Extreem Tijdelijke Aanbieding

KRIJG 5 COMPLETE YOGA TRAININGEN

VOOR EEN OPEN HART

VOOR SLECHTS €5

Krijg de bundel van 5 krachtige yoga practices 

Geen verborgen addertjes of iets.

Gewoon een waanzinnige aanbieding voor iedereen die thuis met yoga en meditatie aan een open hart wil werken. 

DIT IS ALLES WAT JE KRIJGT VOOR SLECHTS €5

Beste Vriend(in),


Ja, je krijgt ECHT deze VIJF yogatrainingen voor 5 euro. 


Er zit geen abonnement aan vast, en er zit geen “addertje onder het gras” (behalve dan dat de aanbieding verdwijnt als de timer afloopt).


Je hoeft niet te wachten.


Je kunt direct toegang krijgen op deze pagina.


En de yogaseries zijn compleet. Met alle oefeningen. En zijn ook nog bonussen. Alles in het Nederlands gesproken.

Training 1: Kriya Om Het Hartcentrum Te Openen (Waarde €47)

In deze mooie yoga series leer je je hartcentrum te openen zodat je meer liefde kunt ontvangen en kunt geven. 

Voel je wel eens dat je heel kritisch bent naar anderen of jezelf? Of dat je je afgesloten voelt van de wereld? Doe dan deze kriya. Het verlaagt je emotionele defensies en vergroot je gevoel voor compassie, vriendelijkheid en mededogen. Heel belangrijk, want alles begint met liefde.


Zo leer je in deze serie o.a.:

- een speciale mudra (handpositie) om de energie in je hartchakra te centreren. 

- 3 verschillende armbewegingen die de levensenergie (prana) naar je hartcentrum brengt en je hartchakra opent (zonder dat je in therapie hoeft om allerlei "traumas" uit het verleden op te lossen

- een eenvoudig maar zeer effectieve ademhalingstechniek die je parasymphatisch zenuwstelsel activeert zodat je ontspant en je hartcentrum kan openen

- een oefening die de prana activeert tussen je 3e en 5e chakra en zo meer energie naar je 4e chakra (hartchakra) brengt

- een subtiele mantra die je van binnen vibreert en die je helpt om je energie te balanceren en je leven in een flow te brengen zodat je voelt dat het leven stroomt en je goed gezind is


Het zijn allemaal geen ingewikkelde oefeningen en het goede is dat je ze op ieder moment van de dag kunt doen. Yoga Training 2: Meditatie om je hartcentrum te openen(Waarde €27)

Een goede meditatie om je hart te openen en liefde en vertrouwen te krijgen in het Universum. Mocht je wel eens het gevoel hebben dat alles of iedereen tegen je is, dan opent deze meditatie je hart voor liefde en laat je inzien dat je altijd wordt ondersteund.


Je leert o.a.:

- een effectieve en simpele mantra die al eeuwen wordt gebruikt om in een staat van complete overgave en acceptatie te komen

- een speciale beweging die je leert hoe je je hartchakra kunt openen en die je elke dag kunt doen (en er nog sterke en soepele armspieren van krijgt ook)

- hoe je vertrouwen kunt krijgen in het universum (zodat je zenuwstelsel kan ontspannen, je hart zich kan openen, en het goede van het leven naar je toe kan komen)

- wat je kunt doen als je hart gesloten is en je geen connectie kunt maken met de liefde


Eigenlijk leer je 1 van de grootste geheimen en teachings van het Universum in een meditatie van 11 minuten. Te mooi voor woorden? Nee! Maar je moet de meditatie wel doen en er echt ingaan om het resultaat te bereiken.

Yoga Training 3: Ademhalingstechnieken (pranayama) Om Je Hartcentrum Te Openen

(Waarde €47)

Een alltime favourite!! Dit is een bijzonder serie voor het hartgebied met asana's én pranayama's, die de prana rondom je hart laat groeien waardoor je je snel opgewekt en blij voelt. Je krijgt door prana nieuwe inspiratie en zin om dingen te doen.


Je leert o.a.

- 8 verschillende ademhalingstechnieken die helpen om je hartchakra te openen (dit is een van de meest complete ademhalingsseries voor je hartchakra)

- Een specifiek ademhalingsritme die er voor zorgt dat je geest super rustig wordt en je toegang krijgt tot je ware zelf (deze wordt al duizenden jaren door yogis toegepast)

- Een fysieke beweging van je bovenlichaam die je helpt je longmeridiaan te openen (zodat je beter kunt ademhalen en je meer ruimte in je borstgebied krijgt waardoor je hartchakra ook meer ruimte krijgt)

- Een meditatieve staat te bereiken door ademhalen (zodat je meer ontspant en je hart zich opent).

