inspiratie
Jasper Kok
inspiratie
12/09/2016
1 min
2

Mannen, wordt wakker!

12/09/2016
1 min
2

Beste man,

Stel je voor dat je spiritueel ontwaakt. Hoe ziet jouw leven er dan uit? Kun je je voorstellen hoe je vrouw zich ontspant, als ze voelt hoe krachtig en bewust jij bent? Welk voorbeeld geef je je kinderen? Hoe ziet je baas je, hoeveel meer kom je tot je recht in je werk?

Een ‘awakened man’ is een man die contact heeft met zijn ziel, met zijn oerkracht. Een man die het leven totaal omarmt en ‘bewust is’ in het moment.

Mijn doorbraak als ‘awakened man’

Mijn eigen doorbraak als awakened man beleefde ik in 2009 bij een True Man Training in de Franse Alpen. Het gebeurde tijdens een zeer intensieve Kundalini Yogasessie. Dit was een van de meest uitdagende yogasets die ik ooit gedaan had, en ik voelde hoe met een luide schreeuw ik iets ouds van me afduwde en er iets nieuws naar boven kwam. Na de sessie voelde ik me letterlijk als herboren. Ik was in zo’n mooie staat, dat ik voor het eerst begreep vanuit welke bewustzijnstoestand alle religies geboren worden.

Transformerend

Deze intense ervaring heeft mij enorm geholpen op mijn levenspad. Wat ik ervan geleerd heb, wil ik graag delen door middel van de Awakened Man Training, een uitermate transformerend programma voor en door mannen. Kundalini Yoga, meditatie en coaching liggen aan de basis van deze training.

De wereld heeft je nodig

Wil je je eigen aanwezigheid kunnen voelen, je bewustzijn? Zie je in gedachten hoe er deuren voor je opengaan, als jij als man in je kracht gaat staan? Kun je je voorstellen hoe het je leven, je werk, je bedrijf zal beïnvloeden?
De wereld heeft op dit cruciale moment in de geschiedenis een grote behoefte aan awakened men. Neem je verantwoordelijkheid. Wees een voorloper. Doe met ons mee!

Open avond Awakened Man Training

Op 19 januari 2017 organiseren we een open avond over de training. Voor meer informatie kijk op: www.awakenedman.nl .
Sat nam
Guru Gian/ Jasper

P.s: Oproep aan alle vrouwen die dit initiatief willen steunen: stuur dit bericht door naar de mannen in je netwerk. Dank je wel!

Reacties
Categorieën