Je Betaling Is Geslaagd! Je Inschrijving Is Binnen

Hartelijk dank voor je aanmelding. Je ontvangt van ons per mail nog een bevestiging. LET OP: deze kan in je junkmail, spamfolder of reclame terecht komen. Controleer dit dus goed!

En Wacht Nog Even! Ik Heb Nog Een Heel Mooi Aanbod Voor Jou.

overgang

Het zit namelijk zo...

In de Kundalini Yoga Coaching level 1 opleiding leer je de krachtige combinatie van Kundalini Yoga en Coaching. Deze zorgt ervoor dat je een grotere potentie in je aanboort en meer energie en motivatie hebt om die potentie om te zetten in het realiseren van concrete doelen.


Je gaat in de opleiding met deze technieken aan de slag. Je gaat ze op je zelf toepassen en je gaat ze oefenen op elkaar. Zo ga je mooie stappen voorwaarts zetten in je eigen proces. 

Maar misschien: 

  • Zit je nog wel vast in een oude baan, patroon of relatie die er voor zorgt dat je niet vooruit komt?
  • Heb je beperkende overtuigingen zoals ik ben niet goed genoeg, of kan ik dit wel, of mag ik dit wel doen? En houden deze gedachten je klein en vreten ze aan je energie?
  • Voel je je onzeker over welke richting je precies op wilt? En blijf je daarom al jaren hangen. En kom je eigenlijk niet vooruit en voel je je naar daarover?


Deze dingen zorgen er wellicht voor dat je niet alles uit de opleiding en zelfs uit je leven haalt!

En misschien wil je:

  • Geen minuut wachten om een volgende stap in je leven te zetten. Een nieuwe baan, zelfstandige worden, een oud patroon loslaten. Eindelijk doen wat je zelf wilt. 
  • Productiever, succesvoller worden zonder je balans te verliezen. In je baan, als ondernemer of als lid van een team of een gezin. Zodat je meer over houdt om te geven. En je een blij, gelukkig en energiek persoon bent. 

Dit is in ieder geval wat je voelt:

  • Ik zit in een transformatie. Ik voel dat er iets nieuws voor me aankomt maar ik weet nog niet hoe dit er uitziet. Ik voel me als een rups in een cocon. Het oude kan niet meer, maar het nieuwe is er ook niet. Dit maakt me onzeker. Ik zou graag hulp willen om de volgende stap te zetten. Iemand die het proces zelf al doorlopen heeft en het begrijpt en mij hier liefdevol en gefocust door heen coacht. 

Er Is Een Oplossing...

Ik kan en wil je helpen!


Ik begeleidt al bijna 14 jaar mensen individueel met Kundalini Yoga & Meditatie. 


Zowel particulier als in het bedrijfsleven. 


Van beginnende ondernemer tot CEO. 


Van werknemer tot werkgever.


En de afgelopen 10 jaar heb ik mij gespecialiseerd in transformatie trajecten. 

Luister eens naar wat mijn coachees vertellen...

Dit zegt Roos (53) - teamleider Heliomare

"Op een aantal gebieden ging het niet goed met mij qua relaxed zijn, ademhaling (ik voelde dat ik hoog zat in mij ademhaling). Daarnaast kreeg ik de gehele verantwoordelijkheid voor een ‘commerciële afdeling’ wat we voorheen met zijn tweeën deden. Vandaar uit ontstonden mijn vragen en intenties/doel om dit op te pakken. Hoe wist ik niet goed maar dat pad wilde ik wel graag bewandelen.


De gesprekken waren bakens van rust, reflectie en vervolgstappen gaan zetten gedurende afgelopen jaar. Even uit de hectiek en boven je werk en situaties hangen waarbij je tegelijkertijd ook in de spiegel kijkt naar jezelf en naar je verleden.
De rust van de ruimte, de rust die Jasper uitstraalt, de handvaten die hij geeft steeds passend bij jouw situaties, het volgen van de gesprekken maar je ook uitdagen een tandje dieper te gaan door maar een kleine verdiepingsvraag te stellen. Lekker to the point.


Als ik het coaching traject niet had gehad, was het niet goed met me gegaan. Het heeft me vrij snel tools gegeven om van overleven naar weer opbouwen van fijn werkend leven (en dus ook thuis) naar sterk en krachtig staan in mijn werk.

Ik ben veel meer tevreden over mezelf, het leven dat ik leid en hoe ik het doe. Daardoor vlucht ik minder of breng mijn tijd door met dingen die mij uiteindelijk niets opleveren dan negatieve waarden. Een stom voorbeeld is bijvoorbeeld ’s avonds op de bank tv blijven kijken of de iPad pakken. Ik ervaar meer rust in mijn privéleven. Kies bewust voor hogere waarden activiteiten zoals de kinderen of partner/familie/vrienden of collega’s
In lastige situaties kan ik sneller de ontspanning vinden middels ademhaling, check dan ook de intentie en wat ik uit het gesprek of moment wil halen. Waardoor ik beter uit dit soort situaties kom dan voorheen.

