FAQ - Kundalini Yoga Club

Heb jij een vraag? 

Of kom je ergens niet uit?

Kijk dan hier of je vraag ertussen staat!

TECHNISCHE VRAGEN

 • Ik heb geen inloggegevens ontvangen.
  Als je al eens eerder een account hebt gehad (bijvoorbeeld vanwege een challenge) dan worden je gegevens niet opnieuw verstuurd. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, klik je op 'Wachtwoord vergeten' onder de inloggen knop.
  Als je nog niet eerder een account hebt gehad, dan kunnen de gegevens in de spam/junk/reclame terecht zijn gekomen. Controleer dus goed of ze niet daar terecht zijn gekomen. Zitten ze daar ook niet? Neem dan contact met ons op via lisette@gurugian.nl 

 • Ik kan niet inloggen.
  Als je bij het inlogschermen extra invulvelden ziet staan, naam en achternaam, dan zit je niet bij het inlogscherm. Dan zit je bij het scherm om een account aan te maken. Aangezien bij het afsluiten van je membership dit automatisch gebeurt, moet je dus nog een stap verder. Onder de knop 'Account aanmaken' zie je de optie 'Al gebruiker? Inloggen'. Daar klik je op en dan kom je in het scherm om in te loggen. H

 • Ik heb ingelogd, maar ik heb geen toegang.
  Als je inlogt, maar je ziet niks, controleer dan of je met de gegevens hebt ingelogd waar jij je membership op hebt afgesloten. Mocht je inloggen met Facebook en je Facebook account op een ander emailadres zijn, dan heb je dus geen toegang. De toegang staat namelijk alleen op het emailadres waar jij je mee hebt aangemeld. Mocht je alsnog niets zien? Neem dan contact met ons op via lisette@gurugian.nl.

 • Ik wil mijn abonnement stopzetten.
  Het kan natuurlijk gebeuren dat je toch je abonnement wilt stoppen. Stuur dan een bericht naar lisette@gurugian.nl en je ontvangt van ons een bevestiging als je abonnement is stop gezet.

 • Kan ik ook met Facebook inloggen?
  Dat kan. Maar let op: als jij een full membership hebt en dit membership is afgesloten op een ander emailadres dan waar jouw Facebook account aan gekoppeld is, dan heb je geen volledige toegang. Als je je emailadres wilt wijzigen, ga dan naar je profiel in je membership (op je foto klikken bovenin), klik dan op 'Profiel bewerken' en vervolgens op 'Account'. Daar kan je je gevens bewerken.

 • Als ik mijn gegevens bewerk, krijg ik de melding dat de gebruiker al bestaat. Hoe kan dit?
  Als je deze melding krijgt, betekent dat dat er twee (of meer) accounts van jou in ons systeem staan. Bijvoorbeeld doordat je ook wel eens hebt ingelogd met Facebook. Neem contact op met lisette@gurugian.nl om dit te melden en dan kunnen wij de accounts die niet in gebruik zijn voor je verwijderen.

 • Hoe krijg ik de app op mijn mobiel/tablet?
  - Ga naar de app store en zoek ‘Huddle’
  - Download de app genaamd ‘Huddle Community & e-learning’
  - Als hij gedownload is, klik je op OPEN
  - Je ziet een scherm om in te loggen.
  - Type hier de gegevens in waar je normaal gesproken mee inlogt en klik op inloggen.
  - Je ziet nu een scherm met Huddle’s waar je lid van bent. In dit geval de Kundalini Yoga Club. Deze klik je aan om te openen.
  - Je komt nu op het beginscherm waar je de topics ziet die aangemaakt zijn door leden.
  - Links bovenin zie je streepjes staan. Als je hierop klikt, opent hij het menu.
  - Om naar de video’s te gaan, klik je op ‘Training’. Hier vind je alle trainingen die je via desk- of laptop vindt onder ‘Online Kundalini Yoga’ kunt vinden. 

