FAQ - Kundalini Yoga Club

Heb jij een vraag? 

Of kom je ergens niet uit?

Kijk dan hier of je vraag ertussen staat!

 • Ik heb geen inloggegevens ontvangen.
  Als je al eens eerder een account hebt gehad (bijvoorbeeld vanwege een challenge) dan worden je gegevens niet opnieuw verstuurd. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, klik je op 'Wachtwoord vergeten' onder de inloggen knop.

  Als je nog niet eerder een account hebt gehad, dan kunnen de gegevens in de spam/junk/reclame terecht zijn gekomen. Controleer dus goed of ze niet daar terecht zijn gekomen. Zitten ze daar ook niet? Neem dan contact met ons op via contact@kundaliniyogaclub.nl of vul het formulier in onderaan de pagina.


 • Ik heb geen verificatie code ontvangen.
  Je ontvangt deze code van noreply@huddle-authorizer.com. Deze komt niet altijd in aan in de inbox. Controleer dus ook goed je spam/junk/reclame folders. Heb je niets ontvangen? Of is je verificatie verlopen? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.


 • Ik kan niet inloggen.
  Als je bij het inlogschermen extra invulvelden ziet staan, naam en achternaam, dan zit je niet bij het inlogscherm. Dan zit je bij het scherm om een account aan te maken. Aangezien bij het afsluiten van je membership dit automatisch gebeurt, moet je dus nog een stap verder. Onder de knop 'Account aanmaken' zie je de optie 'Al gebruiker? Inloggen'. Daar klik je op en dan kom je in het scherm om in te loggen.


 • Ik heb ingelogd, maar ik heb geen toegang.
  Als je inlogt, maar je hebt geen toegang, controleer dan of je met de gegevens bent ingelogd waar jij je membership op hebt afgesloten. Mocht je inloggen met Facebook en je Facebook account op een ander emailadres zijn, dan heb je dus geen toegang. De toegang staat namelijk alleen op het emailadres waar jij je mee hebt aangemeld. Mocht je alsnog niets zien? Neem dan contact met ons op via contact@kundaliniyogaclub.nl of vul het formulier in onderaan de pagina.


 • Ik wil mijn abonnement stopzetten.
  Het kan natuurlijk gebeuren dat je toch je abonnement wilt stoppen. Stuur dan een bericht naar contact@kundaliniyogaclub.nl en je ontvangt van ons een bevestiging als je abonnement is stop gezet. Je kunt ook het formulier onderaan de pagina invullen.


 • Kan ik ook met Facebook inloggen?
  Dat kan. Maar let op: als jij een producten hebt afgesloten op een ander emailadres dan waar jouw Facebook account aan gekoppeld is, dan heb je geen toegang. Als je je emailadres wilt wijzigen, ga dan naar je profiel (op je foto klikken bovenin), klik dan op 'Profiel bewerken' en vervolgens op 'Account'. Daar kan je je gevens bewerken.


 • Als ik mijn gegevens bewerk, krijg ik de melding dat de gebruiker al bestaat. Hoe kan dit?
  Als je deze melding krijgt, betekent dat dat er twee (of meer) accounts van jou in ons systeem staan. Bijvoorbeeld doordat je ook wel eens hebt ingelogd met Facebook. Neem contact op met ons op om dit te melden en dan kunnen wij de accounts die niet in gebruik zijn voor je verwijderen. 


 • Hoe krijg ik de app op mijn mobiel/tablet?
  - Ga naar de app store en zoek ‘Huddle’
  - Download de app genaamd ‘Huddle Community & e-learning’
  - Als hij gedownload is, klik je op OPEN
  - Je ziet een scherm om in te loggen.
  - Type hier de gegevens in waar je normaal gesproken mee inlogt en klik op inloggen.
  - Je ziet nu een scherm met Huddle’s waar je lid van bent. In dit geval de Kundalini Yoga Club. Deze klik je aan om te openen.
  - Je komt nu op het beginscherm waar je de topics ziet die aangemaakt zijn door leden.
  - Onderin zie je een studentenhoedje staan. Hier vind je alle trainingen waar je toegang tot hebt.


