Online Training

SPIRITUAL BUSINESS SCHOOL

Bouw een succesvolle, spirituele business door middel van coaching en training van Jasper Kok en Lisette Stam

Je bent een bewuste, spirituele (startende) ondernemer,

Maar je omzet komt nog niet vanzelf of juist op een manier die niet bij je past

Je hebt het gevoel van alles te moeten,

Maar je weet niet waar te beginnen

Je wilt next level gaan en een goede basis neer zetten,

Maar je weet niet hoe je dit moet doen

Dan is het 'Bouw je succesvolle, spirituele Business' programma de oplossing waar jij naar op zoekt bent! De perfecte combinatie tussen aardse zakelijkheid en spiritualiteit.

Hoe het nu voor je is...

Je bent een (startende) ondernemer en je houdt van wat je doet. Je doet niets liever dan mensen helpen. Maar je houdt zo van helpen en vindt dat je dienstbaar moet zijn, dat dat je eigenlijk teveel weggeeft van jezelf waardoor je eigen business en behoeften vaak op de 2e plaats komen. Je vergeet jezelf en hebt daardoor je basis niet op orde. 


Daardoor lopen allerlei zaken niet zoals je graag zou willen. Je omzet is niet vanzelf sprekend. Je hebt niet altijd plezier in wat je doet. Je komt steeds dezelfde issues tegen. Je hebt klanten waar je niet blij van wordt. De plannen die je hebt, komen er nooit van. De balans in werk en privé is vaak zoek (want je moet hard werken voor je inkomen). 


Daarbij vind je ook nog eens marketing en sales ingewikkeld, weet je niet zo goed wat er allemaal bij komt kijken en vind je het allemaal maar gelikt en niet spiritueel genoeg. Jezelf promoten en verkopen? Nee. Dat doe je ook al niet, want dat is niks voor jou en hoe moet het eigenlijk allemaal?


Kortom: die groei en stabiliteit die je zo graag wilt, blijft uit.

masterclass spiritueel ondernemen

Hoe het kan zijn voor je...

Wat nou als we jou vertellen dat het anders kan? Dat je én succesvol kunt ondernemen met een super marketingstrategie en weloverwegen businessplan. Én je dit volledig kunt doen vanuit je eigen spirituele waarden die volledig bij jou past?


Dat je volledig vanuit jouw kern, jouw zielsmissie kunt ondernemen en aards succes kunt ervaren? Dat het leven volledig voor je gaat werken en het moeitelozer wordt? Dat je balans ervaart in jezelf en in je externe wereld. En je stap voor stap groeit, omdat er ruimte is voor spirituele en persoonlijke groei, waardoor je bedrijf groeit met je mee groeit. 


Je staat jezelf steeds minder in de weg en laat jezelf zien. Je deelt je gift met anderen zonder jezelf tekort te doen. Je ervaart plezier en rust. Je durft dingen grootser neer te zetten en maakt moedige keuzes. Je fundament staat namelijk als een huis. 

masterclass spiritueel ondernemen

Dit is wat de Spirituele Business School inhoudt:

Bouw je succesvolle, spirituele business

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

1.Versterken van je spirituele verbinding

De verbinding met jezelf, je ziel, het Universum. Die staat centraal in dit programma zodat jij jouw ware zelf steeds beter leert kennen en gaat laten zien. Hiervoor krijg je diverse tools en technieken aangereikt door zowel Jasper als Lisette uit diverse spirituele tradities. 

