Laat jouw getallen je Gidsen zijn

Laat jouw getallen je Gidsen zijn

Wist je dat bij je geboorte de blauwdruk voor dit leven al bepaald is? Veel ligt vast. Je talenten, je zwaktes en je mogelijkheden. De yogi’s hebben een uitgekiend numerologisch systeem ontwikkeld, dat je helpt om inzicht te krijgen in die persoonlijke blauwdruk. Zo kun je de krachten en gaven die je hebt bewuster inzetten.

 

Over valkuilen springen

Van nature heb ik een afkeer van waarzeggers. De toekomst voorspellen, het staat me tegen. Alles wat de vrije wil beperkt en me vastzet, ban ik uit mijn leven. Maar met de yogische numerologie is dit heel anders. Dit systeem biedt namelijk een handleiding waarmee je de grote lijnen van je mogelijkheden ziet, alsmede de valkuilen. Met je talenten kun je zo nog beter meestromen, de valkuilen heb je eerder in beeld en je kunt eroverheen springen. Maar hoe jouw pad daadwerkelijk loopt, is helemaal afhankelijk van je eigen kracht en van de mate waarin je jezelf aanspoort. Het numerologische systeem is een hulpmiddel daarbij, dat uber-krachtig kan werken.

De getallen en de tien lichamen

Het systeem is gebaseerd op vijf persoonlijke nummers die gedestilleerd worden uit je geboortedatum. De nummers hebben betrekking op je ziel, karma, gave, levenslot en jouw Pad. In elk van deze nummers is de energie van één van je tien lichamen het sterkst aanwezig. Zo is mijn zielnummer verbonden met het getal 8, het pranalichaam. Als ik mijn pranalichaam op de juiste manier weet in te zetten, heeft dit een positief effect op de connectie met mijn ziel. En als ik in contact sta met mijn ziel, krijg ik continu voeding in termen van energie, intuitie, motivatie en inspiratie. Daardoor ben ik in staat volledig mijn purpose te leven.

Persoonlijk advies van Guru Dev

Ik ervaar dagelijks heel concreet hoe het yogische numerologische systeem kan werken. Ik heb me uitgebreid verdiept in mijn eigen ‘landkaart’ en baseer een groot deel van de yoga- en meditatiepractice die ik doe op de informatie die ik haal uit de getallen. Afgelopen januari had ik een persoonlijk gesprek met Guru Dev, Meester van de Sat Nam Rasayan, waarin hij op basis van mijn nummers een speciale meditatie voor mijn pranalichaam adviseerde. Sinds ik deze meditatie doe, voel ik dat ik werkelijk niet meer te stoppen ben. Ik heb energie voor tien en ga geen enkele uitdaging meer uit de weg.

Leer meer in de workshop Kundalini Numerologie

Wil je ook weten welke lessen jouw ziel hier op aarde komt leren? Welke speciale gave je hebt meegekregen die je helpt je doelen te bereiken? Welk karma je hebt op te lossen? En hoe je aan dit alles bewust richting kunt geven dankzij de getallen van het numerologische systeem? Doe dan mee met de workshop Kundalini Numerologie die ik samen met mijn vriendin Jot Prakash geef op zaterdag 19 november.

Inhoud van de workshop:
• We berekenen jouw persoonlijk numerologisch profiel en leggen de betekenis uit;
• We leren je de meditatie die specifiek past bij jouw profiel;
• Je krijgt advies over wijzigingen die je in je lifestyle kunt doorvoeren om de energetische lichamen die bij jouw getallen horen te balanceren;
• We kiezen, op intuïtie, de juiste kriya voor jou.
Let op: Kundalini Numerologie is een eenmalige workshop over een zeer geliefd thema en er zijn al veel aanmeldingen. We hebben maximaal 25 plekken, dus als je erbij wilt zijn, reageer dan snel. Stuur voor meer informatie en inschrijven een mail naar: gurugiansingh@gmail.com.
Laat jouw getallen je Gidsen zijn!

Sat nam

Ook namens mijn vriendin Jot Prakash,
Guru Gian / Jasper

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ken je het gratis Ebook van Guru Gian al?

Deze klassieker is al door meer dan 5000 mensen gelezen. 


In dit mooie gratis eboek krijg je alle tips die je nodig hebt om op een veilige en prettige manier Kundalini Yoga en Meditatie te doen.


En is Guru Gian eerlijk over de fouten die hij zelf maakte in het begin en legt uit hoe jij dit kunt voorkomen. 


Het belangrijkste boek om te lezen als je wilt beginnen met Kundalini Yoga of als je je verder wilt verdiepen.No opt-in form has been selected
Kundalini Yoga eboek

Wil je gelijk Kundalini Yoga met mij doen?


Probeer dan 14 dagen lang geheel vrijblijvend en gratis de Kundalini Yoga Club uit. Hier staan meer dan 200 videos (opgenomen door mij en gastdocenten) met de beste Kundalini Yoga series en meditaties online.