Guru Gian geeft elk voorjaar en elk najaar Kundalini Yoga retraites in Nederland en in het buitenland. Rust, meditatie, natuur en yoga zijn de focus.

Kundalini Yoga e-Books

Yoga en Meditatie e-Books van Guru Gian 

Reeds verschenen:

Sadhana:

9 principes voor duurzame

dagelijkse beoefening

Meer dan 10 jaar ervaring gebundeld in 1 boek . Dit is de ultieme handleiding om dagelijks yoga en meditatie in je leven te integreren boordevol tips, handvatten en oefeningen om weerstand te overwinnen. Alles wat je moet weten om een dagelijkse practice op te bouwen.

How to Become a 

Kundalini Yoga Coach
(engels)

In dit diepgaande e-Book vind je  praktische inzichten, mindsets, en tools om Kundalini Yoga Coach te worden. Je leer je onder andere hoe Kundalini Yoga en Coaching jou en anderen kan transformeren en hoe je dit in je eigen leven kan toepassen zowel persoonlijke als zakelijk.

Wat vinden anderen van de Kundalini Yoga e-books?

Super bedankt voor je mooie boek !

Terwijl ik het uitprintte las ik het al bijna uit zo goed en laagdrempelig is het geschreven.    

Review van Yvonne Vruggink over de Kundalini Yoga retraite van Guru Gian

Marinet

Ik heb je boek in één adem uitgelezen. Bij het eerste stukje van het eerste principe, verwoordde je wat ik ook ervaren heb. Vooruit willen, maar niet weten hoe. Op 1 oktober had ik een les van jou en zo heb ik mijn sadhana gevonden.

Review van Hanneke over de Kundalini Yoga retraite van Guru Gian

Jose

Today I had my first two intakes with "real" clients and both of them booked a 6-months-coaching-program.Lakshi Gian Kaur

Heb je naar aanleiding van het lezen van één of beide e-Books?