Kundalini Yoga coach opleiding level 2 gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel.

Opleiding Kundalini Yoga Coach - Level 2

Voor spirituele verdieping en persoonlijke transformatie

“If your intention serves the universe, the universe will serve your intention." 

- Guru Gian - 

Persoonlijke en spirituele verdieping

In Level 2 ga jij jezelf transformeren van de persoon die je nu bent naar de persoon die een nog gelukkiger, gezonder, voldoenend en productiever leven heeft. Die beter is in relaties en meer zelfvertrouwen en zelfliefde heeft. Onze groei is wat ons doet leven. Wat zou je doen als je dusdanig kunt veranderen dat het meer is dan een stapsgewijze verandering? Wat als je persoonlijke transformatie je van een beter leven naar een magisch leven kan brengen? 

Stel jezelf voor dat je doet wat je nooit verwacht had, je iemand wordt die je nooit gedacht had en een beter en liefdevoller leven lijdt dan je ooit had kunnen bedenken. In Level 2 brengen we jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling op het volgende niveau. Daarbij verbeteren we ook je coachingskills om anderen vooruit te brengen en bewust te maken. 

Kundalini Yoga coach level 2 opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel.

Wat ga je leren tijdens Level 2?

Je gaat de ten bodies leren tijdens kundalini yoga coaching level 2 opleiding.

Ten Bodies

Hoe je de Ten Bodies numerlogie kunt gebruiken zodat jij precies weet wie de coachee is, wat zijn uitdagingen zijn en zijn potentie is. Wat hij nodig heeft om zijn pad te bewandelen.

Je gaat specifieke kriya's en meditaties leren voor elk lichaamstype tijdens de opleiding tot Kundalini Yoga coach level 2.

Kriya's & meditaties

Je leert specifieke kriya's, meditaties en lifestyle suggesties voor ieder lichaamstype, zodat jij precies de juiste yoga oefening aan je coachee kunt geven. 

Je gaat tijdens de opleiding tot Kundalini Yoga Coach level 2 visualisatie technieken leren.

Visualisatie techniek

 Je leert gevorderde zelf-coaching en visualisatie technieken, zodat jij je op je gemak kunt voelen en je anderen coacht met zelfvertrouwen en plezier. 

Tijdens de opleiding tot Kundalini Yoga Coach level 2 leer je coaching technieken om je coachees optimaal te begeleiden

Coaching technieken

Je leert co-actieve coaching technieken, zodat jij je competent voelt om anderen te coachen voor een betekenisvol en bewust leven. Je leert specifieke instructies om mensen te begeleiden om contact te maken met hun innerlijke zelf. Je leert hoe je anderen spiritueel coacht en begeleidt. 

In de opleiding Kundalini Yoga Coaching Level 2 leer jij vertrouwen op je innerlijke stem

Vertrouwen

Je leert om op jouw innerlijke stem te vertrouwen, zodat jij je begeleid voelt. Hierdoor kun jij jouw pad blijven lopen en jouw coaches op een mooie manier begeleiden op die van hen. 

Je leert tijdens de opleiding Kundalini Yoga Coaching hoe jij een onbeperkte stroom klanten aantrekt.

Stromen

Je leert hoe jij onbeperkt stroomt en coachees aantrekt, zodat jij je licht, vrij en succesvol voelt. 

“This Numerology is the future of all counseling. It is the oldest system known to humanity, the most sacred and the most accurate. You can learn to change people’s destiny.”

- Yogi Bhajan - 

Inclusief een persoonlijke 1-op-1 sessie met Guru Gian!

Tijdens de opleiding Kundalini Yoga Coaching level 2 leer jij hoe je numerologie kunt toepassen om antwoord te krijgen op grote levensvragen

Word meester over de 5 grote levensvragen

In de Level 2 opleiding krijg jij een exclusief 90 minuten durende sessie met Guru Gian om de diepte in te gaan met de Ten Bodies. Dit helpt jou om je zielsdoel te begrijpen, maar ook de voornaamste blokkade waardoor jij jezelf nu beperkt. 


De tantrische numerlogie en de leer van de Ten Bodies helpen jou om meester te worden over de 5 grote levensvragen: 

1. Wie ben ik? 

2. Waar dien ik onder de knie te krijgen? 

3. Wat is mijn lotsbestemming?

4. Wat moet ik hiervoor doen?
5. Hoe transformeer ik mijn leven?

Tijdens de opleiding Kundalini Yoga Coaching Level 2 krijg je een sessie met Jasper aan de hand van numerologie

Een complete en liefdevolle reis

Je leert de Ten Bodies techniek door zelf een intensieve ervaring ermee op te doen, zodat jij je meer bewust wordt met de diverse aspecten van jezelf , de innerlijke middelen die je hebt, de nieuwe kansen tot groei en de unieke manier om jezelf uit te drukken. Elk van de Ten Bodies heeft zijn eigen expressie, psychologie, bewustzijn, doel en potentieel voor jezelf en in het leven. 


Je oefent stap voor stap om de basis berekeningen en relaties tussen de verschillende nummers, de posities en de Ten Bodies te leren kennen. Hierdoor kan jij deze techniek implementeren in je eigen leven, in je dagelijkse practice en in je coachingstechnieken. Het is hiermee een complete en liefdevolle reis en een verdieping van je Kundalini Yoga beoefening. Het dient diegene die dieper in de wereld van deze yoga vorm willen duiken. 

Ben jij klaar voor dit unieke avontuur?

Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. De opleiding start dit najaar

Wanneer?


 • Week 1: 
 • 9 februari 2022 (17.00 uur) tot en met 13 februari 2022 (17.00 uur)


 • Week 2: 
  28 september 2022 (17.00 uur) tot en met 2 oktober 2022 (17.00 uur)
   
 • Voertaal is Engels.
Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. Na afloop ontvangen studenten een certifcaat.

Investering?

 • Wanneer je voor 30 september betaalt, is de investering € 1.750,-
 • Wanneer je voor 1 november betaalt, is de investering €1.900,-
 • Normale investering na 1 augustus is € 2.000,-
Kundalini Yoga coach opleiding gegeven door Guru Gian waar volop ruimte is voor zelfontwikkeling en coachingmethodes geleerd worden met yoga en meditatie als hulpmiddel. Na afloop ontvangen studenten een certifcaat.

Wat krijg je allemaal?

 • 1 op 1 sessie met Guru Gian
 • Trainingen 
 • Studiemateriaal
 • Onbeperkt lidmaatschap tot de online community 
 • Accommodatie in Dopersduin (2-persoonskamer)
 • Ecologisch & vegetarisch ontbijt, lunch en diner
 • Yogi thee
 • Certificaat van door Gian Instituut erkende opleiding
Jasper Kok is teacher en coach en leert jou alle kneepjes van het vak om ook aan de slag te gaan als Kundalini Yoga Coach.

€ 2.000,-

€ 1750,-

Kundalini Yoga Coaching Level 2

Wil jij ook vanuit liefde en rust werken met jezelf en anderen? Je spiritueel verdiepen en een diepe innerlijke ervaring op doen?

Schrijf je dan nu in.  • Tot en met  30 september krijg je maar liefst 250 euro korting!
 • De opleiding is een geregistreerde CRKBO opleiding en is dus belasting aftrekbaar.