  LET OP: er zijn bekende problemen met de app op iPod en iPhone. We raden je aan om de mobiele versie van de site te gebruiken op deze devices tot de developers een nieuwe app hebben gelanceerd.

 • Als ik in de wekelijkse mail op de link klik, kom ik op een pagina met een 404 melding.
  Als je dit scherm krijgt, betekent het dat de link niet meer werkt en er inmiddels een nieuwe kriya van de week is. De lessen staan er nog gewoon in, alleen dien je ze even op te zoeken. Hoe dat makkelijk kan, staat hieronder.

 • Kan ik ook een specifieke kriya of meditatie zoeken in de Kundalini Yoga Club?
  Dat kan. Bovenin de menubalk zie je een loepje staan. Hier klik je op. Tik vervolgens een term of naam in waar je op wilt zoeken. Voor het gemak is het handig om dan alleen op content te zoeken (dit zijn de lessen). Dat doe je door op de overige opties te klikken. Hiermee zet je die opties uit. 

INHOUDELIJKE VRAGEN

 • Ik heb geen/weinig ervaring met Kundalini Yoga. Is het geschikt voor mij?
  Ja zeker. In de Kundalini Yoga Club vind je modules voor verschillende niveaus. Ook krijg je na je aanmelding diverse e-mails van mij met uitleg over hoe jij het kunt opbouwen en tips over hoe de Kundalini Yoga Club te gebruiken. Dus zelfs als je geen ervaring hebt, kan je meedoen.

 • Er staan zoveel video's. Waar moet ik beginnen?
  Er staan inmiddels meer dan 200 video's online dus ik snap dat je het een beetje overweldigend kunt vinden. Als je nog maar net begint, raad ik je aan om met boosters te beginnen. Dit zijn korte series van 3 of 4 standaard Kundalini Yoga oefening. Wil je een stapje verder? Dan zijn de Flow Series ideaal voor jou. Hierna kan je door met de kriya's. Deze staan op verschillende niveaus ingedeeld. Voor persoonlijk advies kan je een gratis 15 minuten gesprek met me inplannen (full members only). Je afspraak maken kan hier.

 • Hoe weet ik welke kriya/meditatie ik moet doen?
  Dit is afhankelijk van je ervaring en persoonlijke situatie. Ga ook vooral op je gevoel af. Na aanmelding krijg je verschillende e-mails waarin ik je heel veel uitleg over hoe je kunt kiezen. Ook krijg je de mogelijkheid om een gratis 15 minuten gesprek met mij in te plannen (full members only). Dan denk ik graag met je mee over wat bij jou past en hoe je kunt opbouwen op jouw tempo.

 • Ik heb een leuk idee of een verzoekje. Mag ik dat doorgeven?
  Natuurlijk! Ik sta altijd open voor input. Je mag ze mailen naar lisette@gurugian.nl 

CHALLENGE VRAGEN

 • Hoe werkt een challenge?
  Vanaf het begin van de challenge doe je 11 dagen dezelfde kriya en post elke dag jouw ervaringen in de Kundalini Yoga Club. Na afloop worden er drie winnaars gekozen.

 • Waarom moet ik elke dag dezelfde challenge doen?
  Om nieuwe patronen te ontwikkelen, is het nodig om iets vaker te herhalen. Bovendien zorgt iedere dag dezelfde oefeningen doen ervoor dat de ervaring verdiept en dat je aan diepere blokkades werkt. Ook wordt je ego goed uitgedaagd.

 • Kan ik ook later beginnen met de challenge?
  Natuurlijk! In de Kundalini Yoga Club vind je de challenges die afgelopen zijn terug. Je kunt ze op een moment dat voor jou uitkomt doen. Alleen de prijs zit er uiteraard niet meer bij ;).

Staat jouw vraag er niet tussen?
Mail dan naar lisette@gurugian.nl 

arrow_drop_up arrow_drop_down