guru gian kundalini yoga expert leraar coach opleiding coaching workshops meditatie spiritueel spiritualiteit persoonlijke zakelijke groei zelfliefde jasper kok

Over Kundalini Yoga coach en leraar Guru Gian

"Kennis wordt wijsheid als je het persoonlijk hebt ervaren"

Kundalini Yoga zorgt voor voldoening en succes in elk deel van je leven

Goed naar mensen luisteren en vertrouwen in hun potentie. Mensen in hun kracht zetten, groter laten denken en stappen laten zetten. Dat is mijn diepste drijfveer. Dat doe ik eigenlijk al zolang als ik mij herinner en altijd met een grote nieuwsgierigheid naar jou en wie jij werkelijk bent. Ik ken de donkere en de lichte kanten van het leven.Vijftien jaar geleden ben ik begonnen als PhD student aan de Universiteit van Maastricht en gepromoveerd op ondernemerschap. Ik heb eerst les gegeven aan studenten en ben daarna economisch adviseur bij Economische Zaken Gemeente Amsterdam onder wethouder Lodewijk Asscher geweest. 


Sinds 2007 ben ik docent Kundalini Yoga en Meditatie. Sinds 2009 full time yoga leraar, coach, retraiteleider en opleider in binnen- en buitenland. Mijn missie is om mensen te inspireren en begeleiden naar dagelijks yoga en meditatie voor meer innerlijke kracht, zingeving en succes. Inmiddels bestudeer en praktiseer ik al meer dan 15 jaar yoga.

Vele studies wijzen op de enorme voordelen voor mensen die yoga en meditatie beoefenen. Door yoga en meditatie groei je in bewustzijn en de groeipijnen en helderheid die dat met zich mee brengt, kunnen overweldigend zijn als je er helemaal alleen voor staat. Een coach die naast je staat, kan je door deze fase heen tillen en je helderheid verschaffen. Het is makkelijker om op koers te blijven en je commitment te houden met een coach aan je zijde. Ik ken het pad en weet wat er voor nodig is.


Voor mij zijn yoga, meditatie en succes niet van elkaar te scheiden. Ik geloof in een inside out benadering. Ik geloof dat alleen innerlijk succes een basis is voor betekenisvol en duurzaam uiterlijk succes. Uit mijn yoga en meditatie practice is een stevige verbinding met mezelf gekomen. Alle workshop, retraites en opleidingen én het succes dat ik daarmee heb gecreëerd, komen voort uit deze verbinding. Deze verbinding is mijn alles. Mijn succes kan komen en gaan, maar deze stevige basis laat me alle uitdagingen aangaan. Dat gun ik jou ook!


Studenten voeren samen een kriya uit tijdens de opleiding tot Kundalini Yoga coach gegeven door Guru Gian

Missie & Visie

Stel je voor: een wereld waarin iedereen verbonden is met zijn talenten en gaven en dat iedereen deze deelt met de wereld. Dat jij omringd wordt door dit soort mensen. Hoe zou dat er uitzien? 

Met hoeveel meer enthousiasme zou je werken?

Hoe zou jij met je partner of kinderen omgaan? Met de cassière in een supermarkt? Met jezelf?
Hoeveel meer zou jij uit jezelf halen?
Hoe zullen de mensen om je heen zich gaan gedragen naar anderen toe als resultaat van hoe jij je gedraagt naar hen toe?


Ik geloof dat de wereld er compleet anders uitziet als mensen echt in contact staan met zichzelf en hun talenten zouden delen met de wereld. Want als we onze focus op onze eigen kracht en talent richten en dát doen wat zinvol en leuk is, dan gaan andere mensen dat ook voelen. En dan krijg je echt verandering.


Deze site is er om met jou de diepste yogawaarheden, fundamenteelste yogaprincipes, meest effectieve yoga- en meditatietechnieken en -instructies te delen, daar waar nodig aangevuld met de meest moderne, effectieve technieken uit de wereld van positieve psychologie. Alles zodat jij een gelukkig en voldaan leven kunt leven.


                  Meditatie houding tijdens een kriya gegeven door Kundalini Yoga coach en leraar Guru Gian


Hoe heerlijk is het om spiritueel te zijn EN succesvol te zijn in je leven?

guru gian kundalini yoga expert leraar coach opleiding coaching workshops meditatie spiritueel spiritualiteit persoonlijke zakelijke groei zelfliefde

Om gelukkig en voldaan te zijn, zul je twee dingen moeten doen...

1. Je spirituele natuur realiseren

2. Je menselijke natuur optimaliseren


Is het je ook opgevallen dat veel mensen óf heel spiritueel zijn en er aards een potje van maken? Of dat ze juist in de uiterlijke wereld veel succes hebben en van binnen leeg zijn?

Dat komt door een gebrek aan kennis. Ze denken dat je spiritueel moet zijn of je daar juist hard van af moet zetten. Terwijl het geluk juist ligt in het samenbrengen van deze twee uitersten.


Het mooiste van alles is dat het mechanisme achter spiritualiteit en succes precies hetzelfde is! Dus ken de principes en pas deze principes standvastig en toegewijd toe.

Deze principes deel ik met jou. En ik beloof je niet alleen spirituele groei, maar ook succes en voldoening in je leven.

'Kennis wordt wijsheid als je het persoonlijk hebt ervaren'

Wist je dat?

De naam Guru Gian staat voor delen van kennis?

Gu – staat voor donker, onbewust & Ru – staat voor licht, bewust. 

Guru is een techniek; dat kan een leraar zijn, een boek of een website. 

Gian betekent spirituele kennis of kennis van het spirituele: Zelf Kennis.

Wat anderen over Guru Gian zeggen:

kundalini yoga coach les opleiding ervaring testimonial review guru gian jasper kok workshop spirituele persoonlijke groei

Barbara / eigenaar PR bureau

"Geen enkele psycholoog, hypnotherapeut of dokter kan doen wat Kundalini Yoga Coaching kan doen voor je!"

kundalini yoga coach les opleiding ervaring testimonial review guru gian jasper kok workshop spirituele persoonlijke groei

Benjamin / media specialist

"Jasper is een inspirerende en wijze yogi met gevoel voor humor. Hij is subtiel en positief. Een sessie met hem is echt een cadeautje".

kundalini yoga coach les opleiding ervaring testimonial review guru gian jasper kok workshop spirituele persoonlijke groei

Anita / onderneemster

"Jasper laat je diep van binnen kijken, daagt je uit, sleept je erdoor heen en laat je weer trots zijn op jezelf". 

kundalini yoga coach les opleiding ervaring testimonial review guru gian jasper kok workshop spirituele persoonlijke groei

Gijs / ondernemer in events

"Jasper is een bron van inspiratie en positieve energie. Hij is een fantastische coach & leraar. Ik raad hem van harte aan."

Wil je meer lezen over Jasper?

Download dan nu het gratis e-book waarin hij zijn ervaringen en kennis deelt over Kundalini Yoga.

Hij neemt je mee op zijn reis en deelt zijn ervaringen met jou om jou te helpen op jouw eigen pad. 

Kundalini Yoga eboek