Wat is het effect van Kundalini Yoga?

Wat is het effect van Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga is een unieke, efficiënte en effectieve manier om tot jezelf te komen en is ook nog eens buitengewoon krachtig. De manier waarop deze vorm van yoga is opgebouwd, is speciaal zo gedaan zodat het snel impact kan hebben. Er is een enorme hoeveelheid aan oefeningen, meditaties en mantra's mogelijk waardoor het altijd voor iedereen individueel toepasbaar is. Voor welk doel en welke wens dan ook kan Kundalini Yoga hulp en ondersteuning bieden. Het is een veilige manier om datgene wat al in ieder mens zit los te maken en gelukkig en gezond te worden én te blijven. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en spiritueel. Kundalini Yoga heeft meer dan eens bewezen een mooie manier te zijn om de weg naar jezelf te vinden en is dan ook bijzonder effectief. 

Je merkt heel snel het effect van Kundalini Yoga. Zelfs als je één les doet, merk je al verschil doordat er direct energie vrij komt. Binnen een half uur is de energie door al je chakra's heen gegaan en begint je zenuwstelsel op te schonen.

Met één les ben je er echter nog niet. Om blijvende verandering in je leven te brengen, heb je minimaal 40 dagen nodig om je oude patronen los te laten en 90 dagen om nieuwe te integreren in je leven. Om echt de vruchten te plukken, is het dus raadzaam om een dagelijkse oefening te doen. In mijn E-book geef ik je tips over hoe je dit kunt doen. Deze kun je hier downloaden.

 

Reactie plaatsen