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

2. Spirituele Businesscoaching met hotseat 

Elke twee weken heb je een 1,5 tot 2 uur durende online live groepscoaching sessie. Hierin ontdek je wie je ten diepste bent. Zaken die aan bod kunnen komen: doorbreken van veel voorkomende blokkades die jou tegenhouden om een succesvolle business neer te zetten. Hoe je onderneemt vanuit je Zielsmissie en wat die missie is. Hoe je de verbinding met jezelf en het Universum maakt. In totaal zijn er 12 sessies.
spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

3. Mindset training voor een onverslaanbare Mindset

Hoe ga je met tegenslag om? Hoe blijf je positief? De juiste mindset zorgt ervoor dat jij als ondernemer én als mens onverslaanbaar bent. Je leert de beste mindset hacks die jou helpen om op de juiste koers te blijven waardoor jij jezelf niet langer saboteert en je het leven creëert dat jij ten diepste wenst. Dit kunnen meditaties zijn of visualisaties. Maar ook zelfcoaching technieken. 

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

4. Maak je eigen authentieke marketingstrategie in 11 stappen 

In 11 lessen maak jij stap voor een stap je eigen bij jou passende marketingstrategie. Je gaat aan de slag met je positionering, doelgroep, branding, je productaanbod, je marketingkanalen en middelen en maakt een SWOT-analyse. Maar je gaat ook doelen stellen en een plan maken. Leert alles over funnels en contentmarketing. Na deze training heb jij een compleet marketingplan, weet je wie jij bent en wat je te bieden hebt. En doordat jij jezelf laat zien, wordt je steeds beter gevonden en groeit je business met jou mee. Je leert hier alle aardse zaken die nodig zijn om je missie uit te gaan dragen.

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

5. Soulful strategiesessies om een ijzersterk plan neer te zetten

In aanvulling op de 11 lessen van je marketingstrategie zijn er online live groepssessies via Zoom om je strategie verder uit te diepen en vragen te stellen. We gaan samen met elkaar aan de slag om jouw verhaal te ontdekken en neer te zetten op een manier die bij jou past. Dat betekent dat er zowel naar binnen gekeken wordt als er nagedacht wordt over het naar buiten treden. En gaan we het hebben over de tools die daarvoor nodig zijn. In totaal zijn er 12 Soulful Marketing sessies. 

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

6. Besloten community met 24/5 support en buddy systeem

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Naast begeleiding en training van Jasper en Lisette, is er een besloten community waarin er ruimte is om alles te delen. Waar je tegenaan loopt, maar ook je successen en vragen die ontstaan op praktisch vlak. In de community is er 24/5 support van Lisette. Bovendien word je gekoppeld aan een mede ondernemer uitde groep. Zo houd je elkaar verantwoordelijk en is er altijd een sparringpartner beschikbaar voor jou.

Ontmoet de coaches:

Van yogalesje naar internationeel docent en ondernemer

Sinds 2007 ben ik, Jasper Kok, fulltime yogi en sinds ... daarbij fulltime ondernemer. Wat begon als alleen hier en daar een lesje geven, is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een elk jaar groeiende omzet, internationale opleidingen en honderden klanten per jaar. Maar dit ging niet vanzelf. Ik heb veel over mezelf en ondernemen moeten leren. Je moet er iets voor doen om succesvol te worden. In mijn jaren als ondernemer heb ik dan ook geleerd wat werkt en wat niet. Hoe je van binnen groeit en van buiten. En hoe je een succesvol bedrijf neerzet dat in balans is met je eigen spirituele waarden. Het een hoeft namelijk het ander niet uit te sluiten. 

Kundalini Yoga

Van loonslaaf naar vrijheid

Dat ondernemen en zakelijkheid de spirituele zachte kant niet hoeft uit te sluiten, weet ook ik, Lisette Stam van Tribus Media. Tot 2017 in loondienst in functies waar ik eigenlijk niet gelukkig was. Maar ik maakte een keuze om de sprong te wagen en begon met ondernemen. Inmiddels help ik diverse spirituele ondernemers met hun verhaal de wereld in brengen door marketingstrategie, coaching en praktische ondersteuning. Dit doe ik onder andere ook sinds 2017 voor Jasper. Ik help ondernemers met het creëren van een marketing die bij hen past waardoor ze kunnen groeien op hun voorwaarden. Bij hen, maar ook bij mezelf heb ik geleerd hoe belangrijk het is, dat je hiervoor niet alleen praktische vakkennis hebt, maar ook dat je naar binnen durft te keren. Dat je actief aan jezelf én aan je bedrijf werkt. Want groei? Dat komt niet door in je luie stoel te zitten en wachten tot het gebeurt. Jouw verhaal moet daarvoor de wereld in en verteld worden. Daarnaast ben ik ook healer en reader. Tools die ik graag inzet, bij het begeleiden van andere ondernemers.

