Heb je behoefte aan opladen, inspiratie, loslaten en helderheid over wat je wilt?

Ga dan mee op Kundalini Yoga & Meditatie Voorjaarsretraite  in het prachtige duindorp Schoorl aan de Noordzee

- donderdag 30 mei - zondag 2 juni 2024


Van burn-out econoom naar yogi met een missie

Mijn naam is Jasper Kok, Guru Gian onder de Yogi's. 

Ik ben full-time Kundalini Yoga docent, coach en opleider.

Sinds 2007 leer ik mensen groeien door Kundalini Yoga. Zowel in wekelijkse lessen, workshops, retraites, trainingen in bedrijven, 1-op-1, als in mijn internationale opleiding tot Kundalini Yoga Coach. Sinds 2010 doe ik dit alles full-time.

In de afgelopen 12 jaar heb ik aan duizenden mensen de helende en transformatieve kracht van Kundalini Yoga gedoceerd. Ook heb ik meer dan 100 nieuwe Kundalini Yoga coaches opgeleid. Kundalini Yoga is mijn levensstijl. 

Meer dan 10.000 uur Yoga beoefening ervaring

De beste manier om yoga te leren kennen is om het te gaan doen. Zelf beoefen ik de laatste 12 jaar iedere dag Kundalini Yoga. In mijn yogische hoogtijdagen ongeveer 4 tot 6 uur per dag en nu zo’n 2 a 3 uur per dag. Daarnaast heb ik vele opleidingen gedaan, zoals bijvoorbeeld de KRI teacher training en Yoga Therapy training. Ook heb ik veel retraites en workshops gevolgd. Nu hoef je natuurlijk niet zo fanatiek als ik de yoga te beoefenen, maar wat zou het je geven als jij je 3 dagen onderdompelt in yoga en ontspanning?

Wil je samen met mij Kundalini Yoga en Meditatie beoefenen?

Na 15 jaar Kundalini Yoga beoefening kan ik je exact vertellen WELKE kriya en meditatie te doen, HOE het werkt en WAAROM het werkt.

Wat zeggen anderen over mij?

Yoga is voor mij inmiddels een essentieel onderdeel van mijn leven. Het is heerlijk dat ik eenvoudig kan loslaten wat niet belangrijk is.


Benjamin - Media Specialist

Het laat je ontwaken op alle niveaus: je lichaam, je geest, je energie en je spiritualiteit. Guru Gian doceert met diep respect, enorme kennis en vanuit zijn hart.

Barbara - Consultant

Voor mij is Guru Gian een bron van inspiratie en positieve energie. Hij heeft immense kennis en motiveert en inspireert elke keer weer. Een aanrader. 

Gijs - Ondernemer

De Ideale Kundalini Yoga Retraite

Ik heb de afgelopen 15 jaar tientallen opleidingen en retraites gevolgd. Daarnaast heb ik zelf ook tientallen retraites en opleidingen gegeven. Daarom weet ik precies hoe je een retraite opbouwt. De juiste balans tussen ontspannen en genieten, maar ook jezelf uitdagen en spiritueel groeien. Gezond eten en spirituele yoga en meditatie beoefenen. En tegelijkertijd lachen en jezelf niet al te serieus nemen. Tijd voor jezelf, alleen in de duinen en op het strand, lekker eten en je ervaringen delen in de groep. De ideale retraite.

Guru Gian is KRI internationaal gecertificeerd Kundalini Yoga docent en internationaal gecertificeerd Yoga Therapeut. De Voorjaarsretraite is onderdeel van Gian Instituut. Gian Instituut is een erkend opleidingsinstituut gecertificeerd door CRKBO.

Ontdek de Kundalini Yoga & Meditatie Voorjaarsretraite

1. Drie dagen hart-openende Kundalini Yoga en Meditatie

Iedere ochtend doe je de Aquarian Sadhana: de krachtige transformatieve yoga practice van de Kundalini Yogi's. Het mantra chanten wordt begeleid door live muziek. Je kunt op ieder niveau instappen: van beginnend tot ervaren. Daarnaast doe je iedere dag een verdiepende ochtend workshop op het thema 'Spiritueel Ontwaken en Fysieke Verjonging'. Je krijgt ieder jaar nieuwe teachings en je doet nieuwe kriya's en meditaties volgens de leer van Yogi Bhajan en Jasper's eigen inzichten.


We beginnen donderdag 17.00 met gezamenlijk eten en zijn zondag rond 16.00/17.00 weer klaar.

