11 ideeën van Yogi Bhajan om meer succes te hebben zonder yoga en meditatie te doen

11 ideeën van Yogi Bhajan om meer succes te hebben zonder yoga en meditatie te doen

Maak jij je vaak zorgen over geld?
Of heb je het gevoel dat je niet genoeg hebt?
Of vind je dat rijke mensen “slecht” zijn en geld afpakken van de armen?
Lees dan nog eens deze 11 ideeën van Yogi Bhajan over voorspoed, geld en succes.

In tegenstelling tot vele andere yogi’s, onderwees Yogi Bhajan over het belang van succesvol zijn voor het leven van een voldaan leven. Ikzelf volg een 3-jarige cursus in Italië over de teachings van Yogi Bhajan over leiderschap en succes en zit in het derde jaar.

Verlicht zijn alleen is niet meer de norm.
Verlicht en succesvol.
Dat is de nieuwe norm.

Succes betekent niet per sé veel geld of een derde auto. Succes gaat over waarde creëren voor anderen en jezelf toestaan om te ontvangen. Succesvol word je niet per definitie door harder te werken. Nee, het is meer een kwestie van mindset. Attitude. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je niet ethisch, zuiver, of zelfs “fout” bent als je je focus op succes zet. Succes betekent niets anders dan de intenties van je ziel kunnen omzetten in waarde in de fysieke realiteit.

Als je onderstaande 11 ideeën en mindsets overneemt van Yogi Bhajan, meester op spiritueel gebied en meester in het opzetten van succesvolle bedrijven (lees ‘Yogi Tea’, ‘Golden Tempel Restaurants’, ‘Akal Security’), dan kan het niet anders zijn dan dat je langzaam transformeert in een persoon, die zowel spiritueel gevoelig als materieel succesvol is. Wie wil dit nu niet?

Hier komen ze. Laat ze rustig binnenkomen en voel je reactie. Weerstand of erkenning?

 1. Verontschuldig jezelf niet voor je wens om voorspoed te ervaren. Het is een goddelijk verlangen dat vraagt om een goddelijke uitdrukking.
 2. De schokkende waarheid over voorspoed is, dat het schokkend goed is om voorspoedig te zijn en niet schokkend slecht.
 3. Je zou rijk moeten zijn. Je hebt geen recht om arm te zijn.
 4. Niemand kan jou beperken. Als jij jezelf wilt beperken, kan dat. Zo niet, dan heb je alle middelen van het Universum tot je beschikking.
 5. Visualiseer zoveel als je kunt hoe het is om te ontvangen en belaad deze visualisatie met positieve gedachten en gevoelens.
 6. Succes is dol op een voorspoedige houding.
 7. Eén voorspoedige gedachte is krachtiger dan duizend gedachten over falen.
 8. Dankbaarheid is de open deur naar overvloed.
 9. De simpele waarheid is dat je eerst moet geven voordat je kunt ontvangen. Dat is de aard van het universum.
 10. Fortuinen komen niet tot stand door alles vast te houden, maar door het geld te laten circuleren.
 11. Denk alleen op voorspoedige wijze en denk groots.

Je kunt deze quotes / mindsets / ideeën van Yogi Bhajan 11 keer per dag herhalen om ze langzaam in je mind en bewustzijn te graveren.

Wil je dit proces versnellen?

Ga dan mee op retraite. Tijdens deze retraite focussen we op het prana lichaam, het 8ste lichaam van de 10 lichtlichamen van bewustzijn. Het prana lichaam is verantwoordelijk voor het voelen van ofwel tekort ofwel overvloed. Het vergroot je aantrekkingskracht voor succes en overvloed.

Zeven dagen Kundalini Yoga voor dit lichaam zorgt ervoor dat je energieveld overvloed uitstraalt. In combinatie met deze nieuwe 11 overtuigingen kan het niet anders dat ook jij dat gebalanceerde spirituele leven met succes krijgt waar wij allen diep van binnen naar verlangen.

Het is de beste investering die je kunt doen. De investering in jezelf en je toekomstige succes. Omdat het geheim van het leven geven is, geven we je een speciale last minute korting voor de laatste plaatsjes. Mail ons op info@gurugian.nl. Voor meer informatie retraite check: https://gurugian.nl/kundalini-yoga-bodywork-retreat-barcelona/

Sat nam,

Guru Gian (Jasper Kok)

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ken je het gratis Ebook van Guru Gian al?

Deze klassieker is al door meer dan 5000 mensen gelezen. 


In dit mooie gratis eboek krijg je alle tips die je nodig hebt om op een veilige en prettige manier Kundalini Yoga en Meditatie te doen.


En is Guru Gian eerlijk over de fouten die hij zelf maakte in het begin en legt uit hoe jij dit kunt voorkomen. 


Het belangrijkste boek om te lezen als je wilt beginnen met Kundalini Yoga of als je je verder wilt verdiepen.No opt-in form has been selected
Kundalini Yoga eboek

Wil je gelijk Kundalini Yoga met mij doen?


Probeer dan 14 dagen lang geheel vrijblijvend en gratis de Kundalini Yoga Club uit. Hier staan meer dan 200 videos (opgenomen door mij en gastdocenten) met de beste Kundalini Yoga series en meditaties online.