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

Wat ga je leren tijdens het 6-maanden programma?

 • Je weet hoe je een succesvolle business neerzet die goed voelt en past bij wie je bent. 
 • Hoe ruimte voor spirituele en persoonlijke groei ervoor zorgt dat je bedrijf groeit.
 • Het belang van een positieve mindset en hoe je dit doet.
 • Je staat jezelf niet of minder in de weg en durft jezelf te laten zien en je gift te delen met wereld.
 • Balans creëren waardoor er vanuit flow dingen ontstaan.
 • Je ervaart plezier en rust. Het is geen moeten meer, maar je hebt lol in wat je doet.
 • Je durft dingen steeds groter neer te zetten.
 • Je neemt moedige keuzes en remmingen zijn weg of zijn er steeds minder.
 • Je belemmeringen ten aanzien van marketing en ondernemen zijn afgenomen of verdwenen. Hierdoor groeit je ambitie en je omzet.
 • Je hebt meer zicht op jezelf, je bedrijf en je toekomst.
 • Je bent in staat zelf een marketingplan te maken en uit te voeren.
 • Je leert doelen te stellen en deze te behalen.
 • De beste tools en technieken die ervoor zorgen dat je een sterke spirituele verbinding met jezelf, je ziel en het Universum krijgt en behoudt
 • Hoe je een positionering maakt die precies vertelt wie jij bent en waar jij voor staat. Je leert jouw how, what, why en hoe dit in jouw marketing past.
 • Wat jouw ideale klant is en hoe je een bijpassende persona creëert, zodat jij altijd weet hoe jij je publiek kunt bereiken.
 • Welke kanalen en marketingmiddelen bij jou én jouw ideale klant passen. En hoe je deze succesvol inzet.
 • Welke rol branding speelt in jouw marketingverhaal en hoe je deze tot stand brengt.
 • Je leert je sterke en minder sterke kanten in je marketing en bedrijf en weet hoe hierop in te spelen.
 • Je leert waar voor jouw kansen liggen en hoe je deze kan inzetten in je strategie. 
 • Hoe je fases en focus aanbrengt in de uitrol van jouw bedrijf
 • Wat funnels zijn en hoe je deze maakt waardoor jij een automatische stroom aan klanten aantrekt
 • Het belang van een goede contentstrategie en hoe je hiervoor een planning maakt (incl. gratis template)
 • Hoe je de resultaten van je werkt bijhoudt en waarom dit zo belangrijk is.
 • Maar ook leer je een onweerstaanbaar aanbod creëren zodat je ideale klant alleen nog maar Ja kan zeggen en jij je helemaal senang voelt met de waarde die je levert en de prijs die je vraagt...

Past de Spiritual Business School bij jou?

Dit is WEL voor jou als:

 • Klaar bent om de volgende stap te nemen en niet langer meer aan wilt klooien
 • Je bedrijf en marketing wilt neerzetten die volledig past bij jou en jouw zielsmissie
 • Je bereid bent om ook het innerlijke werk te doen dat erbij komt kijken
 • Wilt investeren in groei, marketing en de volgende stap om verder te groeien
 • Je uit de cirkel wilt stappen waar je nu in vast zit en het eindelijk eens anders gaan doen

Dit is NIET voor jou als:

 1. Je het eigenlijk wel prima vindt zo en liever alles aan het Universum overlaat
 2. Je niet bereid bent om ook in de actie te komen en het werk te doen
 3. Je niet wilt investeren in jezelf, je bedrijf en de groei die er mogelijk is
 4. Je niet bereid bent om ook in jezelf te kijken en verantwoording te nemen over jezelf en je bedrijf

Wat is inbegrepen?

