GRATIS 11 daagse Kundalini Yoga Challenge ‘Verdubbel Je Spirituele Kracht’

Op maandag 30 maart ging deze Kundalini Yoga Club Challenge van start! Het was zo'n succes dat we hem online laten. Groei fysiek, mentaal en spiritueel.

Honderden andere yogi's gingen je voor.

Struggle jij ook wel eens met je motivatie voor yoga en meditatie?

Daarin ben je niet alleen. Toen ik 15 jaar geleden begon met yoga en meditatie had ik  moeite om iedere week yoga en meditatie te doen. Op een dag vroeg mijn broer mij om mee te doen met een 2,5 uur durende ochtend-practice van de Kundalini Yogi’s om 04.30 uur in de ochtend. De volgende ochtend ging om 04.00 uur mijn wekker. Ik snoozede mijn wekker en sliep weer in. Dit ging een aantal dagen zo door. Mijn wekker ging af, maar ik bleef slapen.


Totdat mijn broer mij uitdaagde voor een 40-daagse Kundalini Yoga Challenge in Amsterdam. Die volgende ochtend ging mijn wekker weer, maar snoozede ik niet. Ik stond op, pakte een koude douche en fietste door Amsterdam naar de yogastudio.

Die 40 dagen hield ik vol. En daarna ben ik nooit meer opgehouden met dagelijks yoga en meditatie doen. Het is mijn levensstijl geworden. Het heeft mij geholpen om van mijn chronische rugklachten af te komen. Het heeft mij bevrijd uit mijn emotionele pantser. En het heeft mijn gedachten getransformeerd naar dankbaarheid en dienstbaarheid. Het heeft mijn Spirit wakker gemaakt.  


Nu kun jij dit ook doen.


Je hoeft er niet voor op de fiets. Je hoeft er ook niet zo vroeg voor op te staan. En het hoeft ook niet zo lang. Ik begeleid je 11 dagen lang door jouw Ultieme Kundalini Yoga Challenge. Of die nu 5 minuten, 45 minuten of 2,5 uur is. Jij bepaalt. 

Hoe werkt het?

 • De Challenge staat in de Kundalini Yoga Club (https://leden.gurugian.nl). Hoe je in de Kundalini Yoga Club komt, lees je in de mail die je direct ontvangt na aanmelding.
 • Doe vanaf die dag de kriya 11 dagen lang elke dag (dus elke dag dezelfde kriya). Dat mag op jouw tempo en op jouw niveau. Dus ook voor beginners is deze challenge goed mee te doen. 
 • Jeontvangt elke dag een e-mail ter herinnering.
 • Je mag elke dag je bevindingen in het daarvoor bedoelde topic in het challenge board (Dag 1, Dag 2...etc.) 
 • Je kunt je eigen niveau kiezen:
  Optie 1: 11 dagen 45 minuten de “Pranic Body Kriya For Inner Vitality”
  Optie 2: 11 dagen 2,5 uur Aquarian Sadhana inclusief de “Pranic Body Kriya For Inner Vitality”
  Optie 3: 11 dagen je eigen Sadhana uit de losse elementen uit de Aquarian Sadhana. Inclusief de “Pranic Body For Inner Vitality”

Doe jij ook mee?
Laat je naam en email achter en je ontvangt meteen een e-mail met alles wat je nodig hebt om mee te doen.

Wat zeggen anderen over Kundalini Yoga van Guru Gian?

Yoga is voor mij inmiddels een essentieel onderdeel van mijn leven. Het is heerlijk dat ik eenvoudig kan loslaten wat niet belangrijk is.


Benjamin - Media Specialist

Het laat je ontwaken op alle niveaus: je lichaam, je geest, je energie en je spiritualiteit. Guru Gian doceert met diep respect, enorme kennis en vanuit zijn hart.

Barbara - Consultant

Voor mij is Guru Gian een bron van inspiratie en positieve energie. Hij heeft immense kennis en motiveert en inspireert elke keer weer. Een aanrader. 

Gijs - Ondernemer