2. Overheerlijk biologisch vegetarisch eten

Het juiste eten op een retraite is essentieel. Onze ervaren kok Anne Hopman tovert de meest heerlijke gezonde en goed te verteren gerechten. Als je speciale dieetwensen hebt, houden we daar rekening mee. 

3. Doorleefde Teachings

Guru Gian doceert de Kundalini Yoga en Teachings vanuit zijn eigen ervaring. Met persoonlijke verhalen uit zijn eigen practice en de verhalen en teachings van Yogi Bhajan neemt hij je mee in de wondere wereld van Kundalini Yoga, zoals die vroeger werd onderwezen in de Himalaya.

4. Vrije tijd om helemaal bij jezelf te komen

Een retraite is niet alleen maar yoga en meditatie doen. Een retraite is ook uitrusten en tijd voor jezelf nemen. Iedere middag ben je vrij. Je kunt wandelen in de duinen, een lekker kopje thee drinken in één van de strandpaviljoens. En als je even niks wilt doen, dan kun je je terugtrekken op je eigen kamer.

5. Een perfect uitgebalanceerd programma

De beste effecten van yoga en meditatie krijg je door de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Je krijgt genoeg ruimte tussen de verschillende blokken van het programma. We doen maximaal 6 uur Kundalini Yoga en meditatie op een dag. 

6. Jouw dag op de retraite

OCHTEND:

05.30 - 08.00 Kundalini Yoga en Meditatie

08.00 - 10.00 ontbijt break

10.00 - 12.30 Kundalini Yoga en Meditatie


MIDDAG:

12.30 - 13.30 lunch break

13.30 - 17.30 vrije tijd om te relaxen, wandelen, zwemmen etc.


AVOND:

17.30 - 19.30 dinner break

19.30 - 20.30 sharing en meditatie

7. Drie overnachtingen in Dopersduin

Je bent er echt even helemaal tussen uit. En niet op zo maar een plek. Dopersduin is een retraite plek letterlijk aan de duinen. Rustig en prachtig gelegen. Je kunt zo vanaf het terrein de duinen in lopen zonder ook maar iemand tegen te komen. 

8. Een team van vrijwilligers staan voor je klaar

Een retraite is heerlijk. Soms wil je nog wel eens last krijgen van detox verschijnselen. Gelukkig zijn er dan genoeg vrijwilligers die je het proces kunnen uitleggen en je kunnen ondersteunen. 

9. Een onvergetelijke ervaring

Een Kundalini Yoga en Meditatie retraite kan echt een doorbraak zijn in je yoga ontwikkeling. Door een aantal dagen achter elkaar yoga en meditatie te doen, worden al die negatieve gedachtes stiller en komt je Ware Zelf naar boven. Je weet weer wat je wilt en hebt zin om het leven aan te gaan.

10. Live muziek 

Gedurende de hele retraite krijg je live mantra muziek. Artiest wordt later bekend gemaakt.

BONUS

Zes maanden GRATIS gebruik van de online Kundalini Yoga Club met online Kundalini Yoga kriya's en meditaties. Meld je nu aan en je kunt gelijk online Kundalini Yoga doen met Guru Gian.

Wat zeggen anderen over de retraite?

Heerlijk om tijdens de Sadhana in de vroege ochtend een prachtig vogelconcert te horen. Een retraite met een programma waarin veel ruimte is om in de prachtige natuur te wandelen en alle opgedane inzichten en ervaringen te verwerken. Een retraite op een toplocatie en met heerlijke en gezonde voeding. De sfeer in de groep was fijn.

Hanneke

Zijn teachings zijn inspirerend en leuk. De dagelijkse sadhana zijn heerlijk, de muziek en mantra's zalig en de groep fantastisch. Ik heb veel over mezelf geleerd door de yoga oefeningen. Kundalini yoga is voor mij de manier om blokkades op te heffen, meer overvloed aan te trekken en energetisch lekker te voelen. 

Stephanie

En luister hier wat mensen van de retraites met Guru Gian vinden...

Ben jij er ook bij van 30 mei tot en met 2 juni 2024?
Boek nu met vroegboekkorting!

1 Persoon in gedeelde kamer

(ruime moderne kamer in slaaphuis 3)

N.B. Prijs is incl. BTW

€ 695,-

€ 595,-

2 Personen in gedeelde kamer

(ruime moderne kamer in slaaphuis 3)

N.B. Prijs is incl. BTW

€ 1.290,-

€ 1.190,-