Mannenyoga wordt Mainstream

Mannenyoga wordt Mainstream

Mannenyoga wordt mainstream. Aldus mijn collega van Mannenyoga, Gurprakash, over het artikel in NRC Handelsblad (zie het artikel onderaan pagina) over mannen en yoga. Hij vraagt zich af of dat goed gaat.

 

Ik maak me geen zorgen. Sterker nog, ik vind de opkomst van mannen en yoga geweldig. En ik besef dat er nog veel werk te doen is. Gisteren liep ik met een paar mannen hard. Een man, een geboren Fries, gevoelig, was nog steeds bang om te gaan en of het niet te zweverig is. Dat yoga je gevoeliger maakt en je beter met je gevoeligheid om leert gaan was een eye-opener voor hem. Ik zie hem binnenkort bij de yoga. Ik zal hem naar mijn collega van Mannenyoga (www.mannenyoga.nl) Gurprakash sturen.

NRC_artikel

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ken je het gratis Ebook van Guru Gian al?

Deze klassieker is al door meer dan 5000 mensen gelezen. 


In dit mooie gratis eboek krijg je alle tips die je nodig hebt om op een veilige en prettige manier Kundalini Yoga en Meditatie te doen.


En is Guru Gian eerlijk over de fouten die hij zelf maakte in het begin en legt uit hoe jij dit kunt voorkomen. 


Het belangrijkste boek om te lezen als je wilt beginnen met Kundalini Yoga of als je je verder wilt verdiepen.No opt-in form has been selected
Kundalini Yoga eboek

Wil je gelijk Kundalini Yoga met mij doen?


Probeer dan 14 dagen lang geheel vrijblijvend en gratis de Kundalini Yoga Club uit. Hier staan meer dan 200 videos (opgenomen door mij en gastdocenten) met de beste Kundalini Yoga series en meditaties online.