  • Elke donderdag om 10.00 uur een online live groepssessies (12 of 24 met Jasper en 12 of 24 met Lisette) van 1,5 tot 2 uur t.w.v. € 2.640,- / € 5.280,-
  • Online training voor het maken van een marketingplan bestaande uit 2 modules met 11 lessen  t.w.v. € 545,-
  • Besloten groep inclusief een vaste buddy onbetaalbaar ;)
  • 24/5 support in de online community van Lisette gedurende de 6 of 12 maanden van het programma t.w.v. €  3.360,- / €  6.720,-
  •  Elk half jaar live bijeenkomst in Schoorl om elkaar te ontmoeten, te verbinden en successen met elkaar te vieren


  We starten donderdag 30 september (BONUS: vanaf donderdag 9 september komen we al samen om een vliegende start te maken)

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

Tijdelijk als bonus inbegrepen:

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

EXTRA MODULE: praktische trainingen belangrijkste marketingtools - t.w.v. € 97,-

Je ontvangt een extra module in de online training die boordevol staat met praktische trainingen van de belangrijkste marketingtools. Social media kanalen, huisstijl maken in Canva, emailmarketing inzetten, weggevers maken, websiteoptimalisatie (zoals salespages, SEO), Facebook adverteren en automatiseren.
spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

VERRASSING: een cadeautje bij aanvang en afloop :) - t.w.v. € 47,-

Iedere deelnemer ontvangt na inschrijving al een eerste verrassing in zijn brievenbus. Maar daar blijft het niet bij. Ook na afronding mag je een super leuk en heerlijk cadeautje verwachten. Wat je na 6 maanden werken aan jezelf en je business meer dan verdient hebt!

Extra sessies op 9, 16 en 23 september - t.w.v. € 330,-

Voor een extra vliegende start zijn er drie extra live online bijeenkomsten

De totale waarde van dit traject is € 6.691,- bij 6 maanden en € 13.382,- bij 12 maanden. Maar we bieden het aan voor slechts € 2.497,- / € 4.994,-
Schrijf je dus snel in!

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam parel in de pijn

Goed om te weten...

Deze opleiding is een geregistreerde CRKBO opleiding. Dankzij deze CRKBO registratie is er een vrijstelling van de BTW. Verder is de opleiding in sommige gevallen aftrekbaar van de belasting. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Wil jij ook groeien op elk vlak en je business naar een hoger niveau tillen? Rust en stabiliteit ervaren?

Heb je nog vragen? Of wil je weten of het bij jou past? Vraag dan een gratis 1-op-1 adviesgesprek aan met Lisette

spritual business school bouw je succesvolle spirituele business in 6 maanden programma jasper kok lisette stam

Wat anderen zeggen:

Ik heb weer een heldere visie & doel!

Een paar maanden geleden zat ik vast, maar nu doe ik het totaal anders en creëer ik mijn eigen pad. Guru Gian inspireert me enorm!

Sophie - coach & trainer

Op maat gemaakte begeleiding en ondersteuning van hart tot hart. Lisette is een coach die werkt op intuïtie is waardevol voor mij, daarnaast is ze ook een vakvrouw  die je praktisch vooruit kan helpen.Lahanna - Coach & healer

Zijn coaching is empathisch maar doeltreffend. Wat hem fantastisch maakt, is dat hij precies weet wanneer je hoofd je voor de gek houdt en dit weet te stoppen.

Monique - adviseur

Lisette is zeer professioneel en eerlijk in haar werkwijze. Bij haar ben je in goede handen en dus ook je bedrijf, want zij ziet elke keer weer een stukje wat je aan je marketing kunt verbeteren. Ze is echt goud waard voor je bedrijf dus ook voor je portemonnee.

