Online Training

GRATIS MASTERCLASS

Alles wat je nodig hebt om een  succesvolle, spirituele business neer te zetten!

Leer de belangrijkste 4 pijlers in deze GRATIS MASTERCLASS 

Gegeven door Jasper Kok en Lisette Stam

Ben je ondernemer?

Is spiritualiteit voor jou belangrijk?

En wil je weten hoe je die 2 succesvol combineert?

En wat de belangrijkste 4 pijlers zijn in het spiritueel ondernemen?

Zodat jij jouw business laat groeien?

Als het bij jou (nog) niet loopt zoals je wilt...

Je bent begonnen met je eigen onderneming of praktijk en je houdt van wat je doet. Je doet niets liever dan mensen helpen. Voor je gevoel probeer je van alles, maar toch blijven resultaten matig en je omzet is niet vanzelfsprekend. Telkens weer blijf je in hetzelfde kringetje draaien en loop je tegen dezelfde muren op.


Ergens weet je wel dat deze manier niet voor je werkt, maar al die marketing en business foefjes. Dat klinkt zo gelikt en niet passend bij jouw spirituele insteek in het leven. Je ervaart veel weerstand en loopt tegen allerlei blokkades op.


Je business neerzetten en jouw verhaal de wereld in slingeren, gaat nou eenmaal soms niet zonder slag of stoot. Soms stuit je op innerlijke stukken die ervoor zorgen dat je blokkeert om die stappen te zetten. Als je er niet doorheen gaat, dan gaat het dus schuren.

masterclass spiritueel ondernemen

Tijd voor verandering

Wat nou als we jou vertellen dat het anders kan? Dat je én succesvol kunt ondernemen met een super marketingstrategie en weloverwegen businessplan. Én je dit volledig kunt doen vanuit je eigen spirituele waarden? 


Dat je volledig vanuit jouw kern, jouw zielsmissie kunt ondernemen en aards succes kunt ervaren? Dat het leven volledig voor je gaat werken en het moeitelozer wordt?


In deze masterclass geven we jou de tools die je nodig hebt om succesvol en spiritueel te ondernemen en die blokkades (die ook wij zijn tegengekomen) kunt overwinnen. Want hoe meer je erdoorheen gaat, hoe dichter je bij je eigen kern komt en vanuit je ziel gaat leven en ondernemen. Dat is wanneer het gaat stromen en het Universum voor je gaat werken.

masterclass spiritueel ondernemen

Waar gaan we het over hebben tijdens de masterclass over succesvol spiritueel ondernemen?

masterclass spiritueel ondernemen

1. De drie belangrijkste redenen waarom jij jezelf tegenhoudt

Vertel jij jezelf ook van alles waarom je iets niet wil, kan of doet? We laten je de drie meest voorkomende redenen zien waarom dit gebeurt. En vooral: hoe kan je dit ombuigen?

introductie training kundalini yoga waarin je de basis leert over kriya meditatie en pranayama

2. Wat er nodig is om vanuit je zielsmissie te ondernemen

Doen waar je blij van wordt, waar je goed in bent en waarvoor je hier bent. De droom van iedere ondernemer. Hoe kom je daar? En hoe zorg je ervoor dat je er je geld mee kunt verdienen? 
introductie training kundalini yoga waarin je de basis leert over kriya meditatie en pranayama

3. Hoe je een onverslaanbare mindset creëert

Onmisbaar als ondernemer. Hoe ga je met tegenslag om? Hoe blijf je positief? De juiste mindset zorgt ervoor dat jij als ondernemer én als mens onverslaanbaar bent.

introductie training kundalini yoga waarin je de basis leert over kriya meditatie en pranayama

4. Hoe je vanuit verbinding een succesvolle visie en strategie neerzet

Focus, planning, doelen. Jouw navigatiesysteem om door ondernemersland te komen. Maar hoe doe je dit zonder te verbinding met jezelf te verliezen? En hoe draagt jouw verbinding met het Universum hieraan bij? 

5. Waarom een onbevreesde en authentieke marketing nodig is

Zonder angst jezelf laten zien en durven verkopen op authentieke wijze. Eén van de pijlers van het bestaan van elk gezond bedrijf.

Praktische informatie:

Datum:

Welke voor jou uitkomt

Deelname:

Gratis

Tijd:

Je kunt kiezen tussen 9.00, 10.00, 11.00 en 20.00 uur

Overig:

Online (replay beperkte tijd beschikbaar)

Wil jij ook groeien in je business?

Van yogalesje naar internationeel docent en ondernemer

Sinds 2007 ben ik, Jasper Kok, fulltime yogi en sinds ... daarbij fulltime ondernemer. Wat begon als alleen hier en daar een lesje geven, is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een elk jaar groeiende omzet, internationale opleidingen en honderden klanten per jaar. Maar dit ging niet vanzelf. Ik heb veel over mezelf en ondernemen moeten leren. Je moet er iets voor doen om succesvol te worden. In mijn jaren als ondernemer heb ik dan ook geleerd wat werkt en wat niet. Hoe je van binnen groeit en van buiten. En hoe je een succesvol bedrijf neerzet dat in balans is met je eigen spirituele waarden. Het een hoeft namelijk het ander niet uit te sluiten. 

Kundalini Yoga

Van loonslaaf naar vrijheid

Dat ondernemen en zakelijkheid de spirituele zacht kant niet hoeft uit te sluiten, weet ook ik, Lisette Stam van Tribus Media. Tot 2017 in loondienst in functies waar ik eigenlijk niet gelukkig was. Maar ikmaakte een keuze om de sprong te wagen en begon met ondernemen. Inmiddels help ik diverse spirituele ondernemers met hun verhaal de wereld in brengen door marketingstrategie, coaching en praktische ondersteuning. Dit doe ik onder andere ook sinds 2017 voor Jasper. Ik help ondernemers met het creëren van een marketing die bij hen past waardoor ze kunnen groeien op hun voorwaarden. Bij hen, maar ook bij mezelf heb ik geleerd hoe belangrijk het is, dat je hiervoor niet alleen praktische vakkennis hebt, maar ook dat je naar binnen durft te keren. Dat je actief aan jezelf én aan je bedrijf werkt. Want groei? Dat komt niet door in je luie stoel te zitten en wachten tot het gebeurt. Jouw verhaal moet daarvoor de wereld in en verteld worden. 

Wat anderen zeggen:

Ik heb weer een heldere visie & doel!

Een paar maanden geleden zat ik vast, maar nu doe ik het totaal anders en creëer ik mijn eigen pad. Guru Gian inspireert me enorm!


Sophie - coach & trainer

Ik vond de 1-op-1 feedback en de live sessies van Lisette heel waardevol. Ze heeft een fijne energie. Rustig maar duidelijk en meedenkend. En ook nog eens gewoon een heel leuk mens!
Ze voegt veel waarde toe.

Maartje - ZZP'er

Zijn coaching is empathisch maar doeltreffend. Wat hem fantastisch maakt, is dat hij precies weet wanneer je hoofd je voor de gek houdt en dit weet te stoppen.


Monique - adviseur

Wat een fijne gesprekken met Lisette. Ze moedigt mij aan om meer naar mijn talenten te kijken en daar iets mee te doen. En dat dat op mijn tempo mag.Karen - coach

Meld je hieronder direct aan