In managementbesprekingen ben ik me bewuster van de invloed die ik kan uitoefenen door bovenstaande toe te passen (wat wil ik er uit halen,) en interventies toe te passendoor bijv. een verhelderingsvraag te stellen kortom ook hier meestal meer ontspanning en focus op dingen die er echt toe doen en daarvoor gaan. Bi Management dus maar ook steeds terug te voeren op mijn huidige werkzaamheden.

Ik ben sterker en krachtiger gaan staan in mijn professionele rol als leidinggevende.

Jasper laat je zijn wie je bent, zoekt wel verdieping op maar heeft een behoorlijke sensitiviteit mbt hoe ver je moet gaan of wat bij je past. Ik heb dat als heel prettig ervaren en door deze benadering / werkwijze word je ook bewust van je eigen verantwoordelijkheid of leiderschap. De handvatten die Jasper geboden heeft, doen er toe! Ze zijn verhelderend, simpel, bieden structuur in je denken. Tot slot ben ik van het woord ‘ritualiseren’ gaan houden! Het is zo helpend voor je doen en laten. Je hebt hierin te investeren…ik mag nu een klein beetje de winst van het ritualiseren van mijn ochtendsessie ervaren! Als ik mijn ochtendritueel niet doe, kan ik echt zeggen dat ik dan een andere (meer spanningvretende) dag heb."

En dit Monique (52), art director

"Ik was op zoek naar begeleiding, coaching bij het uitrollen van mijn nieuwe trainingen. Ik voelde dat het punt was gekomen dat ik iemand nodig had bij mijn voorbereidingen.


De coaching gaf mij de juiste handvatten om mijn trainingen tot een succes te maken. Ik verdien nu fulltime mijn inkomen uit deze trainingen.

Zonder de hulp van Jasper had ik nooit de prijs durven vragen die ik er nu voor vraag. De trainingen zijn vanaf de start succesvol en goed gevuld. Doordat we de trainingen verduidelijk is er minder kans teveel op mijn bord te nemen.


De coaching van Jasper gaf mij de juiste handvatten om mijn trainingen tot een succes te maken. Ik verdien hiermee, nu fulltime mijn inkomen.

Dat is natuurlijk heel fijn maar het heeft mij vooral ook rust en zekerheid gegeven. Ik kan nu werken op de manier zoals dat graag wilde. Niet als in te huren freelancer op uurtarief maar als zelfstandig ondernemer. Mijn eigen agenda en werklocaties kunnen bepalen. Zelf de regie van mijn werkzaamheden in handen hebben. Dat voelt meer dan goed!

Maar het vervult vooral ook mijn grootste wens dat ik illustratoren kan helpen groeien.

Wat ik heel prettig vond dat Jasper mij direct begreep. Ik hoefde mij niet te ‘verdedigen’ wat betreft mijn plannen. Geen uitgebreide toelichting nodig wat mijn uitgangspunten waren en wat ik belangrijk vond voor mijzelf en mijn werk. Ik kon direct mijzelf zijn en werd ECHT gehoord.

Jasper hielp mij door zijn begrip & vertrouwen. Doordat hij de juiste vragen wist te stellen verhelderde mijn blik en aanpak op alles. Hierdoor heb ik de training veel efficiënter en doeltreffende kunnen opzetten. Veel beter voor mijzelf en waardoor ik de deelnemers veel beter kan helpen."


Kundalini Yoga

Dit Gun Ik Jou...

Omdat ik zeker weet dat als jij gemotiveerd bent dat we samen tot een mooier eindresultaat komen, wil ik jou een bijzonder aanbod doen. 


In mijn coachingspraktijk werk ik alleen met 6 maanden of 1 jaartrajecten. Dit doe ik omdat ik geloof dat we met een gecommitteerde aanpak echt de juiste stappen kunnen zetten en betere resultaten behalen. En dat we door de langere periode ook echt de belangrijkste blokkades kunnen overwinnen. Ook zal onze gezamenlijk energetisch projectie ervoor zorgen dat we sneller en beter jouw transformatie doorkomen. 


In een coachingstraject gaan we op zoek naar:

- Wie je ten diepste bent

- Wat je tegenhoudt

- Wat je werkelijk wilt


Ik zal je helpen een eerlijke diagnose van je huidige situatie te stellen en de consequenties daarvan duidelijk maken. Dat is niet altijd leuk, maar vaak wel wat nodig is. 


Uiteindelijk maken we samen een actieplan hoe jij je transformatie het best kunt aanpakken. 


Daarna help ik je de juiste stappen blijven zetten en gemotiveerd te blijven. 


Mijn rol als coach hierin is:

- je gefocust te houden op jouw intentie, doelen en transformatie zodat je niet afgeleid raakt maar momentum creëert waardoor echte verandering mogelijk is. 

- je helpen de juiste vervolgstappen te zetten. Soms intuïtief en soms door helder analytisch te denken. Daar waar nodig zullen we ook de juiste yoga en meditatie oefeningen ter ondersteuning van je transformatie proces toevoegen

- er voor zorgen dat je een optimale omgeving hebt om aan je transformatie te werken. Dit betekent dat alles losse eindjes worden opgelost en er geen negatieve invloeden meer zijn. Alleen in een goede omgeving kun je echt snel groeien

- je te helpen ontdekken welke nieuwe vaardigheden je nodig hebt om je transformatie te realiseren. Vaak heb ik dit zelf al gedaan en kan ik je daar snel in laten groeien. Soms betekent dat dat je daarnaast nog iets mag leren uit een boek of training. 

