Leer de essentie en kracht van Kundalini Yoga kennen in 1 dag. T/m 25 november met 20 euro korting! (LET OP: nog maar 5 plekken vrij!)
Klik hier voor meer informatie over de workshop Yogi in 1 Dag

Page content

Visie

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Kennis wordt wijsheid als het je persoonlijke ervaring wordt

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Stel je een wereld voor waarin iedereen verbonden is met zijn talenten en gaven en dat iedereen deze deelt met de wereld. Stel je voor dat jij omringd wordt door dit soort mensen..

Hoe zou dat er uitzien? Met hoeveel meer enthousiasme zou je werken? Hoe zou jij met je partner of kinderen omgaan? Met de cassière in een supermarkt? Met jezelf? Hoeveel meer zou jij uit jezelf halen? Hoe zullen de mensen om je heen zich gaan gedragen naar anderen toe als resultaat van hoe jij je gedraagt naar hen toe?

Ik geloof dat de wereld er compleet anders uitziet als mensen echt in contact staan met zichzelf en hun talenten zouden delen met de wereld. Want als we onze focus op onze eigen kracht en talent richten en dát doen wat zinvol en leuk is, dan gaan andere mensen dat ook voelen. En dan krijg je echt verandering.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ik geloof dat we juist nu alle resources hebben om in contact te komen met onze eigen talenten. Om het leven te gaan leiden dat wij willen. Alle kennis van de wereld is nu beschikbaar. Van yoga en meditatie, tot psychologie, NLP en zelf hulp. Alle kennis is aanwezig om een waanzinnig vervullend, gelukkig leven te leiden.

Yoga en meditatie is de oudste en meest diepgaande weg naar een gelukkig en voldaan leven. Het is nog steeds de meest integrale, tot op het niveau van de cel, transformerende methode die je kan beoefenen.

Velen beoefenen yoga en meditatie zonder kaart. Dus verdwalen ze in het fysieke lichaam of zweven ze boven de grond. Yoga beoefenen zonder kennis is als een huis bouwen zonder fundament. Het ziet er even heel mooi uit, maar het stort snel weer in.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1411306806483{padding-top: 40px !important;background-image: url(http://gurugian.nl/wp/../wp-content/upload_folders/gurugian.nl/bg-parallax-2.png?id=124) !important;}” fullwidth=”1″ parallax=”1″ ewf_row_title=”Full width”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Om resultaten te krijgen, moet je op een bepaalde manier oefenen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Deze site is er om met jou de diepste yogawaarheden, fundamenteelste yogaprincipes, meest effectieve yoga- en meditatietechnieken en -instructies te delen, daar waar nodig aangevuld met de meest moderne, effectieve technieken uit de wereld van positieve psychologie. Alles zodat jij een gelukkig en voldaan leven kunt leven.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wist je bijvoorbeeld dat alle verschillende vormen van yoga een uitgangsprincipe hebben? En dat is dat we in onze diepste kern iets universeels delen. Dat we dan vaak aanduiden met Universum, Spirit, God, Self, Veld of welke vorm je er ook aan wilt plakken. En dat wij dus eigenlijk spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Om volledig gelukkig en voldaan te zijn, zul je twee dingen moeten doen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

1. Je spirituele natuur realiseren

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

2. Je menselijke natuur optimaliseren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1411307047598{padding-top: 40px !important;background-image: url(http://gurugian.nl/wp/../wp-content/upload_folders/gurugian.nl/slider-bannern-GG-1920×547.jpg?id=714) !important;}” fullwidth=”1″ parallax=”1″ ewf_row_title=”Full width”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Hoe heerlijk is het om spiritueel te zijn EN succesvol te zijn in je leven?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

En is het je ook opgevallen dat veel mensen óf heel spiritueel zijn en er aards een potje van maken of juist in de uiterlijke wereld veel succes hebben en van binnen leeg zijn?

Dat komt door een gebrek aan kennis. Ze denken dat je spiritueel moet zijn of je daar juist hard van af moet zetten. Terwijl het geluk juist ligt in het samenbrengen van deze twee uitersten.

Hoe heerlijk is het om spiritueel te zijn EN succesvol te zijn in je leven?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

En het mooiste van alles is dat het mechanisme achter spiritualiteit en succes precies hetzelfde zijn!

  1. Ken de principes
  2. Pas deze principes standvastig en toegewijd toe.

Sta mij toe om deze principes met jou te delen. En ik beloof je niet alleen spirituele groei, maar ook succes en voldoening in je leven.

So you understand the principles? Are you practicing already? Knowledge is power, practice is results.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1411307150321{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 70px !important;padding-top: 60px !important;padding-bottom: 25px !important;}” fullwidth=”1″ ewf_row_title=”Full width”][vc_column width=”1/1″][ewf-headline title=”Waar staat de naam Guru Gian voor?” align=”center”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Guru Gian staat voor delen van kennis.

Gu – staat voor donker, onbewust Ru – staat voor licht, bewust.

Guru is een techniek; dat kan een leraar zijn, een boek of een website. Gian betekent spirituele kennis of kennis van het spirituele: Zelf Kennis.

Kennis wordt pas wijsheid als je het persoonlijk hebt ervaren.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”631″ border_color=”white” img_link_target=”_self” img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1408301442886{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 70px !important;padding-top: 60px !important;padding-bottom: 25px !important;background-color: #f6f1ed !important;}” fullwidth=”1″ ewf_row_title=”Full width”][vc_column width=”1/1″][ewf-headline title=”Wie ben ik om jou dit allemaal te vertellen?” align=”center”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”849″ border_color=”white” img_link_target=”_self” img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Ik ben… niet veel anders dan jij

Ook al klinkt dat vreemd voor iemand met baard en tulband, die ik draag, omdat ik dat wil en leuk vind. Wellicht een goed idee om naar deze film te kijken. Ik draag geen tulband en baard om indruk te maken, maar omdat mijn spirit zich daar goed bij voelt.

[/vc_column_text][ewf-button link=”url:http%3A%2F%2Fwww.gurugian.nl%2Fovermij%2F|title:Klik%20hier%20voor%20het%20uitgebreide%20verhaal|” style=”btn-green-dark” color=”#08ab89″ color_text=”#444444″ size=”small”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Comment Section

0 reacties op “Visie

Plaats een reactie
Phoenix WebsitePhoenix Website