De Innerlijke Reis. De overgang als transformatiefase

Een fantastisch e-Book geschreven door Jolène van der Steen

Over het e-Book "De Innerlijke Reis"

Pas als je de overgang kunt zien als een transformatiefase, een innerlijke reis, valt de zwaarte van alle fysieke en emotionele klachten weg. En zie je de reis.  Volg Veervrouwe, Jolène van der Steen in haar eigen reis door de overgang. Aangevuld met informatie, reflectievragen en suggesties voor Kundalini Yoga en meditatie.

Het e-Book omvat:

1. “Je kompas verandert”; met een korte toelichting op wat er nu eigenlijk in de overgang aan de hand is.

2. “Me time”; over hoe belangrijk tijd voor jezelf nemen is.

3. “Grenzen stellen en bij jezelf blijven”; wat kom je tegen als je bij jezelf wil blijven en wat heb je nodig?

4. “Moeder voor jezelf zijn”; hoe je emotionele disbalans kunt opvangen door meer onder voor jezelf te zijn.

5. “Ontspannen”; een zo belangrijke kwaliteit en vaardigheid om jezelf door de overgang heen te loodsen.

6. “Veranderen”; de overgang is onmiskenbaar een periode van verandering op allerlei gebieden, veranderen betekent ook loslaten.

7. “Godin”; dit hoofdstuk gaat over de perspectiefwisseling, over vergeven en dansen met wat er is, leuk of niet leuk. Die kracht maakt je tot een ware Godin.

 

In de bijlagen vind je uitgebreid informatie over voeding in de overgang, beter slapen, en literatuursuggesties. 

Wat anderen zeggen over de 'Innerlijke Reis'

Helder en knap geschreven
"Wat een helder en toegankelijk e-boek! Jouw luchtige schrijfstijl en hoe je steeds de combinatie weet te maken van eigen ervaringen met gedegen (wetenschappelijke) info, is knap. De kracht van het boek zit 'm in het feit dat jij je zo kwetsbaar en open durft op te stellen. Dat maakt dat je als lezer het gevoel krijgt dat het helemaal niet raar is waar je allemaal tegenaan loopt in deze fase. Dat het heel gewoon is. Laagdrempelig. Ontwapenend!"
Wies, executive coach
Echt een aanrader!
"Ik kan me geen beter werkboek over de overgang voorstellen dan 'De innerlijke reis' van Veervrouwe Jolène van der Steen. Met een vlotte pen beschrijft Jolène over haar eigen ervaringen in de overgang. Ze creëert daarmee een omgeving waarin je geïnspireerd wordt om de soms uitdagende zelfreflectie vragen te beantwoorden. Met als gevolg dat veel vage klachten veel beter te plaatsen zijn. Daarnaast staat het vol met handige tips. Echt een aanrader!"
Anouk, grafisch vormgever

Over de schrijfster

Jolène van der Steen (1963), van origine gezondheidswetenschapper, en jarenlang werkzaam als coach en loopbaanadviseur, ging zelf door een pittige overgangsfase. Haar leven veranderde positief ingrijpend. Maar niet zonder slag of stoot. Gefragmenteerd heeft ze haar weg afgelegd ondanks dat ze wel besefte dat de overgang ook een transformatiefase was.  

Haar missie is om vrouwen in deze fase te helpen nog beter zelf getuige te zijn, niet alleen van hun fysieke processen, maar ook van de krachtige transformerende beweging die onder de oppervlakte gaande is. Daarom benadrukt ze dat de overgang een innerlijke reis is.

Jolène beoefent sinds 2016 toegewijd Kundalini Yoga. Ze is moeder van een studerende zoon van 20, woont en werkt in Zuid-Limburg. Fijngevoelig, spiritueel, creativiteit, schoonheid en gezondheid zijn haar kernwaarden.

Wil jij ook de innerlijke reis van de overgang ontdekken?
Normaal €19,95, maar nu slechts 9,95 (incl. BTW) bestel je jouw exemplaar!