Mannen, wordt wakker!

Mannen, wordt wakker!

Beste man,

Stel je voor dat je spiritueel ontwaakt. Hoe ziet jouw leven er dan uit? Kun je je voorstellen hoe je vrouw zich ontspant, als ze voelt hoe krachtig en bewust jij bent? Welk voorbeeld geef je je kinderen? Hoe ziet je baas je, hoeveel meer kom je tot je recht in je werk?

Een ‘awakened man’ is een man die contact heeft met zijn ziel, met zijn oerkracht. Een man die het leven totaal omarmt en ‘bewust is’ in het moment.

Mijn doorbraak als ‘awakened man’

Mijn eigen doorbraak als awakened man beleefde ik in 2009 bij een True Man Training in de Franse Alpen. Het gebeurde tijdens een zeer intensieve Kundalini Yogasessie. Dit was een van de meest uitdagende yogasets die ik ooit gedaan had, en ik voelde hoe met een luide schreeuw ik iets ouds van me afduwde en er iets nieuws naar boven kwam. Na de sessie voelde ik me letterlijk als herboren. Ik was in zo’n mooie staat, dat ik voor het eerst begreep vanuit welke bewustzijnstoestand alle religies geboren worden.

Transformerend

Deze intense ervaring heeft mij enorm geholpen op mijn levenspad. Wat ik ervan geleerd heb, wil ik graag delen door middel van de Awakened Man Training, een uitermate transformerend programma voor en door mannen. Kundalini Yoga, meditatie en coaching liggen aan de basis van deze training.

De wereld heeft je nodig

Wil je je eigen aanwezigheid kunnen voelen, je bewustzijn? Zie je in gedachten hoe er deuren voor je opengaan, als jij als man in je kracht gaat staan? Kun je je voorstellen hoe het je leven, je werk, je bedrijf zal beïnvloeden?
De wereld heeft op dit cruciale moment in de geschiedenis een grote behoefte aan awakened men. Neem je verantwoordelijkheid. Wees een voorloper. Doe met ons mee!

Open avond Awakened Man Training

Op 19 januari 2017 organiseren we een open avond over de training. Voor meer informatie kijk op: www.awakenedman.nl .
Sat nam
Guru Gian/ Jasper

P.s: Oproep aan alle vrouwen die dit initiatief willen steunen: stuur dit bericht door naar de mannen in je netwerk. Dank je wel!

Over de schrijver
BillyInorp
Door

BillyInorp

op 29 Feb 2020

https://wave-games.ru/catalog?q=euro+truck" rel="nofollow">купить аккаунт euro truck simulator 2 - купить аккаунты portal, купить ключ battlefield 5

HokAppearttak
Door

HokAppearttak

op 14 Jun 2021

If Mojoheadz didn't exist, Endego's DJ career may have been non-existent. The label's output – incredibly infectious, fun-time techno, house, happy hardcore and psytrance music.Check review. https://www.labelradar.com/labels/mojoheadz/portal

Reactie plaatsen

Ken je het gratis Ebook van Guru Gian al?

Deze klassieker is al door meer dan 5000 mensen gelezen. 


In dit mooie gratis eboek krijg je alle tips die je nodig hebt om op een veilige en prettige manier Kundalini Yoga en Meditatie te doen.


En is Guru Gian eerlijk over de fouten die hij zelf maakte in het begin en legt uit hoe jij dit kunt voorkomen. 


Het belangrijkste boek om te lezen als je wilt beginnen met Kundalini Yoga of als je je verder wilt verdiepen.No opt-in form has been selected
Kundalini Yoga eboek

Wil je gelijk Kundalini Yoga met mij doen?


Probeer dan 14 dagen lang geheel vrijblijvend en gratis de Kundalini Yoga Club uit. Hier staan meer dan 200 videos (opgenomen door mij en gastdocenten) met de beste Kundalini Yoga series en meditaties online.