- je te helpen met de juiste coachings en meditatie technieken om je blokkades en patronen te doorbreken. Als ik iets geleerd heb de laatste 10 jaar is het belang van een krachtige positieve succes mindset en het dagelijks oplossen van beperkende gedachtes. Zodat jij ongehinderd dagelijks kunt doen wat nodig is om te transformeren. En geloof me, dat is niet alleen maar "doen doen doen", maar vaak ook juist "zijn zijn zijn". 

Dit Is Mijn Voorstel...

We werken samen voor een periode van 6 maanden. In deze periode bied ik je "onbeperkte" coaching aan. Dit houdt concreet in:

- 1 keer per maand een dieptesessie van 90 minuten

- 1 keer per maand een online follow up sessie van 30 minuten

- tussendoor onbeperkt vragen stellen via email

- in noodgevallen bellen we even


Tevens gebruik ik een speciale methodologie om iedere week op de hoogte te blijven van jouw voortgang en je stappen en heb ik de mogelijkheid je te ondersteunen bij eventuele blokkades.


Ik doe er alles aan om je te ondersteunen om een optimale omgeving te bieden voor jouw transformatie. En je net zulke mooie resultaten en leermomenten te laten beleven als mijn vorige coachees.

Maar Let Op...

Mijn coaching is niet voor iedereen. 


Dit is alleen voor jou als je serieus met jezelf aan de slag wilt en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Het betekent dat je ook zelf "aan de bak" moet. Ik zet mijzelf 100% in en dat verwacht ik van jou ook. 


Als je van binnen voelt dat je dit commitment wilt dan is dit iets voor jou. 


Als je het niet voelt, dan is het nog niet de juiste tijd voor zo'n traject. No hard feelings!

Voel Je Een Grote JA, En Wil Je Net Als...

Roos & Monique,

en nog vele anderen echt grote stappen zetten in je leven?


Dan wil ik je uitnodigen om gebruik te maken van 1 van de 3 beschikbare "onbeperkte" coachingstrajecten speciaal voor studenten van de opleiding Kundalini Yoga Coaching level 1.


Ik bied dit mede aan om je een kijkje te kunnen geven in hoe ik als professional mensen coach. 

De Normale Prijs Van Een 6 Maanden Coachingstraject Bij Mij Is €2750

Maar omdat jij je al gecommitteerd hebt aan de opleiding bied ik jou dit coachingstraject van 6 maanden aan voor €1950. 


Schrijf je hieronder in:

Veel gestelde vragen:

Vraag: Is dit een eenmalige aanbieding?

Antwoord: Ja, dit is een eenmalige aanbieding die alleen deelnemers te zien krijgen die zich inschrijven voor de Kundalini Yoga Coaching Level 1.


Vraag: Ik heb hier wel oren naar, maar ik heb ook nog wel wat vragen. Kan ik die aan je stellen

Antwoord: Ja dat kan. Je kunt me mailen op jasper@gurugian.nl


Vraag: Als ik bestel zie ik dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn. Wat nu?

Antwoord: Helaas. Dit betekent dat de 3 beschikbare coaching plekken vergeven zijn. 


Vraag: Wat is het verschil tussen de opleiding en deze coaching?

Antwoord: In de opleiding leer je o.a. over de verschillende Kundalini Yoga en coaching technieken. Je leert ze ook toepassen. In de coaching ga ik individueel met je aan de slag om stappen te zetten in je leven. 


Vraag: Ik wil deze coaching graag bestellen. Maar kan ik dan ook pas later hier mee starten?

Antwoord: Ja, dat kan. Tot maximaal 3 maanden na je bestelling kun je beginnen.


Vraag: Als ik deze coaching bestel, hoe werkt dat dan?

Antwoord: We nemen binnen 48 uur contact met je op om een eerste afspraak te maken. 


Vraag: Ik weet niet zeker of mijn hulpvraag geschikt is voor deze coaching?

Antwoord: Als je niet helemaal zeker weet of deze coaching geschikt is voor je mail me dan even op jasper@gurugian.nl

Om je een idee te geven met welke coachingsvragen ik werk geef ik hieronder een idee:

- je werk neemt af en je vraagt je af waar je je nu het best op kan richten

- je bent al een tijdje met yoga en meditatie bezig, maar je wilt het nu ook integreren in je leven en je werk

- je bent yoga leraar en je wilt je bedrijf professioneler aanpakken door bijvoorbeeld online te gaan

- je werkte in een bedrijf en wilt nu voor jezelf beginnen

- er zijn een aantal zaken in je leven die je wilt oplossen of waar je anders tegen aan wilt kijken

- je gaat richting je pensioen en je wilt meer zingeving

- je wilt een belangrijk levensthema aanpakken

- je wilt productiever worden

- je vraagt je af hoe je met de toename van stress in je werk of privé-leven kunt omgaan