Leer de essentie en kracht van Kundalini Yoga kennen in 1 dag. T/m 25 november met 20 euro korting! (LET OP: nog maar 5 plekken vrij!)
Klik hier voor meer informatie over de workshop Yogi in 1 Dag

Page content

Aanbod

Aanbod

[vc_row css=”.vc_custom_1411212241980{margin-top: 65px !important;}” ewf_row_title=”Full width”][vc_column width=”1/3″][ewf-iconbox title=”Lessen” icon=”ifc-floating_guru” style=”icon-box-02″ link=”url:http%3A%2F%2Fwww.gurugian.nl%2Flessen%2F|title:Lessen|target:%20_blank” align=”left”]

Leren basisvaardigheden
Ervaring opdoen
1,5 uur
Beginners en gevorderden

[/ewf-iconbox][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ewf-iconbox title=”Workshop/ training” icon=”ifc-yoga” style=”icon-box-02″ link=”url:http%3A%2F%2Fwww.gurugian.nl%2Fworkshop%2F|title:Workshop|” align=”left”]

Verdieping in ervaring en kennis
Ontwikkelen yogisch bewustzijn
Integreren in dagelijks leven
Meer gevorderde sets
Ontwikkelen groepsbewustzijn
3,5 uur tot 1 of meerdere dagen
Beginners en gevorderden

[/ewf-iconbox][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ewf-iconbox title=”Retreats” icon=”ifc-tent” style=”icon-box-02″ link=”url:http%3A%2F%2Fwww.gurugian.nl%2Fretreats%2F|title:Retreats|” align=”left”]

Doorbraak in yoga-ervaring
Langere oefening in yogische levenstijl
Verzorgend en uitdagend
Groepsdynamiek
Mooie locaties & geweldig eten
Weekend of week
Enige yoga-ervaring wenselijk

[/ewf-iconbox][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

 

[vc_row][vc_column width=”1/1″][ewf-headline title=”Ervaringen” align=”left”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ewf-testimonial-adv name=”Anita” image_id=”875″ description=”Deelneemster yoga les”]Ik ben getrouwd en ben moeder van een zoon en een dochter. Ik heb mijn eigen bedrijf, Anita’s Bakery, en werk daarnaast als freelance patissier. Mijn leven voor yoga was vrij hectisch; studeerde af aan de Mode Academie, had gelijk een parttime baan en kreeg kinderen. Ben door mijn man in contact gekomen met Kundalini yoga en sindsdien ga ik 1 of 2 keer in de week naar een les. Het geeft mij heel veel rust, ben ook meer op spiritueel vlak met mijzelf bezig; wat ik heerlijk vind. Mediteer elke ochtend en heb meer overzicht in wat belangrijk in mijn leven is en wat niet. Ik luister meer en beter naar mijn gevoel, mijn intuïtie, naar mijn ik. Ik ben begonnen met yoga, omdat mijn man vertelde hoe fijn het was, en ik dacht: tijd voor mezelf, dat kan geen kwaad. Ik voelde mij na elke les zo ontzettend fijn.

Ik luister nu veel beter naar mijzelf en weet ook sneller wat ik wel of niet wil. Zowel in mijn privéleven als in mijn werk. Duidelijk en makkelijker keuzes maken. Ik ben relaxter, ik sta op nummer 1. Jasper vertelt goed wat Kundalini yoga is en wat het met je doet. Hij neemt je tijdens de les mee op reis en laat je voelen wat de set met je geest en je lichaam doet. Ik ben dan ook gelijk ‘ingetuned’ en vergeet meteen hoe mijn dag is geweest, hectisch of niet. Hij is serieus en grappig, maar vooral een hele goede docent.

Ik zou iedereen aanraden om bij Jasper les te nemen; ik heb ook een aantal vriendinnen geadviseerd om bij Jasper les te nemen. Die zijn er nu dan ook bij en zeggen ook hoe geweldig het is om bij Jasper Kundalini yogales te hebben. Omdat hij je diep van binnen een kijkje laat nemen en je uitdaagt en je er doorheen sleept en uiteindelijk weer trots op jezelf laat zijn. En vooral dat hij je je na de les, en een aantal dagen erna zelfs ook, zo goed laat voelen, omdat je zo hard hebt gewerkt.
[/ewf-testimonial-adv][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ewf-testimonial-adv name=”Benji (Sat Karam Singh)” image_id=”876″ description=”Deelneemer yoga les”]Ik ben vader van twee superkids, getrouwd met het meisje van mijn dromen. Ik ben als creatief werkzaam in marketing en communicatie en ben muziekproducent. Een heel druk bestaan dankzij een hectische baan met weinig ruimte voor ontspanning en ontplooiing.

Ik vond dat het tijd werd om wat aardiger voor mijzelf te zijn. Yoga is voor mij inmiddels een essentieel onderdeel van mijn leven geworden. Het is heerlijk dat ik, dankzij Kundalini yoga, mij eenvoudig kan focussen op leuke dingen en los kan laten wat niet belangrijk is.

Jasper is een inspirerende en wijze yogi met gevoel voor humor. Zijn lessen zijn altijd anders, subtiel en positief. Als een les (te) uitdagend is, sleept Jasper je er met gemak doorheen. Iedereen die dit leest, raad ik aan een les bij Jasper te volgen. Zodat je kunt ondervinden hoe fijn het is om jezelf een cadeautje geven.[/ewf-testimonial-adv][/vc_column][/vc_row]

Comment Section

0 reacties op “Aanbod

Plaats een reactie
Phoenix WebsitePhoenix Website