- Een speciale asana die op basis van "heilig geometrie" je hartchakra opent (alleen deze oefening is de hele cursus al waard)


Ik ken persoonlijk een aantal trainers die deze serie ook gebruiken in hun trainingen aan managers en CEO's. Zo sterk en effectief is deze serie

Training 4. Overbruggingsserie - Kracht Naar Je Hart

(Waarde €57)

Deze kriya is één van de oudere kriya's van Yogi Bhajan. Het is een kriya om je hart te openen. Door deze kriya te doen, voel je hoe het is om met een open hart te leven. We beginnen met een fysieke oefening en eindigen met een korte meditatie met de Ong So Hung mantra (ik ben het creatieve bewustzijn). Want hoe meer je dat kunt toelaten en kunt zijn, hoe meer jij je kunt identificeren met het universum in plaats van het ego.


Je leert o.a.

- de mantra Ong Sohung, een van de krachtigste mantras in de hele Yoga Traditie en wat deze mantra voor jouw leven kan beteken

- een tibetaanse tantrische oefening die er voor zorgt dat de levensenergie onder in je rug wakker wordt (en rustig gecontroleerd omhoog stroomt en daar je hartchakra opent)

- een mooie "backbend" die het harcentrum opent en je "aan" zet en veel energie geeft (deze oefening kan je op 2 manieren uitvoeren al naar gelang je flexibiliteit)

- een dynamische oefening die de energie vanuit je bekken omhoog brengt naar je hartchakra

- bewegingen vanuit je heupen die je bekkenbodemspieren verstevigt en er voor zorgen dat je makkelijker kunt zitten en lopen


Het geheim van deze serie is de combinatie van alle oefeningen. En naast dat het je helpt je hartchakra te openen zorgt het ook voor algemene vitaliteit en gezondheid.

Training 5. Kriya Voor Hart en Ziel

(Waarde €37)

Deze kriya uit de begintijd van de Kundalini Yoga in het Westen opent je hart en activeert je zielsenergie, de Kundalini.

Deze kriya heeft de originele signatuur. Krachtig de onderste chakras en het navelpunt stimuleren en dan deze energie mee omhoog nemen naar het hartchakra.


Je leert o.a.

- een ademhalingstechniek die de ademhaling in delen verdeelt die een specifiek effect heeft op je hypofyse (zodat je hormoonhuishouding in balans raakt, je ontspant en je hart zich opent)

- een krachtige lichaamshouding die je borstkas opent en de energie naar je hart brengt

- dynamische bewegingen die de circulatie in je lichaam versterkt en daarmee het hart

- een bijzonder dynamische oefening die je helpt de energie langs verschillende delen van je ruggengraat te laten stromen


Deze bijzondere serie zul je niet snel vergeten. En je kan hem dagelijks doen. Het geheim zit hem wederom in de volgorde van de oefeningen.Gebruik Je Lichaam, Handhoudingen, Oogfocus, Klanken en Je Ademhaling Om Volledig In Balans Te Komen En Je Hart Te Openen

We krijgen steeds meer te maken met stress en burn-out. Ons zenuwstelsel en hormoonhuishouding raken volledig in de war. Omdat we zo van ons lichaam vervreemd zijn en uit balans zijn sluit ons hart zich voor liefde en plezier in het leven. Daardoor raken we depressief en verliezen we het contact met onszelf en met degene die we liefhebben om ons heen.  


Gelukkig zijn er allemaal yoga en meditatie-oefeningen, die de vitaliteit weer in je lichaam doet ontwaken en je hart helpt te openen. En het mooie is dat je niet eens lenig hoeft te zijn om yoga te doen.


Het enige wat er van jou gevraagd wordt, is om deze yoga trainingen te gaan uitvoeren. Je zult versteld staan hoeveel fijner je na 2 weken al voelt. 


Want zodra jij begint met het bewegen van de ruggengraat en het openen van het hartgebied zal de circulatie hierin toenemen en worden de afvalstoffen afgevoerd. Ook helpt yoga de spierspanning in je lichaam af te nemen. Doordat je in yoga BEWUST beweegt, wordt je geest ook rustig welke de diepere oorzaken van je gesloten hart ook aanpakt.


Deze yoga trainingen helpen jou echt bij het openen van je hart. 


Bij elkaar zijn deze 5 yoga trainingen €185 waard. 

Maar Je Krijgt Vandaag Alles Voor Slechts €5

(Maar liefst 95% Korting!!)

En zoals ik eerder al vertelde, er is geen enkel addertje onder het gras.


Zodra je bestelt hebt krijg je direct toegang tot alle 5 de digitale yoga trainingen.


MAAR.. Weet dat deze aanbieding wel tijdelijk is.


Als de timer 00:00:00 aangeeft vervalt deze pagina en aanbieding. Dus maak er gebruik van voordat het niet meer kan.

Ja, Je Krijgt DAADWERKELIJK
Alles Voor Slechts VIJF EURO

MAAR... Deze aanbieding is afgelopen wanneer de timer op NUL staat.

Dus Maak NU Gebruik van de Aanbieding!

De bundel van 5 krachtige yoga practices voor een Open Hart 

Geen verborgen addertjes of iets.

Gewoon een waanzinnige aanbieding voor iedereen die thuis met yoga aan een open hart wil werken.