Ben jij klaar om op Kundalini Yoga retraite te gaan?

Ben jij klaar om op Kundalini Yoga retraite te gaan?

Een beetje over jou…

Je weet dat je uniek bent. Je noemt jezelf wellicht een onafhankelijke creatieveling of professional.

Je bent waarschijnlijk coach, consultant, webdesigner, manager, trainer, yogaleraar of iets in die richting.

Je vindt wat je doet belangrijk. Je wilt in ieder geval graag iets unieks bijdragen aan deze wereld. Is het niet in je bedrijf of werk, dan in ieder geval in je gezin of in je vriendenkring om jezelf heen.

Maar toch ben je altijd op zoek naar meer diepgang. Meer betekenis. Meer verbinding met wat je doet. Je hebt een continue behoefte aan verdieping en persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Misschien begin je net met je eigen ontwikkeling of wellicht doe je het al tientallen jaren, maar je bent zeker geïnteresseerd om je hele ontwikkeling op een hoger niveau te brengen.

Je denkt waarschijnlijk hieraan:

  • Wat wil ik nu werkelijk met mijn leven?
  • Wat is mijn werkelijke roeping in het leven?
  • Hoe houd ik balans tussen mijn werk, mijn gezondheid en mijn omgeving?
  • Hoe breng ik evenwicht tussen succes in de buitenwereld en rust en evenwicht van binnen?
  • Wat houdt mij tegen? Waar houden mijn gedachtes en gevoelens mij klein?
  • Wat is mijn tribe? Wie zijn mijn gelijkgestemden?
  • Hoe kan ik volop genieten van het leven en tegelijkertijd bewust en spiritueel bezig zijn?

Eén ding is zeker: je wilt een beter, meer betekenisvol leven. Met de juiste mensen om je heen een echt verschil maken. Iets bijdragen. Je bent klaar voor een bewuster, meer succesvol leven. En als je precies wist hoe je dat moest doen, dan zou je gelijk in actie komen, niet waar?

Kijk, om echt bewust spiritueel en succesvol te zijn in je werk en je leven, heb je energie, tijd en een beetje geld nodig om te investeren om naar het volgende level te komen. Als je het echt wilt, en je voelt je gecommitteerd om die stap te maken, dan kan ik je goed helpen.

Wie neem ik het liefst mee op retraite?

Iedereen is welkom op de retraite. Ik heb de afgelopen 10 jaar aan allerlei verschillende mensen yoga en meditatie gegeven en ik geniet van ieder mens. Maar het allerliefst werk ik met mensen die net als ik en bewust en spiritueel willen leven en tegelijkertijd een bijdrage willen leveren aan de wereld en daar succesvol in willen zijn.

De meeste mensen die ik help, doen al aan persoonlijke ontwikkeling maar voelen dat alleen persoonlijke ontwikkeling niet genoeg is. Dat er nog een laag dieper is. En iedereen met wie ik werk, ervaart wel een graad van “struggle” in het dagelijks leven. Of ze hebben moeite om echt tijd en ruimte te maken voor hun spirituele ontwikkeling of ze blijven te veel in hun comfortzone en durven zichzelf niet zichtbaar te maken in de buitenwereld.

In ieder geval begin ik met mensen te werken waar iemand is en geef ze de expertise en support zodat ze zo snel mogelijk weer on track zijn. Ik help mensen om voor hun situatie een zo optimaal mogelijke spirituele practice van o.a. yoga en meditatie te creëren zodat hun spirituele ontwikkeling van start kan.

Daarna raad ik iedereen aan om een retraite of een opleiding te doen, zodat je zo snel mogelijk een diepe spirituele ervaring krijgt die ervoor zorgt dat je gemotiveerd aan de slag wilt in plaats van dat je er nog iets bij moet doen. Na een retraite weet je al snel of dit iets voor je is en of je hiermee door wilt gaan. Dan kun je je eigen practice continueren en of doorgaan met lessen, individuele coaching of andere programma’s.

Een beetje over mij

Ik ben ruim tien jaar geleden begonnen met Kundalini Yoga les geven. Op dat moment was ik nog economisch adviseur nadat ik in 2007 promoveerde als bedrijfskundig econoom. Na een aantal spirituele reizen met intense yoga en meditatie ervaringen en ashram bezoeken ben ik in 2010 full time yoga leraar geworden.