Inge - Coach & medium

Meld je hieronder direct aan

Veel gestelde vragen:

 • Ik ben net pas begonnen. Is het geschikt voor mij?
  Jazeker! We beginnen echt bij het begin. Dus zelfs als jij net pas bent begonnen, is dit programma geschikt voor jou. Je leert in 1x om de basis goed neer te zetten en leert tools die je de rest van je ondernemersleven kan blijven toepassen.

 • Ik ben al een tijdje bezig. Is het geschikt voor mij?
  Als jij al een continue stabiele omzet hebt waar je goed van kunt leven, jij je marketing als een huis hebt staan en de hobbels op het ondernemerspad moeiteloos neemt? Dan is het antwoord nee. Zijn deze aspecten op jou nog niet van toepassing? Dan is het antwoord ja.

 • Ik heb al een strategie, marketingplan en visie opgezet.
  Zorgen deze er ook voor dat jij een continue stabiele omzet draait waar je goed van kunt leven? Is het antwoord ja? Dan kan je deze pagina gelijk weer sluiten en is dit niet voor jou. Is het antwoord nee? Dan gaat er toch ergens iets niet goed en is dit programma de kans om dit alsnog voor elkaar te krijgen.

 • Ik heb het geld momenteel niet. 
  Veel ondernemers wachten tot ze naar eigen zeggen genoeg verdienen voordat ze investeren in hulp. Maar de kans is groot, dat je daardoor alsnog op hetzelfde niveau blijft hangen. Wij weten beiden hoe het is om weinig geld te hebben. Maar we weten ook beiden hoe snel je het geld dat je in jezelf investeert, weer terug verdient.  Je investeert eenmalig een bedrag van 2497,- waarvoor jij 6 (!) maanden gecoacht wordt om je bedrijf succesvol neer te zetten. Stel jij maakt een programma van 1250,- euro, dan hoef je er maar 2 te verkopen om dit bedrag terug te verdienen.

 • Kan ik in termijnen betalen?
  Dat kan. Er is de optie om te betalen in drie termijnen van of in 6 termijnen. Als je op aanmelden klikt, zie je de optie vanzelf erbij staan.

 • Wat kan ik verwachten van de 24/5 online support?
  Je krijgt gedurende de 6 maanden via de online community online support van Lisette. Je kunt in de besloten groep je vraag stellen en binnen 24 uur krijg je dan antwoord. Dit kunnen zowel praktische zaken zijn over hoe iets aan te pakken, sparren over je ideale klant of productaanbod. Maar ook wanneer je vastloopt in jezelf kan je terecht voor support. Je staat er dus nooit alleen voor.

 • Hoe ziet een online live groepssessie uit?
  Elke donderdag is een online live groepssessie via Zoom. De sessies van Jasper zullen met name het businesscoaching en mindset vlak omvatten. De sessies van Lisette zijn meer gericht op de strategische aanpak. Maar er zal ook overlap in zitten. Beiden zijn namelijk op alle facetten vaardig en beiden combineren het zakelijke met het spirituele en hebben hun eigen spirituele disciplines. Er wordt inhoudelijke informatie gedeeld, maar er is ook ruimte voor vragen. Tevens wordt er gewerkt met het hotseat principe waarbij iemand individueel uitgelicht wordt.

 • Moet ik altijd live erbij zijn?
  Dat is niet nodig. De sessies worden opgenomen en later online gezet. Het is wel aan te raden om erbij te zijn.

 • Hoe lang houd ik toegang?
  Je behoudt 2 jaar toegang tot het online lesmateriaal. De community met support is alleen gedurende de 6 maanden van het programma beschikbaar. Hierna blijft de groep wel bestaan, maar de support komt te vervallen.

 • Ik heb nog andere vragen of ik twijfel. Waar moet ik zijn?
  We snappen dat je nog vragen hebt. Stuur even een mailtje naar info@tribusmedia.nl en we maken een afspraak om je vragen te bespreken

Of meld je vandaag nog aan en start 30 september met de volgende fase van je leven