 • Als ik in de wekelijkse mail op de link klik, kom ik op een pagina met een 404 melding.
  Als je dit scherm krijgt, betekent het dat de link niet meer werkt en er inmiddels een nieuwe kriya van de week is. De lessen staan er nog gewoon in, alleen dien je ze even op te zoeken. Hoe dat makkelijk kan, staat hieronder.


 • Kan ik ook een specifieke kriya of meditatie zoeken in de Kundalini Yoga Club?
  Dat kan. Bovenin de menubalk zie je een loepje staan. Hier klik je op. Tik vervolgens een term of naam in waar je op wilt zoeken. Voor het gemak is het handig om dan alleen op content te zoeken (dit zijn de lessen). Dat doe je door op de overige opties te klikken. Hiermee zet je die opties uit.

 • Ik krijg een melding dat de site onveilig is.
  Wanneer je dit krijgt, is de kans groot dat je werkt via een Apple product met een verouderd iOS systeem (alles ouder dan 10 werkt helaas niet). Wanneer je deze update zou het weer moeten werken. Nog steeds problemen? Neem dan contact met ons op.

INHOUDELIJKE VRAGEN

 • Ik heb geen/weinig ervaring met Kundalini Yoga. Is het geschikt voor mij?
  Ja zeker. In de Kundalini Yoga Club vind je modules voor verschillende niveaus. Ook krijg je na je aanmelding diverse e-mails van mij met uitleg over hoe jij het kunt opbouwen en tips over hoe de Kundalini Yoga Club te gebruiken. Dus zelfs als je geen ervaring hebt, kan je meedoen.

 • Er staan zoveel video's. Waar moet ik beginnen?
  Er staan inmiddels meer dan 200 video's online dus ik snap dat je het een beetje overweldigend kunt vinden. Als je nog maar net begint, raad ik je aan om met boosters te beginnen. Dit zijn korte series van 3 of 4 standaard Kundalini Yoga oefening. Wil je een stapje verder? Dan zijn de Flow Series ideaal voor jou. Hierna kan je door met de kriya's. Deze staan op verschillende niveaus ingedeeld. Voor persoonlijk advies kan je een gratis 15 minuten gesprek met me inplannen (full members only). Je afspraak maken kan hier.

 • Hoe weet ik welke kriya/meditatie ik moet doen?
  Dit is afhankelijk van je ervaring en persoonlijke situatie. Ga ook vooral op je gevoel af. Na aanmelding krijg je verschillende e-mails waarin ik je heel veel uitleg over hoe je kunt kiezen. Ook krijg je de mogelijkheid om een gratis 15 minuten gesprek met mij in te plannen (full members only). Dan denk ik graag met je mee over wat bij jou past en hoe je kunt opbouwen op jouw tempo.

 • Ik heb een leuk idee of een verzoekje. Mag ik dat doorgeven?
  Natuurlijk! Ik sta altijd open voor input. Je mag ze mailen naar contact@kundaliniyogaclub.nl

CHALLENGE VRAGEN

 • Hoe werkt een challenge?
  Vanaf het begin van de challenge doe je 11 dagen dezelfde kriya en post elke dag jouw ervaringen in de Kundalini Yoga Club. Na afloop worden er drie winnaars gekozen.

 • Waarom moet ik elke dag dezelfde challenge doen?
  Om nieuwe patronen te ontwikkelen, is het nodig om iets vaker te herhalen. Bovendien zorgt iedere dag dezelfde oefeningen doen ervoor dat de ervaring verdiept en dat je aan diepere blokkades werkt. Ook wordt je ego goed uitgedaagd.

 • Kan ik ook later beginnen met de challenge?
  Na afloop van de challenge worden de challenges weer dicht gezet (full members uitgezonderd). Als je later begint, kan het dus zijn dat je niet de volledige reeks af kunt maken. Zorg dus dat je er op tijd bij bent. Of word abonnee natuurlijk :)

Staat jouw vraag er niet tussen?
Mail dan naar contact@kundaliniyogaclub.nl