Verlicht Werken voor de Ziel

Verlicht Werken voor de Ziel

Verlicht Werken voor de Ziel

Gaan yoga en succes samen? “Nee!”, dacht ik vroeger. Succesvolle mensen zijn gemeen, gebruiken anderen voor hun eigen gewin en vernietigen onze planeet. En aan de andere kant: mensen die veel aan yoga doen hebben hogere waarden, zijn goed voor anderen en voor de wereld. Dus focus je alleen op yoga en meditatie, dacht ik. En daarmee had ik natuurlijk een goed excuus om bepaalde aspecten van mijn wezen lekker in de luwte te laten. Dingen als geloof in mezelf en in mijn diensten, op mensen afstappen en een juiste prijs vragen voor mijn diensten, ontweek ik. Ik was immers een spirituele yogi, dus daar hoefde ik me allemaal niet mee bezig te houden.

Hier moest ik mee aan de slag!

Tot ik op een dag bij zinnen kwam. Dat gebeurde toen ik Yogi Bhajan’s teaching over succes hoorde. Hij sprak over hoe belangrijk succes is voor de ontwikkeling van je Ziel, met name in het middelste deel van je leven. En opeens begreep ik dat yoga, spiritualiteit en het creëren van succes juist wél samengaan! Met een schok realiseerde ik me dat ik hiermee aan de slag moest. En dat de voortgang van mijn spirituele groei er zelfs vanaf hing.

Voldoening tot diep in mijn Ziel

Veel mensen hebben de overtuiging dat succes “slecht” is. Dat geld verdienen “laag” is. Maar draai het eens om… Wat gebeurt er als jij jezelf bevrijdt van die gedachte? En als je gaat inzien wat je kunt betekenen als je jezelf toestaat om succesvol te zijn? Sinds ik mezelf en mijn waarde volledig durf in te zetten, heb ik toegang gekregen tot een onbeschrijfelijk groot potentieel. Alles is mogelijk: ik ben succesvol, heb invloed en voel daarover de voldoening gloeien tot diep in mijn Ziel.

Je overtuigingen onderzoeken

Wil jij jezelf ook bevrijden van je beperkende overtuigingen met betrekking tot succes? Wil je meer overvloed creëren, ook op financieel gebied, en tegelijkertijd merken wat dit betekent voor jouw spirituele groei? Wil je dat jouw daden en intenties meer invloed hebben op de wereld en ben je bereid jezelf te onderzoeken en veranderen? Dan is de workshop Verlicht Werken, die ik samen met manifestatie-expert en multi-entrepreneur Shanti Silos op 21 januari 2018 aanbied, precies wat je nodig hebt.

Workshop Verlicht Werken

Tijdens de workshop kom je in contact met jouw oneindig potentieel. We leren je hoe je een magneet kunt worden, hoe je ideeën, inzichten, ervaringen én mensen op een zuivere en doeltreffende manier naar je toe kunt trekken. Je boekt direct resultaat vanuit innerlijke kracht. Hoe je dit doet, leer je stapsgewijs. We gebruiken hiertoe verschillende technieken, waaronder yoga- en meditatietechnieken, specifieke manifestatiemodellen, directe coaching en scripts die je helpen om op een glasheldere manier met jezelf te communiceren en tot actie over te gaan.

Snelle beslisserskorting

Doe mee aan de workshop Verlicht Werken, bevrijd jezelf van jouw angst voor succes en help je Ziel in haar ontwikkeling. De workshop vindt plaats op 21 januari in Amsterdam en de investering bedraagt €50,- excl. BTW per persoon. Schrijf je je met zijn tweeën tegelijk in? Dan betaal je €80,- excl. BTW  met zijn tweeën en ontvang je dus €10,- korting per persoon.

Schrijf je je in vóór 1 januari? Dan betaal je:
* Slechts €35,- excl. BTW per persoon en krijg je dus €15,- vroegboekkorting
* Slechts €50,- excl. BTW met zijn tweeën en krijg je dus nog eens €15,- extra korting per persoon.

Wil je je direct inschrijven? Stuur dan een mail naar shanti@light-works.nu onder vermelding van “Workshop Verlicht Werken” en maak het inschrijfgeld over naar: NL26 TRIO 0390 5238 01 ter attentie van LightWorks. Wij sturen je dan een bevestiging van deelname, en aanvullende informatie.

Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Shanti en ik zien je graag op 21 januari!

Sat Nam
Jasper

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ken je het gratis Ebook van Guru Gian al?

Deze klassieker is al door meer dan 5000 mensen gelezen. 


In dit mooie gratis eboek krijg je alle tips die je nodig hebt om op een veilige en prettige manier Kundalini Yoga en Meditatie te doen.


En is Guru Gian eerlijk over de fouten die hij zelf maakte in het begin en legt uit hoe jij dit kunt voorkomen. 


Het belangrijkste boek om te lezen als je wilt beginnen met Kundalini Yoga of als je je verder wilt verdiepen.No opt-in form has been selected
Kundalini Yoga eboek

Wil je gelijk Kundalini Yoga met mij doen?


Probeer dan 14 dagen lang geheel vrijblijvend en gratis de Kundalini Yoga Club uit. Hier staan meer dan 200 videos (opgenomen door mij en gastdocenten) met de beste Kundalini Yoga series en meditaties online.