Voor mij was yogaleraar worden absoluut niet iets wat voor de hand lag. Vanaf mijn 11e had ik al veel rugklachten wat op mijn 27e ertoe leidde dat ik echt niet meer kon lopen en weken plat moest liggen. Nu bijna 15 jaar later en vele tienduizenden uren yoga en meditatie zijn mijn fysieke klachten verdwenen en help ik mensen niet alleen van hun fysieke klachten af, maar help ik ze ook om echt contact met zichzelf te maken en vanuit die verbinding met hun essentie de wereld in te gaan.

Ondertussen deed ik vele yoga-opleidingen waaronder yogatherapie en helingmodules. Ik heb geleerd van de beste yoga- en meditatieleraren en ik blijf mezelf verdiepen en doorleren. Naast de yogalessen begon ik steeds meer mensen te begeleiden op individuele basis. Niet alleen met fysieke klachten als rugpijn, stress, burn-out en Parkinson, maar ook steeds meer mensen die op zoek zijn naar betekenis of meer balans in hun leven of een carrière switch zochten.

Na bijna 8 jaar mensen begeleid te hebben, creerde ik de opleiding Kundalini Yoga Coaching. Deze internationale opleiding heeft al meer dan 100 nieuwe Kundalini Yoga coaches gecreëerd, die ook mensen coachen met yoga en meditatie als tool om levens te optimaliseren.

Wat betekent dit allemaal voor jou?

Allereerst: er is hoop! Veel van onze uitdagingen en verborgen verlangens hebben een spirituele oorsprong. En spiritueel bezig zijn betekent al lang niet meer dat je in een grot moet zitten of alle aardse geneugtes achter je moet laten. Je hebt gewoon een aantal spirituele principes en technieken te leren, er serieus mee aan de slag te gaan, wat ondersteuning erbij te nemen en volhardend te zijn.

Ik heb geleerd dat als je wilt en gemotiveerd bent je zowel spiritueel in contact met jezelf kunt zijn en succes in de buitenwereld kan manifesteren. Bereid je voor op echte resultaten, meer contact met jezelf ervaren en jezelf met meer durf en vertrouwen in de wereld te zetten. Bereid jezelf voor op meer plezier en resultaten in je werk en leven.

Je kunt natuurlijk gelijk aan de gang gaan thuis. Lees dan eerst even mijn E-book met alles over dagelijks yoga en meditatie doen. Maar nog meer wil ik je uitnodigen om mee te gaan op retraite. Dat geeft je de kans om echt een goed begin te maken. Een vliegende start. Hier lees je er alles over: https://gurugian.nl/retraites/

Als je nog vragen of twijfels hebt, kun je me natuurlijk even mailen. Ik help je graag verder.

Sat nam,

Jasper/ Guru Gian

P.S. Als je al de moeite hebt genomen om dit hele bericht uit te lezen, dan ben je of iemand met interesse of draag je mij een warm hart toe. Dat waardeer ik. En wellicht heb je zelfs wel eens een les, workshop, retraite of training bij mij gedaan. En dat betekent dat je waarschijnlijk ook mensen in je omgeving hebt die ook interesse in Kundalini Yoga of een retraite hebben. Wil je dit bericht dan delen? Dank je wel!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ken je het gratis Ebook van Guru Gian al?

Deze klassieker is al door meer dan 5000 mensen gelezen. 


In dit mooie gratis eboek krijg je alle tips die je nodig hebt om op een veilige en prettige manier Kundalini Yoga en Meditatie te doen.


En is Guru Gian eerlijk over de fouten die hij zelf maakte in het begin en legt uit hoe jij dit kunt voorkomen. 


Het belangrijkste boek om te lezen als je wilt beginnen met Kundalini Yoga of als je je verder wilt verdiepen.No opt-in form has been selected
Kundalini Yoga eboek

Wil je gelijk Kundalini Yoga met mij doen?


Probeer dan 14 dagen lang geheel vrijblijvend en gratis de Kundalini Yoga Club uit. Hier staan meer dan 200 videos (opgenomen door mij en gastdocenten) met de beste Kundalini Yoga series en meditaties online.