Meer flexibiliteit, innerlijke rust, en bewustzijn zonder de deur uit te moeten?

De hele maand onbeperkt online Kundalini Yoga en Meditatie les met Kundalini Yoga Expert Guru Gian voor minder dan de prijs van een normale les!

Dit is wat andere gebruikers 

over de Kundalini Yoga Club zeggen...

Van vastzittende ambtenaar tot internationaal bekend yogadocent

Mijn naam is Jasper Kok, Guru Gian onder de Yogi's. 

Ik ben full-time Kundalini Yoga docent, coach en opleider.


Sinds 2007 leer ik mensen groeien door Kundalini Yoga. Zowel in wekelijkse lessen, workshops, retraites, trainingen in bedrijven, 1-op-1, als in mijn internationale opleiding tot Kundalini Yoga Coach. Sinds 2010 doe ik dit alles full-time.


In de afgelopen 12 jaar heb ik aan duizenden mensen de helende en transformatieve kracht van Kundalini Yoga gedoceerd. Ook heb ik meer dan 100 nieuwe Kundalini Yoga coaches opgeleid. Kundalini Yoga is mijn levensstijl. 

Meer dan 10.000 uur Yoga beoefening ervaring

De beste manier om yoga te leren kennen is om het te gaan doen. Zelf beoefen ik de laatste 12 jaar iedere dag Kundalini Yoga. In mijn yogische hoogtijdagen ongeveer 4 tot 6 uur per dag en nu zo’n 2 a 3 uur per dag. Daarnaast heb ik vele opleidingen gedaan zoals bijvoorbeeld de KRI teacher training en Yoga Therapy training. Ook heb ik veel retraites en workshops gevolgd. Ik vind het leuk om mijn ervaring met jou te delen, zodat je ook het effect van Kundalini Yoga op een veilige manier kunt ervaren.

Wil jij van mij Kundalini Yoga en Meditatie leren?

Na 15 jaar Kundalini Yoga beoefening kan ik je exact vertellen WELKE kriya en meditatie te doen, HOE het werkt en WAAROM het werkt.

Wat zeggen anderen?

Yoga is voor mij inmiddels een essentieel onderdeel van mijn leven. Het is heerlijk dat ik eenvoudig kan loslaten wat niet belangrijk is.


Benjamin - Media Specialist

Het laat je ontwaken op alle niveaus: je lichaam, je geest, je energie en je spiritualiteit. Guru Gian doceert met diep respect, enorme kennis en vanuit zijn hart.

Barbara - Consultant

Voor mij is Guru Gian een bron van inspiratie en positieve energie. Hij heeft immense kennis en motiveert en inspireert elke keer weer. Een aanrader. 

Gijs - Ondernemer

De Ideale Online Kundalini Yoga School

Ik heb de afgelopen 15 jaar honderden verschillende Kundalini Yoga series en meditaties gedaan. Daarom weet ik precies waar elke kriya en meditatie voor is en hoe die in je leven voor je werkt. Ook heb ik geleerd hoe de intensiteit op te bouwen, zodat je op een veilige manier de Kundalini activeert. Daarnaast weet ik hoe fijn het is om je yoga ervaringen te kunnen delen. Daarom heb ik de online Kundalini Yoga Club gecreëerd. Je kunt nu gelijk beginnen.

Guru Gian is KRI internationaal gecertificeerd Kundalini Yoga docent en internationaal gecertificeerd Yoga Therapeut. De online Kundalini Yoga Club is onderdeel van Gian Instituut. Gian Instituut is een erkend opleidingsinstituut gecertificeerd door CRKBO.

Ontdek de Kundalini Yoga Club

1. De kriya en meditatie van de week

Iedere week krijg je een nieuwe Kundalini Yoga serie en meditatie in de Kundalini Yoga Club, zodat je altijd iets nieuws kunt doen. Doordat je steeds een nieuwe kriya en meditatie krijgt, is er elke week iets nieuws. Je blijft groeien en blijft de yoga beoefening leuk. 

2. Voordat je gaat beginnen

Een goed begin is het halve werk. Je leert wat je moet doen voordat je begint en wat je beter niet kunt doen als je Kundalini Yoga beoefent. Ook leg ik uit wat je moet doen als je net een beginner bent. Daarnaast leer je de intune mantra's met de betekenis van de mantra's.

3. Achtergrondinformatie Kundalini Yoga

De geschiedenis van Kundalini Yoga is fascinerend. Hier leer je de achtergrond van Kundalini Yoga. Over adem en pranayama. De yogische anatomie en de chakras. En over de allignment in Kundalini Yoga. 

4. Warming up

Voordat je met een kriya of meditatie begint, kun je er voor kiezen een warming up te doen. Je kunt kiezen uit verschillende warming ups al naar gelang je smaak en je tijd. 

5. Technische uitleg houdingen

Hier krijg je via video's de belangrijkste Kundalini Yoga houdingen en technieken uitgelegd door de Posture Master Guru Prem Singh Khalsa en zijn vrouw Simran Kaur Khalsa. Je leert de vuurademhaling, correct ademhalen, stretch pose, de bhandas en sat kriya. 

6. Kundalini Boosters

Heb je weinig tijd, maar wil je toch lekker in je energie de dag beginnen? Doe dan één van de verschillende Kundalini Boosters die in de Kundalini Yoga Club staan. Deze boosters geven een snelle upliftment in je energie, zodat je je ruggengraat activeert, je navelpunt, je zenuwstelsel en je geest rustig maakt.

