteen dat dit een belangrijke ontbrekende schakel was in mijn 1-op-1-werk met cliënten. Ik voelde kippenvel en rillingen door mijn hele lichaam. Omdat ik ook vastbesloten was om dit deel te onderwijzen, moest ik het eerst proberen en zelf ervaren.


Dus besloot ik om 10 yoga coaching sessies weg te geven voor de helft van de prijs (normaal € 120,- nu € 60,-). Toen was het mijn bedoeling om hen een 6 maanden durend yoga coaching-programma aan te bieden voor € 1250,-. Omdat ik nooit meer dan € 150 had gevraagd voor een 2 uur durende sessie maakte deze hoeveelheid geld me erg nerveus. Een geheel nieuw niveau van onderbewuste schaarste programmering kwam aan de oppervlakte. Wie dacht ik wel niet dat ik was om zoveel geld te vragen? Mijn onderbewustzijn vuurde heel vervelende gedachten op me af. Je bent een verrader, een dief, hoe kun je deze bedragen vragen.


Nogmaals, mijn niveau van toewijding aan groei was sterker dan mijn onderbewustzijn en met 8 van de 10 intakes durfde ik mijn aanbod te doen (geloof me dat dit niet natuurlijk voelde - dit was een nieuwe vaardigheid ver buiten mijn comfortzone). Drie van de acht besloten het coaching programma van 6 maanden te volgen (2 besloten om deel te nemen aan de opleiding). Ik was zo opgetogen om mensen 6 maanden te dienen en verdiende € 3750 in die week (drie programma's voor € 1250). Een ongelooflijke hoeveelheid geld na al die jaren van financiële schaarste. Ik vond het geweldig.


Natuurlijk veranderde de dynamiek door mensen gedurende 6 maanden te coachen. Ik had meer coaching vaardigheden nodig om hen door hun weerstanden en moeilijke momenten heen te loodsen, maar ik voelde me snel vertrouwd en op mijn gemak. Het hebben van meer tijd en ruimte nam de druk weg. Er was meer tijd om blokkades te verwerken en door te nemen. Ik begon de stappen te zien die mijn coachees konden nemen, de transities en transformaties die ze maakten en de enorme waarde die ze zouden hebben als ze gecoacht worden. De meeste mensen hadden ook geen problemen bij het maken van de financiële verplichting.


Dus ik vond dat het goed zou zijn om mijn prijzen te verhogen en mijn comfortzone nog verder uit te breiden. Dus ik verhoogde langzaam maar zeker het tarief. Eerst werd het €1500,- voor zes maanden. Later €1750, €2500, €2750, €3000. En zelfs €5000,- en €6000,- voor een jaar. Deze hogere bedragen waren doorgaans aan ondernemers of mensen die door hun werkgever vergoed werd. Ik hielp mensen die op de rand van burn-out stonden, maar ook mensen die hun baan, hun bedrijf of hun leven naar een hoger niveau wilden tillen. 


De combinatie van Kundalini Yoga, de kriyas, de Teachings en de Ten Bodies numerologie met alle geweldige hulpmiddelen van coaching, zoals zelfcoaching, het creëren van actieplannen, verantwoording, oefeningen voor het leven en gewoon vragen en luisteren, bleek ongelooflijk waardevol voor mensen.


In mijn opleiding Kundalini Yoga Coaching begon ik in te zien dat ik met elke nieuwe training de vaardigheden mindset en yogacoaching steeds beter kon overbrengen. En mijn studenten werden steeds succesvoller. Ik zie beginnende yogacoaches die veel gemakkelijker intakes doen dan toen ik begon en allerlei soorten mensen in hun yoga coaching programma's krijgen. Zij en hun cliënten zijn zeer tevreden met de resultaten. Ik zie zelfs dat mensen al € 2400,- vragen voor hun eerste yoga coaching programma waar mensen ja tegen zeggen.


Voor mij is het een wonder dat zich ontvouwt. Studenten en cliënten krijgen zoveel voordelen door Kundalini Yoga te delen in een coaching raamwerk. De integriteit van de Teachings volledig respecteren en tegelijkertijd de communicatieve vaardigheden uit de coaching traditie gebruiken. Hoewel meer dan 50% van mijn Kundalini Yoga Coaching studenten de opleiding doen om dieper in Kundalini Yoga te groeien en zichzelf beter te leren coachen, geniet ik er zoveel van dat andere yogi's succesvoller worden, hun financiële stress verminderen en meer dit overvloedsbewustzijn betreden.


Natuurlijk doen we het niet voor het geld, maar het helen van onze relatie met geld is een krachtige ervaring. Het geeft je meer zelfrespect en vrijheid. Het opent je voor alle mogelijkheden (en natuurlijk ook voor afleidingen en verleidingen) naar de buitenwereld. Kundalini Yoga en Coaching voelen heel diep en liefdevol voor me. En het verhaal blijft zich ontvouwen, terwijl ik meer leiders coach in de professionele wereld en nu mijn eigen zakelijke en leiderschapsvaardigheden ontdek en ontplooi.


Bedankt voor het lezen van mijn verhaal over hoe ik een Kundalini Yoga Coach met klanten werd voor wie ik een verschil kan maken.

Guru Gian geeft de studenten tijdens de opleiding Kundalini Yoga coach alle coachingtools mee om zelf yoga coach te worden.

Wil jij ook een Kundalini Yoga Coach worden? En tevens je spiritueel verdiepen en een diepe innerlijke ervaring op doen?

Schrijf je dan nu in en krijg 250 euro vroegboekkorting! 

What can i say? I found this training randomly while looking for a Yoga retreat in Austria and i instinctually signed up. Over the last 6 years i transformed my business from an arts and crafts studio into a yoga studio and becoming a 500h yoga teacher with focus in therapeutic yoga and yoga coaching. Teaching yoga and give yoga coachings 1:1 was exactly what i wanted to to and what i love to do. The only thing was that my classes were booked quiet good but the coachings only were a nice add-on. I could not imagine that the coachings could become my main income.


The first week of the KYC training started and i could feel from the beginning that i was complete at the right place. Guru Gian lifted the whole group up with his energetic but calm nature. You can feel that he owns what he says, that he is an 100% autentic person and he is totally related (committed) to his teachings.


This gave me an idea of how i wanted to be as a coach and as a learning and teaching individual. The sadhana with the group in the morning, the intense practise and the super interesting content of the lesson raised my energy and my curiostiy.


After this first week i much more focussed and powerful in my everyday life and in my work. My students got influenced by this positive energy and came even more often to the classes. At the same time my coachings started to bloom and without my intervention i could count 12 intakes during 11 month. 9 of them became clients, 5 of them for a 10 week program and 4 of them became long term clients.


Then the 2nd training week was a huge step towards to develop from a coach to an distinctive coach. Of course i still have to learn. I still do mistakes. I am not a perfect coach. But this is not my goal. Guru Gian helped me to discover a power which is much more vigorously than being perfect. It is the power of empathy, love and commitment.

Sandra Med-Schmitt, sameschyoga.de

Ja, Ik Weet Genoeg. Dit Wil Ik Ook!