Genieten “als een God”

Genieten “als een God”

Tijdens onze wild wisdom tantra dag in Utrecht op 9 juli was de intense zon goed te voelen, er was geen ontsnappen aan ...het was heet! Om maar direct met de deur in huis te vallen, eigenlijk draait het om welke tradities mij inspiratie geven en welke nu eindelijk compleet losgelaten mogen worden. Op deze dag hebben we dit op een magisch mooie manier kunnen delen.

Op de bovenste verdieping van de Metaal Kathedraal zat ik badend in het zweet vol enthousiasme onze workshop Wild Wisdom Tantra te geven.

N aast mij zat iemand maar te lachen en te giebelen.   Dit was mijn co-teacher Humita.
“Precies mijn temperatuur”  hoorde ik haar tegen de bijna 50 deelnemers zeggen.  I k moest er ook wel om lachen, dit zorgde precies voor dat fijne momentje waarin ik m’n ideeën over de temperatuur kon loslaten. Als yogi ben ik ook een echt mens en daar zat ik als zwetende Hollander naast de altijd vrolijke, puur van de warmte genietende Indiase Humita.

I n India ben ik regelmatig geweest, ik weet inmiddels dat als je daar vandaan komt, je ook wel echt goed tegen de hitte kan.

Wat een mooie workshop was dat!   Oprecht om van te smullen.   Zuivere originele Tantra.  Om een paar deeltjes uit te lichten, deelden we  bijvoorbeeld Kundalini Dynamics uit de school van Osho.

Daarnaast waren er  ook krachtige Westerse communicatie invloeden, zoals bijvoorbeeld de Wheel of Consent van Betty Miller.   Dat is een moderne Tantrische practice die ik zelf graag doe en ook graag deel.   Deze practice is zo ontzettend helend voor je zenuwstelsel.   Je leert namelijk heel erg goed je verlangens uitspreken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ken je het gratis Ebook van Guru Gian al?

Deze klassieker is al door meer dan 5000 mensen gelezen. 


In dit mooie gratis eboek krijg je alle tips die je nodig hebt om op een veilige en prettige manier Kundalini Yoga en Meditatie te doen.


En is Guru Gian eerlijk over de fouten die hij zelf maakte in het begin en legt uit hoe jij dit kunt voorkomen. 


Het belangrijkste boek om te lezen als je wilt beginnen met Kundalini Yoga of als je je verder wilt verdiepen.No opt-in form has been selected
Kundalini Yoga eboek

Wil je gelijk Kundalini Yoga met mij doen?


Probeer dan 14 dagen lang geheel vrijblijvend en gratis de Kundalini Yoga Club uit. Hier staan meer dan 200 videos (opgenomen door mij en gastdocenten) met de beste Kundalini Yoga series en meditaties online.