7. Gethematiseerde yoga sets

Of je nou een beginner bent of juist houdt van meer uitdaging: de kriya's zijn opgedeeld in verschillende thema's. Zo zijn er sets voor beginners, sets voor je basis, sets om jezelf uit te dagen en sets om jezelf te transformeren. Ook zijn er korte 10 minuten Kundalini boosters voor als je weinig tijd hebt en Kundalini Yoga flow series als je zachtheid nodig hebt.

8. Meditaties met en zonder mantra & pranayama

Kundalini Yoga meditaties geven je een rustige geest en een opgewekt gevoel. Het ideale middel na je werk of gewoon omdat je er zin in hebt. In de Kundalini Yoga Club vind je elke week een nieuwe meditatie. Zowel zonder als met mantra. Ook vind je er diverse pranayama meditaties.

9. Elke maand een gastdocent(e)

Kundalini Yoga lessen geven doe ik niet alleen, dat doe ik samen met andere fantastische Kundalini Yoga leraren en leraressen. Zo vind je bijvoorbeeld gastlessen in de Kundalini Yoga Club van Surjan Kaur (Kim Bakker), Daleep Kaur (Mira Maas), Business Yoga lerares Sat Kirtan Kaur Khalsa, en Shakti Dans lerares Germaine Duynstee. 

10. Kundalini Yoga Netflix: kijken waar en wanneer je wilt

Als lid van de Kundalini Yoga Club heb je via elk device toegang tot alle video's waar en wanneer je maar wilt, zo vaak als je wilt. Je kunt dus lessen volgen wanneer het jou uitkomt. We hebben zelfs een speciale Kundalini Yoga Club APP voor Ipad en smartphones! Super simpel en makkelijk te gebruiken.

11. Online community

Wellicht heb je allerlei vragen over Kundalini Yoga of wil je graag je ervaringen delen. Dat kan. In de community staan Guru Gian en zijn team en alle andere leden klaar om al je vragen te beantwoorden. We hopen je snel te mogen begroeten.

12. Onbeperkt toegang tot de 11-daagse challenges

Elk kwartaal organiseert Guru Gian een nieuwe 11-daagse challenge. Elke keer met een ander thema. Zoals bijvoorbeeld een challenge voor een Flexibele rug, om te detoxen, voor meer zelfliefde of om je spirituele kracht te verdubbelen. Als full member blijf je ook na die 11 dagen onbeperkt toegang houden tot deze challenges.

BONUS: 15 minuten adviesgesprek over jouw ideale KY practice

Als je lid wordt van de Kundalini Yoga Club krijg je na 1 dag een mail waarin je een afspraak kunt plannen met Guru Gian over hoe jij het best Kundalini Yoga kunt beoefenen. Gebaseerd op je geboortedatum en je persoonlijke behoeftes krijg je suggesties voor kriyas en meditaties. Verder legt Guru Gian je uit hoe de Kundalini Yoga Club werkt en is er ruimte om je vragen te stellen

Ontvang direct toegang tot de volledige Kundalini Yoga Club

Wat zeggen anderen?

Vandaag Kriya Bridge series gedaan van de Kundalini Yoga Club met Jasper Kok. Een online omgeving die heel erg behulpzaam is bij mijn dagelijkse Sadhana.

Jolene van der Steen

Dankjewel Jasper Kok, deze set was vandaag een heerlijk steuntje in mijn rug.Ida Salat

Alsof je in de les zit, maar dan privé . Heerlijk de Spinal Flex Kriya gedaan vanochtend .Simone van den Ende

Krijg nu direct toegang tot de online Kundalini Yoga Club!

Maand abonnement

11,-

Per maand

 • Elke maand kriya's voor minder dan de prijs van 1 les
 • Opzeggen wanneer jij wilt
 • Onbeperkt toegang tot de community
 • Betaling per maand
 • 11% wordt afgedragen als bijdrage aan de Library of Teachings

ZOMERACTIE!

Kwartaal abonnement

33,-

29,-

Per kwartaal

 • ZOMERACTIE: eerste kwartaal slechts 11,- euro
 • Drie maanden toegang tot de community
 • Opzeggen wanneer jij wilt
 • Onbeperkt toegang tot de community
 • Betaling per kwartaal
 • 11% wordt afgedragen als bijdrage aan de Library of Teachings

Jaar
abonnement

132,-

110,-

Per jaar

 • Twee maanden gratis en een jaar lang toegang tot alles
 • Opzeggen wanneer jij wilt
 • Onbeperkt toegang tot de community
 • Betaling per jaar
 • 11% wordt afgedragen als bijdrage aan de Library of Teachings
Joehoe!!!


Hier de jullie nieuwste member van de KY club!


whoop whoop whoop wat is dit gaaf!


MIJN COMPLIMENTEN!


Ik voel de liefde,

wijsheid,

jullie harde werken.


Geweldig gedaan GG-Team!


Duurde even voordat ik mijn weg vond naar de club, ha ha  - but I am in ! Big Time

Net dus afscheid genomen van mijn Ra Ma TV en andere KY youtube vrienden nu dus KY Club.

Humita, ondernemer & tantra coach

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% garant voor de online Kundalini Yoga Club. In de club staan de allerbeste Kundalini Yoga kriya's, meditaties, informatie en teachings die mij al 15 jaar iedere dag ondersteunen in een gezond, gelukkig en bewust leven. Ik weet zeker dat als jij ze toepast jij dit ook kan ervaren.


Is het toch niets voor jou? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.