arrow_drop_up arrow_drop_down

Voorjaarsretraite Schoorl

De juiste balans tussen ontspannen en genieten, maar ook jezelf uitdagen en spiritueel groeien. Gezond eten en spirituele yoga en meditatie beoefenen. En tegelijkertijd lachen en jezelf niet al te serieus nemen. Tijd voor jezelf, alleen in de duinen en op het strand, lekker eten en je ervaringen delen in de groep. De ideale retraite.

Blog van de week!

Guru Gian schrijft elke week een nieuwe blog over een ander Kundalini Yoga gerelateerd onderwerp waar je inspiratie aan kunt opdoen.

Opleiding tot Kundalini Yoga Coach

Kundalini Yoga Coach is een gecertificeerde opleiding waarin jij jezelf kunt ontwikkelen als spiritueel coach met behulp van Kundalini yoga en meditatie.

Free E-book: How to Become a Kundalini Yoga Coach

An in depth E-book full of insightful tips and tools on how to become a Kundalini Yoga Coach.

Er is nog meer te ontdekken

Kundalini Yoga Club - probeer de eerste maand gratis

Elke week een nieuwe kriya en een nieuwe meditatie om vanuit het gemak van je eigen huis Kundalini Yoga te doen met Guru Gian. Meld je nu aan voor 3 maanden en betaal er maar 1!

Kriya & Meditatie van de Week

Elke week vind je hier een nieuwe Kundalini Yoga Set en een Kundalini Yoga meditatie (full members only) om thuis te beoefenen.

Workshop Yogi in 1 Dag

In deze 1-daagse Kundalini Yoga workshop heeft Guru Gian zijn 10 jaar ervaring met het geven van yoga en meditatie samengebracht. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Free Video Training

How to Become a Kundalini Yoga Coach in 5 Steps. A free online video training with the most important insights from Guru Gian.